Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy caniim benim su an benim yasadigim sey iste hele bir de bu ay rahim kalinlastirici hap kullandim ya, of of of ne sen sor ne ben söyleyim, kocaman parcalar var yaaa öyle bir agriyo vücut atarken, normalden fazlaya hani
evet elif hele ben bi silkelenip geleyim Ama şöyle hepinizi bi nanaktan öpeyimde gönlünüzü alayım Songül.ayfer.regen .meryem elif şeyda hepinizi öpüyorum nanaktan BERRİN SENİ İKİ KERE Başka kalmadı demi Ben silkelenip gelcem kızlar Hayırlı geceler
Canım yazdıklaıma alındınmı anlamadım inanki :44: şimdi kendimi suçlu hissettimevet elif hele ben bi silkelenip geleyim Ama şöyle hepinizi bi nanaktan öpeyimde gönlünüzü alayım Songül.ayfer.regen .meryem elif şeyda hepinizi öpüyorum nanaktan BERRİN SENİ İKİ KERE Başka kalmadı demi Ben silkelenip gelcem kızlar Hayırlı geceler
ben ciktim kizlar. eve geldigimden beri midem bulaniyo. pek iyi degilim.
size iyi sohbetler öpüldünüz
demet senmi geldin kuzum
nasılsın
esim gelmeden sohbet edeyim bari sizinle.
adetten önce ağrın oldumu peki canım
mrb kızlar sagol canım iyiyim şükür sizler nasılsınz annemdeydim bügün geldım deyişlk olsun diye orda kaldım ablamlar filan iyi geldi
mrb kızlar sagol canım iyiyim şükür sizler nasılsınz annemdeydim bügün geldım deyişlk olsun diye orda kaldım ablamlar filan iyi geldi
kizlar bana fikir verin ben laser veya ipl makinasi almayi düsünüyorum isteyenmeyen tüyler icin evde yapilanlardan var ama okadarda ucuz degil dogru karar verip iyisinden almak istiyorum.
calistigim icin kosmetikcilere laser yapanlara gidemiyorum bende böyle bi cözüm buldum ama yanlis makina almak istemiyorum
yardim edin bildiginiz bir marka varmi:26::26::26:
kizlar bana fikir verin ben laser veya ipl makinasi almayi düsünüyorum isteyenmeyen tüyler icin evde yapilanlardan var ama okadarda ucuz degil dogru karar verip iyisinden almak istiyorum.
calistigim icin kosmetikcilere laser yapanlara gidemiyorum bende böyle bi cözüm buldum ama yanlis makina almak istemiyorum
yardim edin bildiginiz bir marka varmi:26::26::26:
evet canim adet gelmeden bir hafta önce ince ince agrilar basliyor.. bazen de yogun akinti oluyor agriyla birlikte...
evet canim bu aralar cok uykum geliyor yorgunluktan dün esimle birseyler seyrettim gelemedim ama kaynatmissiniz fokur fokurmerhaba cnm benum yoktun dun akşmda
hosbulduk canim nasilsin kirmizi narim benim. avatarina baktikca agzim sulaniyorpişttt nartanem hg
hamd olsun iyiyim güzelim sen nasilsin? adet agrin var herhalde sicak cay ic ayagini sicak tut. soguk havada adet agrisi artiyor ben kendimden biliyorum. ayagim az bir üsüsün karnim agrir kasiklarimada vurrurhoşgeldin canım nasılsınnnn
iyi yapmissin canim gel hosgeldin, ben de esim gelene kadar burdayim...