Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet elif hele ben bi silkelenip geleyim Ama şöyle hepinizi bi nanaktan öpeyimde gönlünüzü alayım Songül.ayfer.regen .meryem elif şeyda hepinizi öpüyorum nanaktan BERRİN SENİ İKİ KERE Başka kalmadı demi Ben silkelenip gelcem kızlar Hayırlı geceler

ayyy caniim benim su an benim yasadigim sey iste hele bir de bu ay rahim kalinlastirici hap kullandim ya, of of of ne sen sor ne ben söyleyim, kocaman parcalar var yaaa öyle bir agriyo vücut atarken, normalden fazlaya hani

adetten önce ağrın oldumu peki canım

beni öpmedin beni öpmedin

Canım yazdıklaıma alındınmı anlamadım inanki :44: şimdi kendimi suçlu hissettim

ben ciktim kizlar. eve geldigimden beri midem bulaniyo. pek iyi degilim.
size iyi sohbetler öpüldünüz

İyi geceler canım

kizlar bana fikir verin ben laser veya ipl makinasi almayi düsünüyorum isteyenmeyen tüyler icin evde yapilanlardan var ama okadarda ucuz degil dogru karar verip iyisinden almak istiyorum.
calistigim icin kosmetikcilere laser yapanlara gidemiyorum bende böyle bi cözüm buldum ama yanlis makina almak istemiyorum
yardim edin bildiginiz bir marka varmi:26::26::26:

bende sıfır bılgı tatlım

canim o evde kullanilan lazer makinalari ise yaramiyor haberin olsun tatlim... esimin calistigi yerde onlardan da satiliyormus, ordan biliyorum, ben de istemistim ibi ara... diger dedigin makinayi bilmyiorumama ben :26: ben de lazere gitmek istiyorum ama 75-80 € dan basliyor bi seansi ayda bi gitsen pahaliya gelyior gibi :44::44::44:

evet canim adet gelmeden bir hafta önce ince ince agrilar basliyor.. bazen de yogun akinti oluyor agriyla birlikte...

hımm benim ağrıların sebebi bu sanırım canımm...anlamş bulunmaktayımm..bende adetn 1. gnü bitmek üzeryken kenimi çok üşüttğm zamn ağrım olurdu.aynı onun gibi çok sızlıyor..bir taraf değil komle kasıklarım karnım artık dayanmaıcm öle bir ağrı işte

merhaba cnm benum yoktun dun akşmda
evet canim bu aralar cok uykum geliyor yorgunluktan dün esimle birseyler seyrettim gelemedim ama kaynatmissiniz fokur fokur
ise giderken trende yazdiklarinizi okuyorum yani gündüzleri ziyaretcilerden biri benim ayiptir söylemesi
aramizda kalsin
pişttt nartanem hg
hosbulduk canim nasilsin kirmizi narim benim. avatarina baktikca agzim sulaniyor
hoşgeldin canım nasılsınnnn
hamd olsun iyiyim güzelim sen nasilsin? adet agrin var herhalde sicak cay ic ayagini sicak tut. soguk havada adet agrisi artiyor ben kendimden biliyorum. ayagim az bir üsüsün karnim agrir kasiklarimada vurrur
iyi yapmissin canim gel hosgeldin, ben de esim gelene kadar burdayim...

burda beraber nöbetteyiz yani esler gelene kadar ondan sonra viiin diye kacacaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…