Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hmm ara verip vermeme konusunda bir sey diyemem bitanem, onu druna sor o zaman... esinle konustun mu bu konuyu???

canım eşim tüp bebege gecelim diorr bendee aslın da tüp bebege daha düşünmüyorum
sonuc ta tek kanalla hamiş kalan cok diorum bi raz daha beklimm en azından
bunca sene bekledim ama nasıl dayanırım onu bilemiyorum su son asılama da olsun
bakalım bi neler olacak kararsızım işde bendee

kız orası ıyı
eltım fransada sadece test yapıldı gebe oldugu ögrenıldı ılk usg 3 aylıkkn nasıl ama

aleyküm selam fana...
yok begenmemekle olur mu..üzerimde ölü topragı var bugün,topicte durgun..
hoşgeldin hatta sen bu saatlerde gelmesdin sasırdım

canim bazen sayfalar hizli ilerliyoya ondan bi önceki sayfada kaldiysa ondan olmustur yoksa kimse selamini almadan gecmez canim benim de mesajlarin kayniyo arada bazen ben de hatirlatiyorum kendimi

aa dur kız ne acelecısın sen
aaaaa fazzlamı yoruldun ne

anladim canim ama en iyi karari esinle birlikte verirsiniz... tüp bebegi neden düsünmüyorsun ki hem??? sen bu arada yatmaya gidiyordun dimi tuttum ben seni

kızlar geldim nette sorun var süekli şifre yanlış diyo..girom ato..şaşırdım istemyo sanırım beni:))))
kızlar sizde sorim adet ağrısı hiç çeken varmı??

aleyküm selam fana...
yok begenmemekle olur mu..üzerimde ölü topragı var bugün,topicte durgun..
hoşgeldin hatta sen bu saatlerde gelmesdin sasırdım

şaşırtayım dedimde ben şaşırdım Ne bileyim ya sıkıntımı yutupta geldim Kafa dağıtırız birlikte diye ne bileyim ya yüzüm düştü şimdi Neyse ya canım çokmkalamıycam zaten Size bakayım dedim belki güzel haberler vardır diye Sedefi merak ettim Bide şeydanın durumunu merak ettim haber var mı diye bakayım dedim Nasılsın canım neden böyle durağansın oysa hareketlisin sen Ben seni kahkaha simgelerinin fazlalığıyla biliyorum

Ayy benım hastanemde muayene ücreti 42 tl bu gun muayene oluyorsun 10 gun sonra kontrole çağırıyor o ücretsiz sonra bidahaki ay çağırıyo o ücretli yani öyle çok tuzluya patlamıyo

ben yatıcam kıslar çıkıyorum herkese hayırlı geceler
İyi geceler canım tatlı rüyalar

Canım kusura bakma. Neden küs olalım sadece dikkatımden kaçmış okadar. Yoksa neden selamını almıyayım aşkoösun

Bugün asabiyim galiba özür dilerim Bi bakıp çıkayım dedim bu saatlerde hepinizi görmek mümkün oluyo Size hayırlı bol muhabbetli akşamlar Yine görüşürüz inş. Tekrardan özür diliyorum gerginliğimi size malettim

kızlar geldim nette sorun var süekli şifre yanlış diyo..girom ato..şaşırdım istemyo sanırım beni:))))
kızlar sizde sorim adet ağrısı hiç çeken varmı??

ayyy caniim benim su an benim yasadigim sey iste hele bir de bu ay rahim kalinlastirici hap kullandim ya, of of of ne sen sor ne ben söyleyim, kocaman parcalar var yaaa öyle bir agriyo vücut atarken, normalden fazlaya hani

gel kuzum gel, bizim üstümüzde at stresini baska yere yansitma

Son düzenleme:
oğlanı uyuttum bende geldim kızlarr nasılsınız
ayy ne malım insan bi selamünaleykum der beeee napıyorsunuz bakalımmm
İyiyim canım sen napıyorsun ömür nasıl

Ayy cidden bu ün sende bişeyler var bak kızıyom artık bi silkelen kenıne gel bunlar nasıl cümleler öle

estafurullah canim. hepimizin basina gelebilir. hatta benim gelmisti coooo önceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…