hmm ara verip vermeme konusunda bir sey diyemem bitanem, onu druna sor o zaman... esinle konustun mu bu konuyu???
sen dr.a gittikçe gelip bizede anlatırsın o zaman.
5haftada bir olmasıda ne uzun.ama oralarda burdaki gibi deilmiş işleyiş..
burda her hafta bi bahane bul git az bi katkı payı ile görebiliyorsun bebişi..
acaba sizde de bizim gibi 2li test 3lü test te yappılıormu?
Allahın selamı üzerinize olsun nasılsınız ne var ne yok Sağolun bende iyiyim O kadar isim var biri (berrin dışında) selamımı almadı ya Hayırdır küsmüyüz Yoksa beni beğenmediniz mi Ben gideyimde değer verdiğiniz birini çağırayım kimi istersiniz???
Allahın selamı üzerinize olsun nasılsınız ne var ne yok Sağolun bende iyiyim O kadar isim var biri (berrin dışında) selamımı almadı ya Hayırdır küsmüyüz Yoksa beni beğenmediniz mi Ben gideyimde değer verdiğiniz birini çağırayım kimi istersiniz???
kız orası ıyı
eltım fransada sadece test yapıldı gebe oldugu ögrenıldı ılk usg 3 aylıkkn nasıl ama
canım eşim tüp bebege gecelim diorr bendee aslın da tüp bebege daha düşünmüyorum
sonuc ta tek kanalla hamiş kalan cok diorum bi raz daha beklimm en azından
bunca sene bekledim ama nasıl dayanırım onu bilemiyorum su son asılama da olsun
bakalım bi neler olacak kararsızım işde bendee
aleyküm selam fana...
yok begenmemekle olur mu..üzerimde ölü topragı var bugün,topicte durgun..
hoşgeldin hatta sen bu saatlerde gelmesdin sasırdım
Allahın selamı üzerinize olsun nasılsınız ne var ne yok Sağolun bende iyiyim O kadar isim var biri (berrin dışında) selamımı almadı ya Hayırdır küsmüyüz Yoksa beni beğenmediniz mi Ben gideyimde değer verdiğiniz birini çağırayım kimi istersiniz???[/QUOT
hosgeldin..kiz burasi biraz uyusuk bugün.. yavar isliyor. kusurumuza bakma artik
Ayy benım hastanemde muayene ücreti 42 tl bu gun muayene oluyorsun 10 gun sonra kontrole çağırıyor o ücretsiz sonra bidahaki ay çağırıyo o ücretli yani öyle çok tuzluya patlamıyokizlar burda randevu almadan doktorun kapisini bile calamazsin (biraz abarttim ama calsanda sana randevu verirler bakmak yerine) zaten özele gidiyorum.
yani her hafta gitsem bile baya tuzluya patlar bana. bise oldumu anca hastaneye acile gidebilirsin...
İyi geceler canım tatlı rüyalarben yatıcam kıslar çıkıyorum herkese hayırlı geceler
kızlar geldim nette sorun var süekli şifre yanlış diyo..girom ato..şaşırdım istemyo sanırım beni:))))
kızlar sizde sorim adet ağrısı hiç çeken varmı??
Bugün asabiyim galiba özür dilerim Bi bakıp çıkayım dedim bu saatlerde hepinizi görmek mümkün oluyo Size hayırlı bol muhabbetli akşamlar Yine görüşürüz inş. Tekrardan özür diliyorum gerginliğimi size malettim
İyiyim canım sen napıyorsun ömür nasıloğlanı uyuttum bende geldim kızlarr nasılsınız
ayy ne malım insan bi selamünaleykum der beeeenapıyorsunuz bakalımmm
Bugün asabiyim galiba özür dilerim Bi bakıp çıkayım dedim bu saatlerde hepinizi görmek mümkün oluyo Size hayırlı bol muhabbetli akşamlar Yine görüşürüz inş. Tekrardan özür diliyorum gerginliğimi size malettim
oğlanı uyuttum bende geldim kızlarr nasılsınız
ayy ne malım insan bi selamünaleykum der beeeenapıyorsunuz bakalımmm
AA ne ilginç bişy o öle yaaa...tablonada şimdide baktım kuzum..bende istomm bende :))))kız orası ıyı
eltım fransada sadece test yapıldı gebe oldugu ögrenıldı ılk usg 3 aylıkkn nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?