bende bildigin gbi işte canım..ben iyim canim. bulantilar disinda hersey yolunda. sen nasilsin???
canim benim, gerekiyorsa git ve destek al.. elimden gelse ben bile istiyorum, bi kere birak senin yasadiklarini, en ufak yasanan seyler bile unutulmuyor.. burda önemli olan esinin tutumu, canim benim bence cok sanslisin, sana nasil destek olmasi gerektigini biliyor.. ya tam tersi davransaydi, sana takintili gözüyle baksaydi ve bunladigi yerde snein üstüne gelseydi... bence bu senin icin daha kötü olurdu... bence kendini iyi görmekten vazgecme canim benim
bugün cok kötü bir gün geçirdim...bazı kayıplar hatırlandı..kabuk baglamaya calısan yaralar kanadı..
eşim farketti benim için sürekli bişeler yapmaya calısıyor
hatta dogumdan sonra ben demiştim ona ii bir psikatr gidip destek almak istiyorum die
yok demişti,biz yeneriz..kimseye baglanmayalım zamanla yaramızı sararız
bana o zaman gerekli görmeyen adam artık iiye gitmedgimimi düşündü nedir..
gecen gün bu konuda ii bir doktor arastıralım dedi..cok zoruma gitti..
ben bunu yasayan bir cok insana göre iyi görüyordum oysaki kendimi
ah kuzum annenle falan gitsen olmazsa yada bir kuzen falan..sen benim gibi gurbette de degilsinki tek eşin olsun yanında.
ilk özel de de baslama ünv hastanesine bir basvur eger seninde istedigin biseyse..
bu dr sans işi sanırımya..ben burda kimseyi tanımazdım tesadüfen gittim sevdim..
yanına gidip aglıyorumda eskıleri anlatıyorumda anlayıslı bir dr.
olmazsa sende 250tl deilde daha uygun ücretli evine yakın bikaç ssk gecen özel hastanedeki dr.ları arastır kuzum.
Evet canım aslında bi çok kadına göre iyisin sonuçta az şey yaşamadın. Yinede bi psikololağa gitmek güzel bi fikir dahada rahatlamış olursunbugün cok kötü bir gün geçirdim...bazı kayıplar hatırlandı..kabuk baglamaya calısan yaralar kanadı..
eşim farketti benim için sürekli bişeler yapmaya calısıyor
hatta dogumdan sonra ben demiştim ona ii bir psikatr gidip destek almak istiyorum die
yok demişti,biz yeneriz..kimseye baglanmayalım zamanla yaramızı sararız
bana o zaman gerekli görmeyen adam artık iiye gitmedgimimi düşündü nedir..
gecen gün bu konuda ii bir doktor arastıralım dedi..cok zoruma gitti..
ben bunu yasayan bir cok insana göre iyi görüyordum oysaki kendimi
İyiyim canım yaa nasıl olayım . Evet cidden çarpıntı olağan görülüyo sanırım ki benı pek sallamadı devam ederse detaylı bakıcz dedişişşştt gebe kadınlar elif ve ayfer hanım
sizler nasılsınız.?
elif carpıntıyı evet nedense drlar hamilelkte olagan görüyor ama sen artma görürsen ya da rahatsızlık verirse bence yeniden görün dr.a..artık dogumda yaklastı son zamanlar zor oluyormus anladıgım kadarıyla..
Allah yardımcın olsun
9. haftadayim. 5 haftada bir gidilecek. bi dahaki kontrol hastanede olacak, bi engeli varmi diye bir kontrol yapilacak.bende bildigin gbi işte canım..
ohh ohh bulantılar olsun tabi..tuzu biberi
kaçıncı haftandasın şimdi?nekadarda bir gidiosun dr.a?
canım evet haklısın ne desen...
ama benim zoruma giden su oldu..ozamanlar bile benden ümitliydi sanırım
ama şimdi onun düşündügü gibi olmamıs..bunu basaramayacagımı anlamıs
kendine de bize de zarar verıyorsun dedi..
o yüsden üzüntüm sanırım..olmassa gidip paşa paşa destegimi alır gelip size anlatırım:)
oh oh tatli uykular canim benim.. sen de bize kaldin o zaman
tatlim o zaman tekrar dene 250 cok yükdek bi rakam degil, tabi bilmiyorum maddi acidan nasil olur sizin icin... burda asilamaya 3 sans veriyorlar ve tek bi asilama 800-1000 € arasi tutuyoro zaman sansini kacirma... bakarsin önümüzdeki ay tutuvermis
bende bildigin gbi işte canım..
ohh ohh bulantılar olsun tabi..tuzu biberi
kaçıncı haftandasın şimdi?nekadarda bir gidiosun dr.a?
canım evet haklısın ne desen...
ama benim zoruma giden su oldu..ozamanlar bile benden ümitliydi sanırım
ama şimdi onun düşündügü gibi olmamıs..bunu basaramayacagımı anlamıs
kendine de bize de zarar verıyorsun dedi..
o yüsden üzüntüm sanırım..olmassa gidip paşa paşa destegimi alır gelip size anlatırım:)
Ben geldim canlarım nasılsınız ğayriOoo bakıyomda doluvermişsiniz
canımm normal de bi insanın sorunu yoksa bile gidip bi rahatamalı canım
sen eşin yalnıs anlama bencee senin daha iiii olman için böle bişiyi önermiş belkii
canım annemle bi kere gittim orda bi hastaya doktoru sorarken o anlattı ben anlatım derken ben basladım aglamya
ondan sonra baktım annem de aglıyor dayanamadım bi daha da götürmem dedim kendimcee asılamada bile gelim dedi
yok gelme dedimm onun için kocam saolsun elinden geldigince gelmeye calısıor ama cuguna yalnız gidip geliyorum
akrabalar buraya 2 saat mesafe de oturuor hiç yakın yok zati sölemedim de hiç birine
zati özele artık gitmem su ara cok zor canımm gidemm sanrım
benim tüp bebek konusunda oldugu için normal kadın dogumluk bi işim yok sanrım onun için
napcagımı bilemiyorum
ege üniversitesindeki doktorum çok ii ücret de almıyor kesinlikle çok bilgili bi doktor
ama işde ilgilenmiyor insanla asılama oldum yumişlere baktı hımm çok güsel dedi
ne kaç tane var kaç mm hiç bişiy demedi yaz dı igneyi catlatmak için git vurul dedi
9. haftadayim. 5 haftada bir gidilecek. bi dahaki kontrol hastanede olacak, bi engeli varmi diye bir kontrol yapilacak.
sonra subat da var. bide mart da..
hoş geldin canımm ben iiyim sen nasıl bakım
9. haftadayim. 5 haftada bir gidilecek. bi dahaki kontrol hastanede olacak, bi engeli varmi diye bir kontrol yapilacak.
sonra subat da var. bide mart da..
evet haklısın annelerin yanında aglayıp kendimizi rahat bırakamıos..üzülsünler istemıyorus ben bunu ii biliyorum.
ohhh ünv doktorunda bilgili bir doktormus..
ozaman tek secenegin kalıyor soracaksın kuzum
dr bazı hastalar anlamayabiliyor falan die sölemıor..
sen hemen sor hocam nası görünüyor yumurtalıklar..yumişlerin kaç tane boyutları nasıl falan die
ozaman acıkca anlatıolar:)
yoksa hergelene anlatmaya kalksak ooo diyemi düşünüolar kimbilir
sen dr.a gittikçe gelip bizede anlatırsın o zaman.
5haftada bir olmasıda ne uzun.ama oralarda burdaki gibi deilmiş işleyiş..
burda her hafta bi bahane bul git az bi katkı payı ile görebiliyorsun bebişi..
acaba sizde de bizim gibi 2li test 3lü test te yappılıormu?
Ne kadar uzun sürede cağırıyor senı canım yaaa benım başlarda kontrol amaçlı 10 içinde çağırıyordu . Ardından 1 ay sonra onun ardından 10 sonra yıne çağırıyodu en azından tehlikeli zamanı atlatana kadar
o sizin orası baya tuzluymus canım yaa bende yaptırcam yaptırmasına da hemen ard ardına mı
yapım bi ay aramı verim die kararsız kaldım canım benim düşümim bakım bii
belki bi ümit die gider yaptırırımm doktorcagızım neyi uygun görecek bide ona bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?