Gittim işte kızlar ekg çekti ardından da ultrasonla baktı kalbime kalp kapakçığında biraz sarkma var dedi. Ama önemli bişey değil dedi. Heyecandan çarpıntı yapıyormuş
dedim doğum için hiç heyecanlanmıyorum ben zaten heyecanlanmadığım için geldim heyecanlansam o yüzden çarpıntı yaptı deyip hiç gelmezdim pek ciddiye almadı beni sanırım
sonra doğum şeklini ve nerde olacağını filan sordu. Dedim doğum daha belli değil ama bu hastanede olacak o zaman gerekirse bende girerim doğuma dedi. Kontrol altında olursun. Şimdilik gönderdi geri ama bi kaç gün içinde geçmezse yine gel daha detaylı bakalım dedi. İşte böyle kızlar sanırım fazla ciddiye almadı.
Ayy zıplamıştır sinirlerin iyice
sinir şey boşunamı özele geliyoz rahatça bilgi alabılmek için. Ayyy iyi sabırlısın kavga etmemişsin ben olsam tutamazdım kendımı ben tutsamda eşim tutmazdı.
Bu gün ona benzer bişey bende yaşadım öğlen acılden randevu aldım 2:30 da aradım 3:30 a verdi randevuyu neyse gittik demezmı sizin randevunuz yok. Nasıl olur dedim anlattım bana 3:30 a randevu verdiler dedim bi baktılar yatına vermiş randevuyu adam ameliyata girecekmiş doktorun haberi bile yokmuş. Eşim azıcık ortalığı ayağa kaldırdı hemen diğer doktora verdi randevuyu yarım saat içinde de muayene oldum. Tabı benım avantajı. İlk defa bu doktora muayene olacak olmamdı. Ama yınede çok sinir bozucu bi durum