• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
napsam da gelseniz yaaa???? numaraniz da yokki caldirsam... en iyisi ben sinyal yolliiimmm.. gerci buralardan oralara gelene kadar oooooo :9::9::9::9:

bu saatlerde neden kimse yok??? ben isci kadinim anca bu saatde girebiliyorum :(
bi sürü sohbet kaciriyorum :14::14::14:

napsam da gelseniz yaaa???? numaraniz da yokki caldirsam... en iyisi ben sinyal yolliiimmm.. gerci buralardan oralara gelene kadar oooooo :9::9::9::9:

huhuuu bayancıklar nasılsınızz cancişler baklaımmmayfer kız bebiş nasıl sen nasılsın..sen nasılsın regencikkk

ben doktora gittim ama bakılamadımm
saat 12.30 amaliata girmiş ben saat 6 ya kadar bekledim çıkmadı
ben de geldim hemşiresi 5 de gitti teksin bey saat 8 kadar burlarda gezer gitmes
belki bakar dedi die bekledim 6 ya kadar sonra geldi yarın arıyacam bakalım

hadi hayırlısı bakalım canım...aynı doktr dimi bu kuzum..ay beklemek çok kötü ya...oo 6 saat ne amelşyatı kız o...
yarın gitcen dimi dokotra cnm

huhuuu bayancıklar nasılsınızz cancişler baklaımmmayfer kız bebiş nasıl sen nasılsın..sen nasılsın regencikkk

ayyy canim idare eder iste ne olsun, hastalandim bugün acayip bi karin agrisi tabiki, onunla ugrasiyorum... sen nasilsin neler yaptin bugün???

ben geldimm canımm nasılsınn sen nerdeydin yurdışıyda sanırımmm

evet canim almanyadayim ben.. evdeyim iste oturuyorum yasli kadinlar gibi oram agriyo buram agriyo diye sizlaniyorum :9::9: sen napiyosun???

hadi hayırlısı bakalım canım...aynı doktr dimi bu kuzum..ay beklemek çok kötü ya...oo 6 saat ne amelşyatı kız o...
yarın gitcen dimi dokotra cnm

canım arıcam gel dersee gidicemm
hasta yakını vardı dısardı ona sordum rahminde urvarmıs ondan amaliata almıslar
canım doktor biras titis neden uzadı bende bilmiom

ayyy canim idare eder iste ne olsun, hastalandim bugün acayip bi karin agrisi tabiki, onunla ugrasiyorum... sen nasilsin neler yaptin bugün???

evet canim almanyadayim ben.. evdeyim iste oturuyorum yasli kadinlar gibi oram agriyo buram agriyo diye sizlaniyorum :9::9: sen napiyosun???

HİÇ BİR ŞEY CANIM saat 8 de kalktım kalvaltı hazırdım eşim saat 9 da geldi ..saçlarına zeytin yağ sürdü bende onu izledim..sakllrı vrdı pamukalr yapıştı..sonra zor bela saçlarıma zeytnyağ sürdü...elime yüzüme..öle derken sonra yokandım biraz burda takıldım veee bi uyudum saat 6da kalktım..yemekti oydu buydu şimdi burdyım cnmm..adet oldun herelde dimi cnmm..gözn aydın diyelim cnmm

ben doktora gittim ama bakılamadımm
saat 12.30 amaliata girmiş ben saat 6 ya kadar bekledim çıkmadı
ben de geldim hemşiresi 5 de gitti teksin bey saat 8 kadar burlarda gezer gitmes
belki bakar dedi die bekledim 6 ya kadar sonra geldi yarın arıyacam bakalım

Ayy oda çok sinir bozucu oluyo doktora git saatlerce bekle bakılmadan dön geri :37: işallah yarın güzel haberlerle donersin

uzaksın canımm bizleree bende napım onca saat hastanede beklemekden
başıma agrı girdi uzandım bi yandan da sizlerle konusuyım dedim

:1::1: bekle canim. beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir unutma!!!
öle canım ne etceksinn işte..bekloz işte bizde...rabbm sonumuzu hayr etsnn
canım arıcam gel dersee gidicemm
hasta yakını vardı dısardı ona sordum rahminde urvarmıs ondan amaliata almıslar
canım doktor biras titis neden uzadı bende bilmiom

hım analdım cnaım...hadi yarın hayırlı haberlerle gel..ve bize umut dolu bir ay olsun..29 arlık gelmeden bebş göbişe yerleşsin..yılbazı musmutluu geçsinn
ayy demek tehlikeli bişemi oldu kız okadr saat..

HİÇ BİR ŞEY CANIM saat 8 de kalktım kalvaltı hazırdım eşim saat 9 da geldi ..saçlarına zeytin yağ sürdü bende onu izledim..sakllrı vrdı pamukalr yapıştı..sonra zor bela saçlarıma zeytnyağ sürdü...elime yüzüme..öle derken sonra yokandım biraz burda takıldım veee bi uyudum saat 6da kalktım..yemekti oydu buydu şimdi burdyım cnmm..adet oldun herelde dimi cnmm..gözn aydın diyelim cnmm

saciniza zeytinyagli bakim felan mi yapiyorsunuz yaa ne güzel... sen simdi gece uyuyamazsin da :9::9: esin gece mi calisiyor senin tatlim???

evet yaa sükür düzgün oluyor gecen ay cok kötü baslamisti... ayyyy varya adet olmak bi nimetmis resmen yaaa :31:

öle canım ne etceksinn işte..bekloz işte bizde...rabbm sonumuzu hayr etsnn

hım analdım cnaım...hadi yarın hayırlı haberlerle gel..ve bize umut dolu bir ay olsun..29 arlık gelmeden bebş göbişe yerleşsin..yılbazı musmutluu geçsinn
ayy demek tehlikeli bişemi oldu kız okadr saat..

evet herzaman hayirlisi demek lazim. beklenmedik bi anda bi bakmissin hamilesin :)

kızlar merhaba hepınıze aras beyle bız geldık nasılsınız bakalım
şeyda hemen tablo ıstemekteyım
regen cnm sınav guze gecmış sevındım
buzın az beklememışsın cnm ya nefret edıyorum beklemekten
ayferrrr cnm napıyon nasıl gııdıyo varmı bulantı falan

Ayy oda çok sinir bozucu oluyo doktora git saatlerce bekle bakılmadan dön geri :37: işallah yarın güzel haberlerle donersin

evet en çok sinir oldum sey cebini aradım belki stajere bi haber bırakmıstır die
demesmi teksin bey yan gelip yatmıo içerde amaliatda die çıkınca gelcek amaliat
uzadı bi kıs vardı o da benden önce aramıs 2 kere bana kaldı ihale anlıcagın aramadım bi daha
çıkmadı bende geldimm inş bakalımm yarın nedicek

Back