ta kendisi ay benm kk da oldugumuda biliyor..google de azınca bu topicte acılırsa nickimide ögrenir
ama kötü bişe demiyorum dr.umu seviyorum
yalan söloo veysell yalan söloo snei hiç sevmooo :))))))))
ay gece gece ne güldüm heee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ta kendisi ay benm kk da oldugumuda biliyor..google de azınca bu topicte acılırsa nickimide ögrenir
ama kötü bişe demiyorum dr.umu seviyorum
konusuyoruz ya canim benim, sabahtan beri kafani sisiriyorum ayiptir söylemesi
kizlar ben de kacayim... sabah araba sürcem, otobana cikcam yilbasi gelmeden alcam ehliyetimi insallah kendim icin ise yarar bir sey yapmis olcam yani
hepinize iyi geceler, beni dinlediniz fikir verdiniz, hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim.. allah da o güzel gönüllerinize göre versin iyi geceler tatli rüyalar
kizlar ben de kacayim... sabah araba sürcem, otobana cikcam yilbasi gelmeden alcam ehliyetimi insallah kendim icin ise yarar bir sey yapmis olcam yani
hepinize iyi geceler, beni dinlediniz fikir verdiniz, hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim.. allah da o güzel gönüllerinize göre versin iyi geceler tatli rüyalar
canımmm evet farklı zamnlarda yumurtlama olabiliyoruş kimi zaman başında kimi zaman sonunda kimi zaman o ay hiç yumurtlama olmayabiliyormuş nettede araştırabilirsin..KIZLAR bi kişi 1 ayda farklı zamnlarda yumurtluyo olabilrmi..kendimi tavuk gibi histteidyorum.akıntımda olsa dicemki kesin yumurtluyom.aynı yumurtluyomuş gibi ağrım olo.her zmn değil ama ..
canımmm evet farklı zamnlarda yumurtlama olabiliyoruş kimi zaman başında kimi zaman sonunda kimi zaman o ay hiç yumurtlama olmayabiliyormuş nettede araştırabilirsin..
sevindim tatlımm valla bilmiorumki bak benim erken döllenme oldu 3ünde ilişkioldu 15inde hamile olduğumu öğrenndim hem idrarda hem kanda cıktı inşallah tutmuştur tatlım..bence 8. gün le 16.gün arası gün aşırı denemek lazım die düşünüorum..canım ben dokotra gittim yumurtam oldu adetimn 15. günnde ilşki önerdi ve 19.günü çatlamış olması gerkiyor.26. günü gttk çatladını içersnn ii oldunu söledi bana
sevindim tatlımm valla bilmiorumki bak benim erken döllenme oldu 3ünde ilişkioldu 15inde hamile olduğumu öğrenndim hem idrarda hem kanda cıktı inşallah tutmuştur tatlım..bence 8. gün le 16.gün arası gün aşırı denemek lazım die düşünüorum..
onu bilmiorum canım ama sen yumurtlarkenki ağrının aynısı oluyo diosan çatlarkende oluyo ağrı bendede oldu hatta adet te ağrım başladı 1. ayın sonuna kadar oldu..kasıklarda batma olur..cnaım beiz buı ay doktr demeden gün aşırı yaptık.adetn 15. günüde doktr söledi adetn 19. günüde tahmnmce çatladı.artık rabbime kalmış bir şey bende opnu merake diyorum acaba yumurta çatladıktan sonra bir daha yumrutmalama olabirmi
onu bilmiorum canım ama sen yumurtlarkenki ağrının aynısı oluyo diosan çatlarkende oluyo ağrı bendede oldu hatta adet te ağrım başladı 1. ayın sonuna kadar oldu..kasıklarda batma olur..
tamam canım diorum ya 1. ayın sonuna kadar bendede ağrı oldu ...inşallah bebişin tutunmaya calışıyodur onun habercisidir..adete 3 gün kala öğrendim ben...tatlım yumrta çatladı bitti...yumurtlamayı geçç
pazar günü adet batım benim..adetime 5 gün kala ağrım başladı..aynı yumrtlama dönmndeki gibi onu diyorum
onu bilmiorum canım ama sen yumurtlarkenki ağrının aynısı oluyo diosan çatlarkende oluyo ağrı bendede oldu hatta adet te ağrım başladı 1. ayın sonuna kadar oldu..kasıklarda batma olur..
tamam canım diorum ya 1. ayın sonuna kadar bendede ağrı oldu ...inşallah bebişin tutunmaya calışıyodur onun habercisidir..adete 3 gün kala öğrendim ben...
kızlar benim bu ay aetim 2 gün sürüp bitmişti ve pıhtılı olmuştu...2 gündürde sadece tuvalet kağıdına gelen kahverengi çok az lekelenme vardı ilk defa böle oldum ben.bugün akşam 5 buçukta doktor randewum var inş kist fln yoktur bakalım görecez
valla canımm bende adet oluyorum sandım adet günü lavaboya bi gittim kahve akıntı akıyo 3 gün sürdü ama adet olmadım görüldüğü gibi çok şükür bebişim benle.. yani demek istediğim çoğu kişi adet günü yaklaşınca hamile olsa bile belirtilerini yaşar ben yaşıyorum hala adet günüm gelince karnımağrıyo belim ağrıyo oluyo yani olmıycak dei bişi yok he ümitlendirmek istemem ümidinide kırma hayırlısı olsun İNŞALLAH..hımm analdım cnm şimdi her şeyin hayırlısı olsun tabide ben bunu bebkle alaklı oldunu pek düşünemiyorum..sanırım adetim yakalitıkça rahim kasılma yapıyor
CANIM belki adet değildir yerleşmedir olamaz mı...kızlar benim bu ay aetim 2 gün sürüp bitmişti ve pıhtılı olmuştu...2 gündürde sadece tuvalet kağıdına gelen kahverengi çok az lekelenme vardı ilk defa böle oldum ben.bugün akşam 5 buçukta doktor randewum var inş kist fln yoktur bakalım görecez