ayy canım siz eşinle hiç çocuksu yanlarınız yokmu..biz her akşma tavla oynarız..ben yenersem ne mutlu bize o yenrse inn çocuk gibi küsüom..kavga etmeidmiz dönmlerde çocuk gibiyiz.plastsın açıp mario pes2010 araba yarışı oynarız..bi ara saklambaç bile oynuyoduk..o işten geldi zamn bi anda ya önüne çıkarım ya da uyuma numarası yaparımm..kız bazann içine bile girdim ben bilonmuu...birde evde kv keyınperder var onlar olmazsa ne olcak bilmm..bugün diyodu eğer çocumuz olursa beni unutmazsın deme ...işte böle..oda ağldımmı çok kızar bana bende bişe demyom artık
canım sanki on sene geçmiş gibi konuscam ama öle bi gezerdik biz hiç evde durmasdık kışın bile çesmeye gitmiş insınız biz
ama artık hiç bişiy yapasım yok resmen ölü gibi yasıyorum sankii eşim dee öle neseli biri diildir saolsun kendiliginden bişy
yapmm aklına gelmes asla ben istiyim herseyi yapar ama bende istemekden bıktım sanrım heyecen kat hayatımıza diom bak ben
yoruldum artık diom napım askım dior bende susuyorum artık napımm
ii geceler berrinim
bende senle konuscam bir ara..bu üzüntülü halin hiç hoşuma gitmiyor
konusalım canımm ne zaman istersen
bugün doktora gittim bi tane kıs var hamile daha önce de denk gelmiştik sordum tedeviyle oldu dedi
iki aşıalamm oldu tutmadı bi tüp bebek yaptık olmamiş o zaman morali bozuk felan bi sene ara vermiş
sonra bi daha tüp bebek yapmıs o tutmus 7 aylık masallah o kunustu bana sordu ben kendimi tutamadım
agaladım seni ii anlıyorum felan dedi konustuk biras
sunun için anlattım canımm inan elimde diil artık mutlu olamıyorumm gercekden burda sizi de sıkmak istemiyorum
sürekli böle ama inan ben normal de böyleyim artık
Canım yaa adım geçmiş ama ne demek istediğini inanki anlamadım:44: neyi açmışız
bana face açtın ya sen onun için yazmıstım canım