Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canımcım okumadın galıba.benım bebeım 1 ay önce tam 2 aylıkken kalbı drdu kürtaj olmak zrunda kaldm..ins tekrar kalrm saol..tabiki gercekten benım 15 gn gctı bilomsn yınede anlasılmadı o arada .

Ayyy. Canım çok özür dilerim..
Gözümden kaçmış..
Evet yazmışsın, görmemişim..
Ama vücut hatalı- kusurlu embriyoları atıyormuş vücuttan..
O açıdan bakılırsa, bu gerçekten çok büyük bir nimet aslında değil mi?

slm nil nsılsın ne zamandır bebek istiyosun bu ay adetinmi gecikmişti

Selam canım..
Adetime 2 gün var daha..
Ama bel ağrım ve kasık ağrım fazla olduğundan
adet olacağım gibi geliyor bana..
Burada bazı arkadaşlarında adetlerine 2-3 gün kala testte hamilelikleri
belli olunca bende br test yapayım dedim ama malesef NEGATİF..

Yani ilk 5-10 dk. arası tek çizgi idi..
Ki.. Ben asıl bu ilk 5 -10 dakikayı baz alıyorum..
1 saat sonra baktım 2. çizgi görünür görünmez bir şekilde çok ama çok silik gözüküyor..
Ama çok dikkatli incelersen görünüyor yani..
Yarım saatten sonraki veriler önemsizdir diyor zaten prospektüsündede..

Birde bu ay inanılmaz çalıştım bebek için, o yüzden bu hayalkırıklığım...

Neyse hayırlısı artık..
Bir iki güne belli olur nasıl olsa..
Ama negatif olduğu belli oldu sayılır..

ahhh canım ya anlasam da bir yorum yapabilsem keşke..ama idrarda çıktıysa pozitiftir bence aklına kötü şeyler getirme şeytanın vesveseleri bunlar :) Allah ın izniyle sağlıcakla bebeğini kucağına alcaksın bu kadarı oldu ya gerisi de gelir merak etme

İnşallah tatlım yaa inşallah dediğiniz gibi dir...Çok heyecanlıyım dun bır de acıle yatıs yaptım serum ıcın benı yatırdıkları yerde de yanımda hemen bebek besıgı vardı tesaduf :)) kız cocuk ıcın hazırlanmıs acaba bı ısaret mı dedım kendı kendıme Benımkını goreceksınız ucuyor havalarda yuzu hep sırıtıyor :)) benımde aynı sekılde dun annemler geldı hastaneye onlarda sok oldular daha yenı evlıyız ya beklemıyorlardı bu kadar erken ama bız ıstıyorduk bakalım ınsallah tutunabılır bebegım bana da sonuna kadar gıderız hayırlısıyla saglıkla...?Idrar da pozıtıf cıktı hastane de de ama yıned eıcımde kusku oldu dr keseyı goremıyorum henuz dedı 15 gun sonra bır daha gıdıcem bakalım naıp kısmet o zaman bellı olacak inşallah hayırlı sonuclarla gelırım sıze...Darısı sızlerın basına canlarımm..Herşey gönlümüzce olsun ınsallah...

şeydacım durumumu güncellermisin yaş 29 evlilik 7.12.2002 ikinci bebek çalışması sat 7 şubat bat 7 mart teşekkürler

sağlık olsun cnm umudumuzu kaybetmiyelim bende bu ay çok çalışmıştım hep olur gözüyle baktım ama malesef 4 gün önce geldi kırmızılar ama sen kırmızıları görmedin daha umudunu yitirme...

sedef senin bat ne zaman tatlım?

nilcim ben acık olunca sen kapalı oluyosun.sen acık olunca ben kapalı oluyorum:)bi türlü konuşamadık.benim bat ım 3-4 mart canım 2 senelik ewliyim yaklasık. hiç korunmadık.bi problemde yok bizde ama olmayınca olmuyo demekki zamanı var.her ay umutlanmaktan bıktım ama artık

Canım merhaba 2 senedır evlısınve hıc korunmadınız oyle mı?Pekı yumurtlama gunlerını takıp edıyor musun?

Son düzenleme:

merhaba tatlım hosgeldın nasılsın bakalım??Sen yokken cok sey oldu Hamılelık nasıl gıdıyor bu arada :)

mrb canım ya neler oldu neler çok merak ediyorum elifin hamileliği dışında bi gelişme var mı ama şimdide çıkmam gerek off napsak ki...canım hamilelik mide bulantısıyla tam gaz devam öğür öğür bi hal oldum yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…