hoş geldin çekerparem bebiş nasıl
mrb canım ya neler oldu neler çok merak ediyorum elifin hamileliği dışında bi gelişme var mı ama şimdide çıkmam gerek off napsak ki...canım hamilelik mide bulantısıyla tam gaz devam öğür öğür bi hal oldum yahuu
nıye elifin nesi varkı bazı sayfaları atladım çabuk söyleyın merak ettim
nıye elifin nesi varkı bazı sayfaları atladım çabuk söyleyın merak ettim
nilayım bizim durumlar iyi tatlım artık çalışmalara ara verdim yoruldu bu beden :) zaten şunun şurasında ne kaldı 7 güncük durumlar derken bundan bahsettın sanırım bıde ev iş mekik dokuyorum bu aralar projeler açayıp çoğaldı ama sizsiz olmuyo illa arada gireciğim bağımlılık yaptı vallla kız
merhaba tatlım hosgeldın nasılsın bakalım??Sen yokken cok sey olduHamılelık nasıl gıdıyor bu arada :)
kız mrbelifalpelif hamile yaaa topikimizin 6. gebesi yuppiii....bu arada başka gebe var mı??
Valla bende öyle inanın canlarım girmeden duramıyorum mutlaka girip bakacagım sıze merak edıyorum yoksa aklım sızde yanıİnşallah (karabiber)esram la senin de hayırlı haberlerını alırız bır an once sabırsızlıkla beklıyorummm.....
ya çok sevindim elifcim hayırlı olsunbebek geliyo
yuppi darısı başıma sen hamıle kuzum nılayım hamile elif hamıle başka bakşa zeynep hamıle
şu şeydada siteye girmiyor sanırım şeyyyydaaaaaaaaa duuuuyyyyy sesımı benım hamış arkaşlarımı ekle karabıberim sıra bizde haaaa
canım sende mi gebesin yuppi yaa gebelerimiz çoğalıyo yaa ne güzelll...kaç haftalık??
topikimizde 7 hamile varr bu topik uğurlu bence...biz bu topiki yeni açtık ilk hamişi ben olmuştum...snrada 7 gebe olduk yuppi....
darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı sıhhatli...
Bu topiğe sadece geç saatlerde girilmesini PROTESTO EDİYORUUUUMMM..
Kızlar, bizde kendi aramızda topikleşelim..
Madem bu topik vardiyalı olsun..
Gececiler ve gündüzcüler...
Bende sırf sizinle muhabbet etmek için gece giriyorum ama,
hayatımın düzeni bozuluyor..
Sabah uyanamıyorum..
Bütün gün ruh gibi geziyorum ortalıklarda..
amın canım benım darısı bizlerin başınaburası böyle hamiş dolsun ha bu arada sizi gidi sizi cadılar ben akşam giremıyorum dıye havaatmayın ağlarım bak ya nıye ya uykucular uyuya uyuya şişko olacaksınız sizi kocişlerinize şikayet edeyimde gece giremeyim banada gün doğar
yaaaa pampiğim sende benı ektinnn
kızlar selam ben şu dr.yım sıra bekliyorum off çok yoğun ya 7den önce giremicem sanırım ay yeni dr.um meğer pzartezi ameliyat günüymüş bekliyorum işte bu arada bakimm dedim kızlar napıyor
hayırdır pampiğim ne oldu nıye doktordasın bebekmı var yoksa yuppi
tatlım ben bugüb 8 de uyandım ama çokk işim vardı sonrada dr.geldim şimdi dr.hatta ama yarın gündüz de burdayım.ben hem gececi hem gündüzcü tam gün çalışıyorum ama olmaz ki bana ek maaş lazım
yok kız ben 8de gördüm kırmızı kartı.en son haziranda falan gitmiştim dr.bırakmıştım 2012 kadar gitmicem demiştim ama olmayınca kuzu kuzu geldim bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?