Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoş geldin çekerparem bebiş nasıl

nilayım bizim durumlar iyi tatlım artık çalışmalara ara verdim yoruldu bu beden :) zaten şunun şurasında ne kaldı 7 güncük durumlar derken bundan bahsettın sanırım bıde ev iş mekik dokuyorum bu aralar projeler açayıp çoğaldı ama sizsiz olmuyo illa arada gireciğim bağımlılık yaptı vallla kız

nıye elifin nesi varkı bazı sayfaları atladım çabuk söyleyın merak ettim

Valla bende öyle inanın canlarım girmeden duramıyorum mutlaka girip bakacagım sıze merak edıyorum yoksa aklım sızde yanı İnşallah (karabiber)esram la senin de hayırlı haberlerını alırız bır an once sabırsızlıkla beklıyorummm.....

kız mrbelifalpelif hamile yaaa topikimizin 6. gebesi yuppiii....bu arada başka gebe var mı??

ya çok sevindim elifcim hayırlı olsun bebek geliyo

yuppi darısı başıma sen hamıle kuzum nılayım hamile elif hamıle başka bakşa zeynep hamıle
şu şeydada siteye girmiyor sanırım şeyyyydaaaaaaaaa duuuuyyyyy sesımı benım hamış arkaşlarımı ekle karabıberim sıra bizde haaaa

amın kuzucum

topikimizde 7 hamile varr bu topik uğurlu bence...biz bu topiki yeni açtık ilk hamişi ben olmuştum...snrada 7 gebe olduk yuppi....
darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı sıhhatli...

canım sende mi gebesin yuppi yaa gebelerimiz çoğalıyo yaa ne güzelll...kaç haftalık??

Evet tatlım ama daha tam gebeyım dıyemıyorum korkudan su rısklı donemlerı atlatmadan daha adet gunum gecmedı benım bat14 şubat ama beklenmeyen adet tarihi İnşallah Allahım saglıkla sonuna kadar yasatır bu duyguyu bızlere...Dr a gıttım bugun keseyı goremedı henuz cok yenı dedı 15 gun sonra bır daha gıdecegım o zaman bakacak ama ben 1,5 yada 2 haftalıktır dıye tahmın edıyorum cunku o zaman da dr a gıtmıstım bır sey yok tu o zaman baktıgında?Ne olduysa o gunden sonra oldu sanırım Senın ne kadarlık canımm?

topikimizde 7 hamile varr bu topik uğurlu bence...biz bu topiki yeni açtık ilk hamişi ben olmuştum...snrada 7 gebe olduk yuppi....
darısı tüm isteyenlerin başına sağlıklı sıhhatli...

amın canım benım darısı bizlerin başına burası böyle hamiş dolsun ha bu arada sizi gidi sizi cadılar ben akşam giremıyorum dıye havaatmayın ağlarım bak ya nıye ya uykucular uyuya uyuya şişko olacaksınız sizi kocişlerinize şikayet edeyimde gece giremeyim banada gün doğar

yaaaa pampiğim sende benı ektinnn

kızlar selam ben şu dr.yım sıra bekliyorum off çok yoğun ya 7den önce giremicem sanırım ay yeni dr.um meğer pzartezi ameliyat günüymüş bekliyorum işte bu arada bakimm dedim kızlar napıyor

hepiniz benı ektiniz küstüm işte
nil sende yoksun sen aslında yanlızım bu sitede neden bunu yapıyorsun

tatlım ben bugüb 8 de uyandım ama çokk işim vardı sonrada dr.geldim şimdi dr.hatta ama yarın gündüz de burdayım.ben hem gececi hem gündüzcü tam gün çalışıyorum ama olmaz ki bana ek maaş lazım

kızlar selam ben şu dr.yım sıra bekliyorum off çok yoğun ya 7den önce giremicem sanırım ay yeni dr.um meğer pzartezi ameliyat günüymüş bekliyorum işte bu arada bakimm dedim kızlar napıyor

hayırdır pampiğim ne oldu nıye doktordasın bebekmı var yoksa yuppi

tam kuzum gündüz ben veririm ama akşmı gececi kızlar düşünsün hesabını yolla tatlım
ay kuzum ya hadı bakalım bebektir inş.

yok kız ben 8de gördüm kırmızı kartı.en son haziranda falan gitmiştim dr.bırakmıştım 2012 kadar gitmicem demiştim ama olmayınca kuzu kuzu geldim bekliyorum işte

olur bebeğim olur inş. bak bizim nılayda hamiş kalmış n.küsmez darısı sana olsun bitanem
üzme kendini sakın kafa sakın vücut sonra hamiş oluverirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…