canım cok haklısın ben kızmadım hatta çok iyi anladım dua nı...
evet canım hayırlısı olmalı...bende sen gibi düşünüyorum..
Allah ım biliyordur herseyin zamanını..hepimizin melekleri olacak inanıyorum ben
ben de öyle düşünürüm canım benim dualarım hep öyledir bişeyi olsun olsun diye dua etmem hayırlısıysa olsun derim demek ki daha o zaman değilmiş hayatta herşeyin bi zamanlaması olduğuna inanıyorum...ben meryem suresinin türkçe mealini okudum ayy resmen ağladım rabbim hepimizin dualarımızı kabul eder inşallah
iyi geceler canımmm herkez yavaş yavaş çıkıyoherkeze hayırlı geceler aeol kıb salıcakla kalın
ben de öyle düşünürüm canım benim dualarım hep öyledir bişeyi olsun olsun diye dua etmem hayırlısıysa olsun derim demek ki daha o zaman değilmiş hayatta herşeyin bi zamanlaması olduğuna inanıyorum...ben meryem suresinin türkçe mealini okudum ayy resmen ağladım rabbim hepimizin dualarımızı kabul eder inşallah
demet'im sıkma canını inan tıp şuan ileri gibi duruyor ama hala gebe kalma olayını tam olarak çözemediler çünkü öyle bi yaradılışımız var ki daha okyanusta iğne ucu kadar bilgileri var aslında.gebelik bir mucize bu mucizeyi de Rabbim ne zaman kaderinde varsa ozaman yaşatıcak asla hamile kalamazsın diyen kadınlar bile hamile kalabiliyor bizler bi sınavdayız bu dünyada bu da bizim sınavımız tabi elimizden geleni yapıcaz ilaçlarımızı kullanıcaz tedavimizi olucaz ama rabbim ol dedikten sonra hiç bir sorun yoktur şu dünyada...umarım beni yanlış anlamadın canım gecenin bu saati biraz düşük cümleler kurmuş olabilirimçok sevindim nil immm..vallahi çok sevindim
Allah herkesin gönlüne göre versin..demek 3.cüde tuttu..
gercekten umutlar hiç tükenmemeli galiba...
yok yavrum benm test yapacak kadar bile umudum yok
insaşşal bende önümüzdeki aya hamiş olurum
saol tatlım...ama sen çalısıosun diye biliyorum..ne iş yapıosun peki
ahhh demetim kaç yasındasın peki? ne zordur dimi?
peki bu tüp bebek için ne kadar masraf yapılıyor?
hep aynı merkesdemi yaptırdın((
Allah ım sana bir daha göstermesin[/ 27yaşındayım evt 3ündede negatif sonucu beni cok yıkmıştı ama nasip deyilmiş amin vallh birini istanbul tüpbebek merkezinde aretkamerde yaptım 8milyarı buldu ikitaneside süleymaniya hastanesinde yaptım onlar devletten iki tüpbebk yapma hakkınvar sadece ılaca verdik 2milyar ama devlettn hakkım bittiyı için biraz para biriktiriyom yaza inşllh
çıkmayalım mı bebegim...istersen sabahlayalım biziyi geceler canımmm herkez yavaş yavaş çıkıyo
Saol canım..Allah kabul etsinişallah rabbim dualarımızı kabul eder işallah. benim yatsı biraz geçe kalmıştı. şimdi onu kıldım ve sizler içinde dua ettim.
herkeze hayırlı geceler aeol kıb salıcakla kalın
benmde kırmızılarım gitsin ben de okumaya baslayacagım meryem suresini..
pmpikim sana bişe sorsam..ya sureleri internetten okusak da kitaptan okumak gibidir dimi?
benm evimdeki kitaplarda bulamadm ben meryem suresini...ya da ben mi bulamadım bilmiyorum.
o yüsden netten arastırdım..aa ya da ben bir kagıda yazıp basucuma koyayım daha ii olur dmi?
canım bütün dua kitaplarında olmuyor benimkilerde de yok ben de aynen senin gibi yapıcam canım senin kırmızılar devam mı hala benim bugün bitti artıkbenmde kırmızılarım gitsin ben de okumaya baslayacagım meryem suresini..
pmpikim sana bişe sorsam..ya sureleri internetten okusak da kitaptan okumak gibidir dimi?
benm evimdeki kitaplarda bulamadm ben meryem suresini...ya da ben mi bulamadım bilmiyorum.
o yüsden netten arastırdım..aa ya da ben bir kagıda yazıp basucuma koyayım daha ii olur dmi?
çıkmayalım mı bebegim...istersen sabahlayalım biz
Saol canım..Allah kabul etsin
ii geceler gece kuşudemet...yarın görüşürüzzz
inşallah canım rabbim kabul etsin dualarımızıişallah rabbim dualarımızı kabul eder işallah. benim yatsı biraz geçe kalmıştı. şimdi onu kıldım ve sizler içinde dua ettim.
nasıl benm gibi yapcan..yazıp mı okucan?canım bütün dua kitaplarında olmuyor benimkilerde de yok ben de aynen senin gibi yapıcam canım senin kırmızılar devam mı hala benim bugün bitti artık
heee olurrr. zaten benimki artık dalga geçiyo benle bari sabah namazını kılda öyle yat diyeeneyse canım iyi geceler
ben de yazıp okucam.aaa hadi ya kızım parça parça diyosun ay yoksa bebek oluştuda ondan mı daha önceki aylarda oldumu böyle hiç ya da kür falan uyguladın mı.test yapmışmıydın peki (ahh ne çok soru sordum)nasıl benm gibi yapcan..yazıp mı okucan?
internettenmi okucan? ama yazmak daha mantıklı geldi
canım benm 8.de biraz geldi kahverengiydi..sonra persembe cuma hiç bişe yoktu hatta saremnaz bana gaz bile verdi yerleşme kanamasımıydı die:)) sonra dün sabah bir olduuu anammm seller gibi..suanda da ii gidior anlayacagın 5 degil 3.günümde gibiyim ama acayip bi şekilde..çok afedersin biraz acık yazcam ama hep tortu halinde..böle hep parçalı ıyk..
kocaman kocaman bir görsen inanırswın..neden öle oldum acaba?
ee herkes gidior die üzülmüştün..bende sen üzülme diye dedm hıh:44:
peki canm sana da ii gecelerrrr
ben de yazıp okucam.aaa hadi ya kızım parça parça diyosun ay yoksa bebek oluştuda ondan mı daha önceki aylarda oldumu böyle hiç ya da kür falan uyguladın mı.test yapmışmıydın peki (ahh ne çok soru sordum)
ayy ilk defa böle oluyor...nerdeyse elim kadar parçalar oldu dün hep...
ben daha öncede kimyasal gebelk yasadım..reglle son buldu hamişlik...
yokk kür uygulamamıstım gecen ay...testte yapmadım batı gecmıorumki ilaç kullandıgımdan beri..
nasıl bebek olustumu acaba..olustuysa da düştü mü yani yine kimyasal mı oldum
ay ne biliyim öyle duymuştum yani ne kadar doğru bilmem yani ben hiç böyle bişey yaşamadım ama adetin de gecikmemiş.normal bi durum gibi değil sanırım
meri, sana birşey sorayım o zaman..
benim bat'ım 15 şubat..
Yarın 12 şubat..
Acaba test yapsam mı?
Yoksa aceleci olmayıp beklesem mi?
Gerçi bekleyebileceğimi de sanmıyorum ya.....
hamıle mısın hayatım ?
Tatlım ben adetıme 3 gun kala nova marka test aldım dayanamadım sonuç hamıle cıktı testte...Dun de acıle gıttım bulantı ve agrıdan kan ve ıdrar testı yaptılar tekrar orada da pozıtıf cıktı hamıle olarak bugun de ultrason ıcın dr a gıttım ama tabııkı henuz çok yenı oldugu ıcın kese gorunmuyor dedı dr 15 gun sonra tekrar gıdıcem ılaclarımı degıstırdı ıdrar yollarımdakı ıltıhapla ılgılı yalnız aklım bı seye takıldı kızlar folık asıdın dozunu yukseltmesı gerekıyor dıye bılıyordum onu yukseltmedı devam et dedı??Folıbol ıcıyorum ben gunde bır adet ve yanılmıyorsam 50 mg...Sizce de dusuk degıl mı?Folık plus ı da sordum aynı sey hıc bır farkları yok markadan baska dedı?Bilemıyorum kararsızım baska dr a da gıtmek ıstıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?