• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
s.a hamile ark tebrik edrım..bend 1,5 yıldr evlıyım 1 ay önce 2 aylık bebgımın kalbi drdu:( ve kürtaj olmak zorunda kaldım suan hakkmda hayrlısı diorum vee beklıorum ....

Ayy gerçekten mi?
Ben testle evde kendim yaptım..
Gerçi adetime daha 2 gün var ama,
ne bileyim, üzüldüm yinede..
Adet olacakmışım gibi ağrılarım var..
Zaten bu ay hep vardı..
Bakalım artık hayırlısı..
1 Hafta içinde belli olur herşey..

Hayırlı olsun senin hamişliğinde canım benim..
Doya doya yaşa hamileliğini.. :29:

Ayy gerçekten mi?
Ben testle evde kendim yaptım..
Gerçi adetime daha 2 gün var ama,
ne bileyim, üzüldüm yinede..
Adet olacakmışım gibi ağrılarım var..
Zaten bu ay hep vardı..
Bakalım artık hayırlısı..
1 Hafta içinde belli olur herşey..

Hayırlı olsun senin hamişliğinde canım benim..
Doya doya yaşa hamileliğini.. :29:

canımcım okumadın galıba.benım bebeım 1 ay önce tam 2 aylıkken kalbı drdu kürtaj olmak zrunda kaldm..ins tekrar kalrm saol..tabiki gercekten benım 15 gn gctı bilomsn yınede anlasılmadı o arada .

ahh kuzum bende 4 ten snra kapadım..tüm gün bekledim..
şimdide yoksun ama:50: valla bir denk gelemıosss

canım stress yapma kendine..üzme..sıkma..
bak kötü düşünüp beynini sartlama..insallah biseycikler olmayacak sana..

benide korkutuyorsun vallahi 2 gündür...dualarım seninle canım..

ee hadi bakalım..gelince bizede haber ver..
aklım sende bak:18::18:

canım biz zaten biliyoduk...ama şimdi tam rahatladık bak...
gözünaydın..Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin...
bizde seni seviyoruz tatlım,biz hep burdayız sende daha uzun kalmaya çalış..aksatma bizleri..

bilmem ki acep sıra kimde???

sağolun kızlar :) Amin inşallah Allahım hepımıze nasıp etsın bunu sonuna kadar gelıp saglıkla kucagımıza almayı...Ben çalışıyorum ama her fırsatta sıteye gırmeye calısıyorum kızlar ....Kendınıze ıyı bakın hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsallah...Bakalım benden sonra guzel haberı kım verecek??

adana dan geldim canım hahah adanalıyık:27::27::27:
aslında bursada okurkn tanstm eşimle..bursadan buraya gectim..
evet gurbet cok zor...ama eşimde 1 tane..çok sevıommmm:52::52::52::52:

napayım kuşum atama beklıom,iş yok,çocuk yok,gelen gden yok..
kalkınca da canım sıkılıor gündüz yine uyanmam ögleni buluor:50::50::50:[/QUOTE

tatlım benım günaydın şimdi 3 günlük yokluğumda neler oldu onları okumaya başlıyorum kuzucum cuma günü işe gelemedim eşim çok hastaydı hastaneye kaldırdık evdeydim 3 gün sizi çok özledim şimdi bakayım neler neler olmuş

tatlım benım günaydın şimdi 3 günlük yokluğumda neler oldu onları okumaya başlıyorum kuzucum cuma günü işe gelemedim eşim çok hastaydı hastaneye kaldırdık evdeydim 3 gün sizi çok özledim şimdi bakayım neler neler olmuş

Tatlım çok geçmiş olsun yaa inşallah önemli bi şey değildir..?Bi oku bakalım sen sayfaları ne yenılıkler bulacaksın? ;)))

Tatlım çok geçmiş olsun yaa inşallah önemli bi şey değildir..?Bi oku bakalım sen sayfaları ne yenılıkler bulacaksın? ;)))

meraba canım tebrk ederim hamileymişsin allah kucagına almayı nasip etsin bizede yasatsın o duyguyu

Aminnn canım çok teşekkür ederim Allahım ısteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bız hamılelelere de ınsallahh sonuna kadar hayırlısıyla gıtmeyı nasıp etsın....Şu aralar hep bunun ıcın dua edıyorum ona endekslendım ınsallah bır sorun olmaz bebegımm tutunabılır annesıne.... :...)

sğol bebeğim benım düşünceli arkadaşım

Şuay cım nrs ses cıkmadı senden bır daha okudun mu canımm sayfaları?Bende hamıleyımmm :)) ınsallah da sorun olmadan tamamlarım bu guzel surecı bebegımle...Darısı ısteyen herkesın basına ınsallahh....

nilaaaay hamile misiiin belirtilerin çok erken başlamıştı senin.çok çok sevindim canım ya ilk denemede tutturdun valla ne güzel :1: hayırlı olsun bizim içinde dua et emi :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :nazar:

Tatlımm dun aksam mıde bulantısı ve agrısıyla acıle gıttık esımle orada once test yaptılar serum taktılar agrı ve bulantım ıcın bır saate yakın surdu o arada da ıdrar ve kan testı yaptılar veeee sonuc POZİTİF ;) Ama aklıma takılan bir soru oldu benım kan testıme baktıgımda beta hcg dıye bır sonuc yok ıdrar testımde yazıyor gebelık dıye bu ne demek oluyor anlamadım sadece ıdrarımda mı gebelık testı yapmıslar anlamına gelıyor acaba?Aklım takıldı sımdı buna bak sınır oldum..O kadar kan verdım ona bakmamıs olabılırler mı sızce mumkun mu??Yoksa hamılesın dıyebılırler mı sadece ıdrar testı ıle?? sonuclarımı da gondereyım sıze kızlar bı bakın ne olur anlıyorsanız yaa???

Eklentiler

• $fotoğraf.jpg
    $fotoğraf.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $hhhhhhhhhh.jpg
    $hhhhhhhhhh.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 11
Tatlımm dun aksam mıde bulantısı ve agrısıyla acıle gıttık esımle orada once test yaptılar serum taktılar agrı ve bulantım ıcın bır saate yakın surdu o arada da ıdrar ve kan testı yaptılar veeee sonuc POZİTİF ;) Ama aklıma takılan bir soru oldu benım kan testıme baktıgımda beta hcg dıye bır sonuc yok ıdrar testımde yazıyor gebelık dıye bu ne demek oluyor anlamadım sadece ıdrarımda mı gebelık testı yapmıslar anlamına gelıyor acaba?Aklım takıldı sımdı buna bak sınır oldum..O kadar kan verdım ona bakmamıs olabılırler mı sızce mumkun mu??Yoksa hamılesın dıyebılırler mı sadece ıdrar testı ıle?? sonuclarımı da gondereyım sıze kızlar bı bakın ne olur anlıyorsanız yaa???

tatlım meraba idrarında cıktıysa hamişsin tebrik ederim:))garanti bi yontem cünkü

Back