- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hany, seçil, suay...
Hoşgeldiniz kızlar...
Benim sonucu merak edenler......
Malesef sonuç NEGATİF...
Malesef sonuç NEGATİF...
Ayy gerçekten mi?
Ben testle evde kendim yaptım..
Gerçi adetime daha 2 gün var ama,
ne bileyim, üzüldüm yinede..
Adet olacakmışım gibi ağrılarım var..
Zaten bu ay hep vardı..
Bakalım artık hayırlısı..
1 Hafta içinde belli olur herşey..
Hayırlı olsun senin hamişliğinde canım benim..
Doya doya yaşa hamileliğini..
ahh kuzum bende 4 ten snra kapadım..tüm gün bekledim..
şimdide yoksun ama valla bir denk gelemıosss
canım stress yapma kendine..üzme..sıkma..
bak kötü düşünüp beynini sartlama..insallah biseycikler olmayacak sana..
benide korkutuyorsun vallahi 2 gündür...dualarım seninle canım..
ee hadi bakalım..gelince bizede haber ver..
aklım sende bak:18::18:
canım biz zaten biliyoduk...ama şimdi tam rahatladık bak...
gözünaydın..Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin...
bizde seni seviyoruz tatlım,biz hep burdayız sende daha uzun kalmaya çalış..aksatma bizleri..
bilmem ki acep sıra kimde???
adana dan geldim canım hahah adanalıyık
aslında bursada okurkn tanstm eşimle..bursadan buraya gectim..
evet gurbet cok zor...ama eşimde 1 tane..çok sevıommmm
napayım kuşum atama beklıom,iş yok,çocuk yok,gelen gden yok..
kalkınca da canım sıkılıor gündüz yine uyanmam ögleni buluor[/QUOTE
tatlım benım günaydın şimdi 3 günlük yokluğumda neler oldu onları okumaya başlıyorum kuzucum cuma günü işe gelemedim eşim çok hastaydı hastaneye kaldırdık evdeydim 3 gün sizi çok özledim şimdi bakayım neler neler olmuş
şeydacımmm şeydacım bak suay ı listeye unutma..karabiber de vardı isteyen onu da unutma
benimde kırmızılar geldi..bat 9 mart a al.. bende unutma
tatlım benım günaydın şimdi 3 günlük yokluğumda neler oldu onları okumaya başlıyorum kuzucum cuma günü işe gelemedim eşim çok hastaydı hastaneye kaldırdık evdeydim 3 gün sizi çok özledim şimdi bakayım neler neler olmuş
Tatlım çok geçmiş olsun yaa inşallah önemli bi şey değildir..?Bi oku bakalım sen sayfaları ne yenılıkler bulacaksın? ))
Tatlım çok geçmiş olsun yaa inşallah önemli bi şey değildir..?Bi oku bakalım sen sayfaları ne yenılıkler bulacaksın? ))
canım ben izmirliyim ama antalya da yaşıyorum gurbete gelin geldimkuzenlerim ankarada çok severim ankarayı
Aynen aynen kızlar, protestoya devamm..
Yaşasın kötülük..
meraba canım tebrk ederim hamileymişsin allah kucagına almayı nasip etsin bizede yasatsın o duyguyu
sğol bebeğim benım düşünceli arkadaşım
nilaaaay hamile misiiin belirtilerin çok erken başlamıştı senin.çok çok sevindim canım ya ilk denemede tutturdun valla ne güzel hayırlı olsun bizim içinde dua et emi :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Malesef sonuç NEGATİF...
Tatlımm dun aksam mıde bulantısı ve agrısıyla acıle gıttık esımle orada once test yaptılar serum taktılar agrı ve bulantım ıcın bır saate yakın surdu o arada da ıdrar ve kan testı yaptılar veeee sonuc POZİTİF Ama aklıma takılan bir soru oldu benım kan testıme baktıgımda beta hcg dıye bır sonuc yok ıdrar testımde yazıyor gebelık dıye bu ne demek oluyor anlamadım sadece ıdrarımda mı gebelık testı yapmıslar anlamına gelıyor acaba?Aklım takıldı sımdı buna bak sınır oldum..O kadar kan verdım ona bakmamıs olabılırler mı sızce mumkun mu??Yoksa hamılesın dıyebılırler mı sadece ıdrar testı ıle?? sonuclarımı da gondereyım sıze kızlar bı bakın ne olur anlıyorsanız yaa???