Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Selam kızlar, ne var ne yok :) var mı yeni güzel haberler?

var tatlım hoşgeldin nilay hamile yani n.küsmez pampiğim hastanede rutin kontrol için gitmiş cepten girdi dr. ameliyata girmiş kuzum orda öyle beklıyo ah ya burda olsaydın yanına giderdim iş çıkışı valla böyle haberler tatlım senın bebiş varmı

kızlar hepinizin sevgiler günü kutlu olsun ben kaçtım

amiiiin canıııım inşallaaah

ahhh sakın kötü bişe geçirme içinden..pozitif düşün..
hersey güzel olacak...bak sana bişe diyimi neye inanırsan onu yasarsın

Benim sonucu merak edenler......

Malesef sonuç NEGATİF...

ne denir ki yavrum..çok çalısmıstın bu ay..
bas dönmelerinide söleynce bebişe yorduk bizde..
inan üzüldüm cok ama demek kızımız nazlı biras daha bekletcek seni
s.a hamile ark tebrik edrım..bend 1,5 yıldr evlıyım 1 ay önce 2 aylık bebgımın kalbi drdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım suan hakkmda hayrlısı diorum vee beklıorum ....
Hany..Allah yasatmasın sana bir daha bu duyguyu...herseyin hayırlısı canım..
daha genciz,sağlıklıyız da vardır onunda bir zamanı
geçmiş olsun suaycım...hayrola nesi var?
bizde seni özlemiştik dedm nerde kaldı bu kızzz

sğol bebeğim benım düşünceli arkadaşım

kızlarrr slm bi iki gün girmedim ama çok yazmışsınız yaa okumadım valla üşendim yaniii...
üşengeç hamiş seniii
kankam nerdesin özledim seni ama
e hadi ii haberlerle gel..bende bekledm gelen gden yok..az bi kv ye gideymde geleym...2saate burda olurum..
sende gel güzel haberler ver bize..
hahah demek maaşını begenmıosun ek istiyosun..bu ekonomik krizde bir de..
valla o paraya calısacak adam çokk
Eki Görüntüle 346226
kızlar hepinizin sevgiler günü kutlu olsun ben kaçtım

oyyy benm düşünceli arkadaşım...seninde kutlu olsun..
Allah ım bizleri sevdigimizden ayırmasınnn

Canım merhaba 2 senedır evlısınve hıc korunmadınız oyle mı?Pekı yumurtlama gunlerını takıp edıyor musun?

ewet tatlım hiiç korunmadık.yumurtlama günlerimi kendi belirlemelerime göre takip ediyodum ama bu ay yumurtlama esti alıcam onunla deniycem.bide soğan kürü deniycem.sende ne var ne yok

selam ttalılarım naponu bakalım ne var ne yok şimdi ben geçmişi okuyup geliyorumm burdyım cvp yazarsanız görcem yanii...ay çok hastaydım 1 hafatadır yoktumm geldim sonnda çookk özledimm sizlerii

kuzum merak ettik çok sen,i gecmiş olsunnnn

ayy çok sağol canım yaa..valla nasıl özlemişimm sizleri anlatamm yaa...kimler hamile ya da yeni sat batlar...ve yeni arkadşler varmı..bana azcık yardım etsenize..listede günleşcek olnlr vrmı??

valla ayferm şükürr kavuşturana

tatlım bizde özledik seni bende bakarım sana yardımcı olmaya calışırım özelden atarım nasılsa sakin bu akşam sen kaçıncı sayfada kaldıysan ben ordan beri bakarım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…