Selam kızlar, ne var ne yok :) var mı yeni güzel haberler?
Valla bende öyle inanın canlarım girmeden duramıyorum mutlaka girip bakacagım sıze merak edıyorum yoksa aklım sızde yanıİnşallah (karabiber)esram la senin de hayırlı haberlerını alırız bır an once sabırsızlıkla beklıyorummm.....
kızlar selam ben şu dr.yım sıra bekliyorum off çok yoğun ya 7den önce giremicem sanırım ay yeni dr.um meğer pzartezi ameliyat günüymüş bekliyorum işte bu arada bakimm dedim kızlar napıyor
ahhh sakın kötü bişe geçirme içinden..pozitif düşün..Evet tatlım testte pozıtıf cıkmıstı bı kac gun once zaten paylasmıstım sızlerle de dun de agrı ve bulantıdan acıle gıtmek zorunda kaldım orada da kan ve ıdrar testı yaptılar bır daha hamıleyım canımmmama umarım bebegım tutunabılır bana en tehlıkelı sureclerdeyız henuz kese gorunemedı??
Benim sonucu merak edenler......
Malesef sonuç NEGATİF...
Hany..Allah yasatmasın sana bir daha bu duyguyu...herseyin hayırlısı canım..s.a hamile ark tebrik edrım..bend 1,5 yıldr evlıyım 1 ay önce 2 aylık bebgımın kalbi drduve kürtaj olmak zorunda kaldım suan hakkmda hayrlısı diorum vee beklıorum ....
geçmiş olsun suaycım...hayrola nesi var?tatlım benım günaydın şimdi 3 günlük yokluğumda neler oldu onları okumaya başlıyorum kuzucum cuma günü işe gelemedim eşim çok hastaydı hastaneye kaldırdık evdeydim 3 gün sizi çok özledim şimdi bakayım neler neler olmuş
sğol bebeğim benım düşünceli arkadaşım
üşengeç hamiş seniiikızlarrr slm bi iki gün girmedim ama çok yazmışsınız yaa okumadım valla üşendim yaniii...
e hadi ii haberlerle gel..bende bekledm gelen gden yok..az bi kv ye gideymde geleym...2saate burda olurum..tatlım ben bugüb 8 de uyandım ama çokk işim vardı sonrada dr.geldim şimdi dr.hatta ama yarın gündüz de burdayım.ben hem gececi hem gündüzcü tam gün çalışıyorum ama olmaz ki bana ek maaş lazım
Eki Görüntüle 346226
kızlar hepinizin sevgiler günü kutlu olsun ben kaçtım
Canım merhaba 2 senedır evlısınve hıc korunmadınız oyle mı?Pekı yumurtlama gunlerını takıp edıyor musun?
slm kizlaaarr naber??? benim bugün yumurtlamam var
selam ttalılarım naponu bakalım ne var ne yok şimdi ben geçmişi okuyup geliyorumm burdyım cvp yazarsanız görcem yanii...ay çok hastaydım 1 hafatadır yoktumm geldim sonnda çookk özledimm sizlerii
cnm gördunmu pozitifi yaptınmı çalışmalarını bakım
selam ttalılarım naponu bakalım ne var ne yok şimdi ben geçmişi okuyup geliyorumm burdyım cvp yazarsanız görcem yanii...ay çok hastaydım 1 hafatadır yoktumm geldim sonnda çookk özledimm sizlerii
yok kocis spora gitti onu bekliyorum.. eeeh seninde bugünler yumurtlaman lazim.. ayiniyiz biliyosun!!!
sükür kavusturana...
kuzum merak ettik çok sen,i gecmiş olsunnnn
ayy çok sağol canım yaa..valla nasıl özlemişimm sizleri anlatamm yaa...kimler hamile ya da yeni sat batlar...ve yeni arkadşler varmı..bana azcık yardım etsenize..listede günleşcek olnlr vrmı??
valla ayferm şükürr kavuşturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?