Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
s.a hamile ark tebrik edrım..bend 1,5 yıldr evlıyım 1 ay önce 2 aylık bebgımın kalbi drdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım suan hakkmda hayrlısı diorum vee beklıorum ....

Ayy gerçekten mi?
Ben testle evde kendim yaptım..
Gerçi adetime daha 2 gün var ama,
ne bileyim, üzüldüm yinede..
Adet olacakmışım gibi ağrılarım var..
Zaten bu ay hep vardı..
Bakalım artık hayırlısı..
1 Hafta içinde belli olur herşey..

Hayırlı olsun senin hamişliğinde canım benim..
Doya doya yaşa hamileliğini..

canımcım okumadın galıba.benım bebeım 1 ay önce tam 2 aylıkken kalbı drdu kürtaj olmak zrunda kaldm..ins tekrar kalrm saol..tabiki gercekten benım 15 gn gctı bilomsn yınede anlasılmadı o arada .

sağolun kızlar :) Amin inşallah Allahım hepımıze nasıp etsın bunu sonuna kadar gelıp saglıkla kucagımıza almayı...Ben çalışıyorum ama her fırsatta sıteye gırmeye calısıyorum kızlar ....Kendınıze ıyı bakın hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsallah...Bakalım benden sonra guzel haberı kım verecek??

meraba canım tebrk ederim hamileymişsin allah kucagına almayı nasip etsin bizede yasatsın o duyguyu

Aminnn canım çok teşekkür ederim Allahım ısteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bız hamılelelere de ınsallahh sonuna kadar hayırlısıyla gıtmeyı nasıp etsın....Şu aralar hep bunun ıcın dua edıyorum ona endekslendım ınsallah bır sorun olmaz bebegımm tutunabılır annesıne.... :...)

sğol bebeğim benım düşünceli arkadaşım

Şuay cım nrs ses cıkmadı senden bır daha okudun mu canımm sayfaları?Bende hamıleyımmm :)) ınsallah da sorun olmadan tamamlarım bu guzel surecı bebegımle...Darısı ısteyen herkesın basına ınsallahh....

Tatlımm dun aksam mıde bulantısı ve agrısıyla acıle gıttık esımle orada once test yaptılar serum taktılar agrı ve bulantım ıcın bır saate yakın surdu o arada da ıdrar ve kan testı yaptılar veeee sonuc POZİTİF Ama aklıma takılan bir soru oldu benım kan testıme baktıgımda beta hcg dıye bır sonuc yok ıdrar testımde yazıyor gebelık dıye bu ne demek oluyor anlamadım sadece ıdrarımda mı gebelık testı yapmıslar anlamına gelıyor acaba?Aklım takıldı sımdı buna bak sınır oldum..O kadar kan verdım ona bakmamıs olabılırler mı sızce mumkun mu??Yoksa hamılesın dıyebılırler mı sadece ıdrar testı ıle?? sonuclarımı da gondereyım sıze kızlar bı bakın ne olur anlıyorsanız yaa???

Eklentiler

• $fotoğraf.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $hhhhhhhhhh.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 11

tatlım meraba idrarında cıktıysa hamişsin tebrik ederim:))garanti bi yontem cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…