Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

et et valla bende herkes için dua ediyom inşallah kabul olur dualarımız

evet ben hatırlıyorum...senin topice ilk gelişim gözlerimin önünde..
o mahcup o güsel kız..
aman canım sakın aklına kötü şeyler getirme..ben sana o zamanda dedim..
Rabbim bebegini de seni de korur..
Ayy ne bileyim asskım..
Kalitesiz mi oldu şimdi benimki?
Bakalım, yakında belli olur inşaAllah..

Demetciğim, herşeyin zamanı var..
Zamanı gelmeyince herşeyin önüne perde çekiliyor..

hahahha kalitesiz bebek ayhh ne kahkaha attım gece gece
sağlıklı sıhhatli olsun da kalitesinin ne önemi var

eee bu ayım son ya ondan nil'im sonra bebeiş gelicek inşallah bu kadar gezemicem hadi dat bakalım ben de yatıcam sabah ateş ölçüyorum ya bugün uyanamadım zaten kızdım kendime uyumam lazım uyuyalım ki yumoşlarda büyüsün.hadi sana izin sırf bize dua et diye bana ayrı dua et ama sana özel ninni söylicem...eeeeee eeeee

ii geceler askım ben sölücektim sana ninni ama peki pampik sölesin
zaten benm modam gecıor artık biliorum ben
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler görüşmek dileğiyle yatayım belki geçer
ii geceler seçilcim...ii bak kendine

oo baya faal bir pampikim varmıs
bransın neydi tatlım...benm türk dili ve ed. ama gecen sene 78 aldım atanamadm..sözleşmelide eşim tercih ettirmiyor.3 yıl uzakta olmaz die.genellde dogu oluyorya...
bu sene de 2. ünv bitiyor.ankara ünv uzaktan egitim adalet bitiriyorum buralarda bir adliyede katip falan olurum tayin işim olmas die.amann ne bilim aslında ev de rahat geliyor..biras daha çırpınayım bakalım

kızlar çok üzgünüm .. kuzenimm (öz amcamın oğlu) 20 yaşındaydı mustafam ... 3 senedir kanserle savasıyordu .. saat 9 da ölüm haberini aldım cok kotuyum cenazesine trabzona gıdıyorum 15 gun yokum.... kendınıze ıyı bakın

anladım canım klomeni benim bildiğim kadarıyla yumurtlama sorunu olanlara veriyorlar. senin ne güzel bak 4 tane yumişin olmuş. testlerinde normalmiş. belkide senin bebişin vakti saati gelmemiş. yarında bi git bakalım işallah hayırlı haberlerle dönersin. zaten buda normase büyük ihtimalle eşinden sperm sayımı ister. rabbim hakkında hayırlısını versin canım. hayırlı haberlerini bekliyorum yarın

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler görüşmek dileğiyle yatayım belki geçer
iyi geceler canım size tatlı rüyalar

evet bebegm daha zamanı var demek...ama yasın gencmiş..bende baya var sandım 3 kere denedk diyince..
ben 26 yasındayım da..acaba benmi gec kaldım yoksa senmi erken davrandın:44::44::44:

kaç yıllık evlisin peki??

oo güzelim bravo 2.ünv.aferin akıllı arkadaşım benim ben beden eğitimi öğretmeniyim aslında çok rahat bi mesleğim var ama ben de sıkıp kpss çalışamıyorum hiççç kafam almıyor artık ev beni sıktı valla evde oturunca yok güne katıl yok ev gezmeleri falan hiç benim tarzım değil günlerden nefret ediyorum ben zaten burda da hep eşimin akrabaları falan dedikodu gırla oluyor ben sevmiyorum ne bileyim dükkanımı işletiyorum şlte ohh mis gibi zaten ben de severim takı toka

allh rahmet eylesin allhım sabır versin inşlh bende cok üzüldüm canım ya başiniz sagolsun

offf başın saolsun canım...ne desem kelimeler yetersiz kalacak..
daha 20yas ha...Allah anasına babasına sabır versin...
biz nelere üzülüyoruz insanlar neler yasıyor

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun Mustafa nın...

canım benim çok üzüldüm çok gençmiş canım yaa Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah.off gerçekten üzüldüm boğazım düğümlendi inan zeynepcim sen de kendine dikkat en tatlım bebeğini düşün olur mu güzelim...

evet bebegm daha zamanı var demek...ama yasın gencmiş..bende baya var sandım 3 kere denedk diyince..
ben 26 yasındayım da..acaba benmi gec kaldım yoksa senmi erken davrandın:44::44::44:

kaç yıllık evlisin peki??

evet canım agustosta 5yıl olcak sorunlar vardı bırsene tedavi gördük eşimin sprmi düşk doktor normal yolda olmaz dedi bizde yaptırdık ama nasıp olmadı.erken diye beklemeyin tedavinizi yaptırın

ahh mustafam babayı 12 yasında kaybetı .. annesı mustafa ve kız kardeşi yasemın hayata tutundular 3 sene once kansere yakalandı ama olmadı .. basaramadı mustafa .. sabah 5 de gıdıyorum ucakla .. Allah razı olsun

Allah razı olsun arkadasım mekanı cennet olsunnn .. sa ol bebegımmm aglamama engel oluyorr

inşallah canım yok ozaman eşimin sperm sayımı da yapıldı o da gayet iyi çıktı yani dediğin gibi daha vakti değilmiş ben zaten hep öyle dua ederim benim için ne zaman hayırlıısıysa o zaman olsun derim hep demek ki daha var...

hımmm anadım seni bebegm...vallahi bende gezme falan sevmem...güne de ayda 1 toplanıo akraba günü ama zevkli gecıor hiç dedikodumuz yok ve benm gbi genc gelin cok..onun harici ev gezmem hç yok..
evcil birisiyim ben yalnızlıga ünv zamanlarımdan alısmısım o zamanda tek yasıyordum bursada...
şimdide 3 gün kpss var..eşim de 2 gün işte 2 gün evde olarak çalısıyor...anlayacagın pek tek kalmıyorum..
ayyhh bende severim takı toka..bir görsen varya takı dükkanı kadar var benm evde de..

zeyneppp bu arada denmez ama demek istedim..sen bu üzüntünde kendini cok yıpratma..
bebegine de kendine de iyi bak tatlım..olur mu?

evet canım zaten illa olsun diye dua etmek te doğru değil bence. ismini hatırlayamadığım bi peygamberin duasını ediyorum ben hep """ rabbim hakkımda gönlümden geçenin hayırlısını versin """" hayırlı değilse olmasının da bi anlamı yok sanırım. belki arkadaşlar bana kızacaklar ama benim düşüncem buu

bak ne güzel sende bi sorun yok eşinde bi sorun yokk. işallah yarında güzel haberler alırsın. ondan sorası zaten rabbime kalmış

canım cok haklısın ben kızmadım hatta çok iyi anladım dua nı...
evet canım hayırlısı olmalı...bende sen gibi düşünüyorum..

Allah ım biliyordur herseyin zamanını..hepimizin melekleri olacak inanıyorum ben

ben de öyle düşünürüm canım benim dualarım hep öyledir bişeyi olsun olsun diye dua etmem hayırlısıysa olsun derim demek ki daha o zaman değilmiş hayatta herşeyin bi zamanlaması olduğuna inanıyorum...ben meryem suresinin türkçe mealini okudum ayy resmen ağladım rabbim hepimizin dualarımızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…