işallah hamişsindir canım yaa senin bat 15i sanırım. çabaların boşa çıkmaz işallah.( gerçekten çok çaba sarfetmişsin) ateş filan ölçüyormuydun. ondan umudun varmı. ayy heyacanlandım ben şimdii yaaa
işallah hamişsindir canım yaa senin bat 15i sanırım. çabaların boşa çıkmaz işallah.( gerçekten çok çaba sarfetmişsin) ateş filan ölçüyormuydun. ondan umudun varmı. ayy heyacanlandım ben şimdii yaaa [/Q
hergüneama ben de bu ay öyle yapcam
hoşbulduk canım hanca gelebildim mahlum pazar gezdik 11di eve geldim gecekusu güzelmiş
ee yumurta takibinde sorun mu oldu.... klomen filan yazmışsın. bide anlamadığım doktora yumurta takibinden sonra neden bu kadar ara verdin ( bu arada bende en son yazın gitmiştim doktora. sana veriyom salkımı kendim yutuyom talkımı)valla ben yeni dr.buldum canım en son yazın gitmiştim bi daha gitmedim bi baksın bakalım yine nedir ne değildir napıcaz klomen falan hiç kullanmadım ben yani sadecee yumurta takibi yapıldı falan işte bi baksın ayy benim de kafam çok karışık canım hayırlısı bakalım
hahah begenmene sevindim..saat geceyarısı 1 olmadan gelmıosun kızz
nilll nilll aşkımmmmmmm tüm topice heyecan kattın vallahi...kıs sabahta zor olur ha
ya bizim de plan yoktu sabah hava güzel olunca hadi giyin çıkalım dedi benim ki.sen kpss hazırlanıyodun dimi canım ben de okulu bitirdiğim ilk sene girdim bidaha çıkk yani Allah kolaylık versin valla canımayhh söledim bile yavrucum...tam esref saatim olmalı..
kocamda yan gözle bana bakıor neler mırıldanıosun die
ii geceler nilüppperrr
ohh ohhh..ne güsel eglenmişsiniz...
yavru kusum uyukladım yazacaktım...
benm kociş çalısıordu bugün..ben evde bi basıma ders calıstım ara ara uyukladım hep
Aman be elifim..
Ateş falan ölçmedim bu ay..
Hergün yapınca, ateşe gerek kalmadı..
SÖNDÜRDÜM ATEŞİ BEN...
ayy bi doktora gideyim yumişler olmuş desin valla gece gündüz yapmaya da razıyım artık fatmagül modundaişallah hamişsindir canım yaa senin bat 15i sanırım. çabaların boşa çıkmaz işallah.( gerçekten çok çaba sarfetmişsin) ateş filan ölçüyormuydun. ondan umudun varmı. ayy heyacanlandım ben şimdii yaaa [/Q
hergüneama ben de bu ay öyle yapcam adama derim artık fazla sarsma beni diye
nilll nilll aşkımmmmmmm tüm topice heyecan kattın vallahi...kıs sabahta zor olur ha
yavrum tansiyon düşmesinden olabilir...benim başım döndü çok kötü ya kızlar neden olabilir tansiyonum mu düştü acaba bilg başında oturmaktan mı oldu acaba dünya dönüyor dönüyor şu anda
ayyyyy hergün olur mu kii...amannn ıykkk..birde günasırı olsun derlerya..işallah hamişsindir canım yaa senin bat 15i sanırım. çabaların boşa çıkmaz işallah.( gerçekten çok çaba sarfetmişsin) ateş filan ölçüyormuydun. ondan umudun varmı. ayy heyacanlandım ben şimdii yaaa:52hergüne ama ben de bu ay öyle yapcam
Aman be elifim..
Ateş falan ölçmedim bu ay..
Hergün yapınca, ateşe gerek kalmadı..
SÖNDÜRDÜM ATEŞİ BEN...
hım güzel habermiş bende 3defa yaptıp tüpbebek ama tutmadıBir arkadaşım 3 yıldır uğraşıyrodu bebek için..
Ama onun yumurtaları yaşlı bir insanınki gibiymiş..
Olgunlaşmadan yaşlanıyormuş, buruşuyormuş..
Daha 25 yaşında yaa..
3. kere tüp bebek yaptırıyor..
Bugün haber aldım, hamileymiş..
Tüp başarılı geçmiş..
Mutlu bir haber..
Paylaşayım dedim..
ayy bi doktora gideyim yumişler olmuş desin valla gece gündüz yapmaya da razıyım artık fatmagül modundaadama derim artık fazla sarsma beni diye
şöyle anlatıyım tatlım biz 5 ay denedikten sonra dr.gittik dr.o ay yumurta takibine başladı 4 yumurtam vardı işte 2 günde bir dr.gidiyodum yumoşlar büyodu sonra 1 tanesi 18 mm'icm neyse işte oldu ve dr.yumurtanın kendiliğinden çatlamasını beklemeden bana iğne yaptı progestron ilaç+bebe aspirini verdi ama ben o ay çok kötü oldum progestron bana biraz ağır gelmiş çok bunalımdın sürekli ağlıyodum sonra adet oldum bu arada ailem bana biraz kızdı 5 ayda dr.gidilirmi bukadar panik yapılır mı falan diye o yüzden ben de karar aldım ocak 2012 den sonra yeni dr.başlıcam diye.ya yumurtlarımda bi sorun yok ama ne bileyim klomenle herkes hamile yani şuan ilk testler normal gözüküyor bir tek rahim filmi çektirmedim onu da dr.istemedi ozaman ayyy çok uzun oldu pardon canım yaee yumurta takibinde sorun mu oldu.... klomen filan yazmışsın. bide anlamadığım doktora yumurta takibinden sonra neden bu kadar ara verdin ( bu arada bende en son yazın gitmiştim doktora. sana veriyom salkımı kendim yutuyom talkımı)
hahahhaha yanan ateşi sönmüş nil hahahha
ya askım ama hergün olmas o iş..1 durup 1 yapacan sperm kalitesi için diolar...
bende regl bitsin günaşırıya abslıcaktım
acaba hergün mü çalısmalı...ayh kararsız kaldım
çok sevindim nil immm..vallahi çok sevindimBir arkadaşım 3 yıldır uğraşıyrodu bebek için..
Ama onun yumurtaları yaşlı bir insanınki gibiymiş..
Olgunlaşmadan yaşlanıyormuş, buruşuyormuş..
Daha 25 yaşında yaa..
3. kere tüp bebek yaptırıyor..
Bugün haber aldım, hamileymiş..
Tüp başarılı geçmiş..
Mutlu bir haber..
Paylaşayım dedim..
yok yavrum benm test yapacak kadar bile umudum yoktest yapan kim meri senmisin inşlh hamilesindir
saol tatlım...ama sen çalısıosun diye biliyorum..ne iş yapıosun pekiya bizim de plan yoktu sabah hava güzel olunca hadi giyin çıkalım dedi benim ki.sen kpss hazırlanıyodun dimi canım ben de okulu bitirdiğim ilk sene girdim bidaha çıkk yani Allah kolaylık versin valla canım
hım güzel habermiş bende 3defa yaptıp tüpbebek ama tutmadı
Ayy ne bileyim asskım..
Kalitesiz mi oldu şimdi benimki?
Bakalım, yakında belli olur inşaAllah..
Demetciğim, herşeyin zamanı var..
Zamanı gelmeyince herşeyin önüne perde çekiliyor..
çok sevindim nil immm..vallahi çok sevindim
Allah herkesin gönlüne göre versin..demek 3.cüde tuttu..
gercekten umutlar hiç tükenmemeli galiba...
yok yavrum benm test yapacak kadar bile umudum yok
insaşşal bende önümüzdeki aya hamiş olurum
saol tatlım...ama sen çalısıosun diye biliyorum..ne iş yapıosun peki
ahhh demetim kaç yasındasın peki? ne zordur dimi?
peki bu tüp bebek için ne kadar masraf yapılıyor?
hep aynı merkesdemi yaptırdın((
Allah ım sana bir daha göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?