Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

iyi geceler canim üzme kocisi.. bizde öptük

cnm sakaryadan alın oarada cok zor

az var demek aramız biz sıfır daire almadık ben istemedim eski bi apartman dairesi aldık evdeki herşeyı yıktık döktuk herşeyi zevkimize göre yaptık ev bambaşka oldu bu arada eşyalarda değişti ama deydi ee şimdi bide beek lazım geldi tek eksik o

tamam bebemm bende öptüm seni...
şimdiden ii geceler..tatlı rüyalar.

Allah kolaylık versn canım..insallah zamanla o da olur..

kayinpeder arsasini daire karsiliginda mütahite vermis ordan bize bi daire düsüyor. orayi düsünmüyorum canim.
ama burda kiralar okadar cok ki zoruma gidiyor. yetimiyor ayliklar canim. cocuk olursa ben para kazanamicam..

oo iyi sakaryada olması ama orada kiralar 1000 euro ise ev fiyatlarını düşünemiyorum çok zor bence gelin turkiyeye ev var buaradada girersiniz işe tamamadır

neden sen istemedn kankim..ohhh hayırlı olsun..
eee yeni eve yen bebek lazım tabi

bu arada nesrin kankim nerede??? bugün hiç ugramadı sanırım

tatlım valla ev varsa hiç korkmayın hiç bişi olmaz girersiniz işe oh kebap çekmeyin 2 gunluk dunyada hasret

artik olmaz canim esimin calistigi bosa gider.. burdaki calistigi orda gecerli olurmu bilmiyom yani emeklilik icin... bide türkiyede hemen emekli yapiyolar ama iki kurus para veriyolar.. burda da geberene kadar calistiriyorlar ama güzelde para aliyosun.. burda aldigimiz parayla türkiye cok güzel yasanir aslinda..

neden sen istemedn kankim..ohhh hayırlı olsun..
eee yeni eve yen bebek lazım tabi

bu arada nesrin kankim nerede??? bugün hiç ugramadı sanırım

ya tatlım şöle düşündüm mesela sıfır daire aldın mutfağı beyensem banyo fayans renklerini beyenmedim yada tamtersi parke renkelri hayalimdeki gibi olmadı yada e hiç bi firmanın da benim zevkime göre yapması mumkun değildi ee eşim sıfır daireye çivi cakmaz biliyorum böle aldık baştan aşağı herşeyi tek tek seçtim iyi oldu mesela bi kuçuk wc vardı ko ple kırım oraya fortmanto çamaşır ve kurutma makinayi deterjanlarımı ve hurcları koymak için surmeli bölme yaptım ama sıfır alsam yapamazdım

çok varmı emekliliğe tatlım

hımm evet güsel düşünmüşsün canım..eminim çok güsel olmustu..zevkli kankişim benim

Allah herseyi gönlüne göre versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…