Yaa... Gülmeyin yaa...
Yatmaya gitmiyorum..
Kocam TV: seyrederken bile beraber seyretmek istiyor..
Çocuk anca yattı..
Bizimkide ışığı kapatıp film seyredelim diyo..
Aman dur, dediğini yapmazsam acayip trip yapıyo..
Çekemem şimdi..
Ben kaçtım..
A ha da size kokulu öpücükler......
evet canim 1000 euro kira, benim maas da okadar,sonra burda arabasiz olmuyor kücük yerdeyiz, ise arabayla gidiyorum, tabi onada taksit ödüyoruz. dügünüde krediyle yaptik onunda taksitleri bitmedi.... bi daire almak istedik ama bir kismini nakit olarak istiyor banka, yani oda olmadi
cok zor burda yasamak evet..
sagol canim, ne yapalim baska türlü olmuyor, insallah biseler yapabiliriz. daire satin almak istiyoruz cok ama olmuyor iste.
cnm sakaryadan alın oarada cok zor
bebegm biz bu ay 14. taksiti yatırmısız eşime sordumda
ben dıorumki 1 yıl oldu dimi aaaaa ne bi yılı 14 ay oldu dior 2 ay için verdigi tepkiye bak
bizim evde öle 650 den asagı gitmes çünkü merkezi bi yerdeyiz..ama malum masrafardan eve henüs çivi bile çakamadık..gerci ev sıfır sadece 1 odama dolap,banyoya çamasır makinesii için dolap ve küçük bir odam var oraya duvardan duvara kitaplık yaptırmak istiyorum..insallah o da zamanla artık
tamam bebemm bende öptüm seni...Yaa... Gülmeyin yaa...
Yatmaya gitmiyorum..
Kocam TV: seyrederken bile beraber seyretmek istiyor..
Çocuk anca yattı..
Bizimkide ışığı kapatıp film seyredelim diyo..
Aman dur, dediğini yapmazsam acayip trip yapıyo..
Çekemem şimdi..
Ben kaçtım..
A ha da size kokulu öpücükler......
evet canim 1000 euro kira, benim maas da okadar,sonra burda arabasiz olmuyor kücük yerdeyiz, ise arabayla gidiyorum, tabi onada taksit ödüyoruz. dügünüde krediyle yaptik onunda taksitleri bitmedi.... bi daire almak istedik ama bir kismini nakit olarak istiyor banka, yani oda olmadi
cok zor burda yasamak evet..
sagol canim, ne yapalim baska türlü olmuyor, insallah biseler yapabiliriz. daire satin almak istiyoruz cok ama olmuyor iste.
kayinpeder arsasini daire karsiliginda mütahite vermis ordan bize bi daire düsüyor. orayi düsünmüyorum canim.
ama burda kiralar okadar cok ki zoruma gidiyor. yetimiyor ayliklar canim. cocuk olursa ben para kazanamicam..
tamam bebemm bende öptüm seni...
şimdiden ii geceler..tatlı rüyalar.
Allah kolaylık versn canım..insallah zamanla o da olur..
oo iyi sakaryada olması ama orada kiralar 1000 euro ise ev fiyatlarını düşünemiyorum çok zor bence gelin turkiyeye ev var buaradada girersiniz işe tamamadır
diyim sana evlerin fiyatini 75metrekare 200bin eurodan basliyor canim. yani nerdeyse yarim milyon türklirasi
kaçın gelin tatlım buralara
az var demek aramız biz sıfır daire almadık ben istemedim eski bi apartman dairesi aldık evdeki herşeyı yıktık döktuk herşeyi zevkimize göre yaptık ev bambaşka oldu bu arada eşyalarda değişti ama deydi ee şimdi bide beek lazım geldi tek eksik o
benim kocis gelmek istiyor vallah ama ben yapamayiz orda diye düsünüyorum. herkes acik göz türkiyede. bizi tepetaklak ederler...
tatlım valla ev varsa hiç korkmayın hiç bişi olmaz girersiniz işe oh kebap çekmeyin 2 gunluk dunyada hasret
neden sen istemedn kankim..ohhh hayırlı olsun..
eee yeni eve yen bebek lazım tabi
bu arada nesrin kankim nerede??? bugün hiç ugramadı sanırım
artik olmaz canim esimin calistigi bosa gider.. burdaki calistigi orda gecerli olurmu bilmiyom yani emeklilik icin... bide türkiyede hemen emekli yapiyolar ama iki kurus para veriyolar.. burda da geberene kadar calistiriyorlar ama güzelde para aliyosun.. burda aldigimiz parayla türkiye cok güzel yasanir aslinda..
çok varmı emekliliğe tatlım
neden sen istemedn kankim..ohhh hayırlı olsun..
eee yeni eve yen bebek lazım tabi
bu arada nesrin kankim nerede??? bugün hiç ugramadı sanırım
evet canim coooook var, bi 30 sene calismasi laziim benimkinin, neyse kocis yatalim diyo.
size iyi geceler.. tatli rüyalar..
ya tatlım şöle düşündüm mesela sıfır daire aldın mutfağı beyensem banyo fayans renklerini beyenmedim yada tamtersi parke renkelri hayalimdeki gibi olmadı yada e hiç bi firmanın da benim zevkime göre yapması mumkun değildi ee eşim sıfır daireye çivi cakmaz biliyorum böle aldık baştan aşağı herşeyi tek tek seçtim iyi oldu mesela bi kuçuk wc vardı ko ple kırım oraya fortmanto çamaşır ve kurutma makinayi deterjanlarımı ve hurcları koymak için surmeli bölme yaptım ama sıfır alsam yapamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?