Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
meri afiyet bal şeker olsun kan olsun can olsun yumiş olsun

ahh benm ince düşünceli kankişimm...
hava aldım cok mutlu oldum.. benm kociş yarında calısıo..
yarında tıkılacam evde o yüsden şimdi ii oldum

elifzadem de burdaymıs...sessiz hatun ya susacak..ya da gidip güreş yapcak ortası yok

ayfercim de burdaymıs..hep rastgelıorus ama bir muhabbet denk gelemıos:26::26:

özleme de ii geceler diiliyorum..uykusu gelmişşş

evet canim yaa türkiyedeki hatunlar gece yarilarina kadar oturuyo heralde, biz burda köle gibi calisiyoruz..
vallah avrupaya özenmeyin arkadaslar... robot gibi oluyor insan. evden ise, isden eve...

evet gulum bak elif çok gureşmiş yazmaya dermen kalmamış

evet canim yaa türkiyedeki hatunlar gece yarilarina kadar oturuyo heralde, biz burda köle gibi calisiyoruz..
vallah avrupaya özenmeyin arkadaslar... robot gibi oluyor insan. evden ise, isden eve...

tatlım aslında buradada CALIŞTIMMI ÖLE ama ben çalışmıyom rahatım isteyince yatar isteyince kalkarım cnm o gıun ne yapmak isterse onu yaparımmmm oh bin şükür ne işle meşgulsun tatlım

Ayyy.. Ben bayılıyorum çaşambaya..
Oraya her geldiğimde akşama kadar çıkamıyorum oradan..
Uffff..
Hamile de değilim ama, çarşamba pazarı aşerdim şimdi..
Olsada altını üstüne getirsem....

haha canın cektim dimi şişmesin biyerin bende gidemedim kar kış var ondan ama severim bana alışveriş olsun

tatlım aslında buradada CALIŞTIMMI ÖLE ama ben çalışmıyom rahatım isteyince yatar isteyince kalkarım cnm o gıun ne yapmak isterse onu yaparımmmm oh bin şükür ne işle meşgulsun tatlım

bi fabrikada calisiyorum, ortopedik terlik üretiyoruz... yani amele isi, okumadik tabi. lise mezunuyum

haha canın cektim dimi şişmesin biyerin bende gidemedim kar kış var ondan ama severim bana alışveriş olsun

Off yaa... Haksızlık ama..
Burdakilerde buranın pazarını pazar sanıyorlar..
Ben gitmiyorum burdakine hiç..
2 tane pazarcı..
Mağaza fiyetına satılıyor herşey..

En çokta çocuğu olanlara yarıyor orası..
Müthiş şeyler alıyordum ben oğluma oradan..

ayy calısınca öle olur sanırım ben şimdi kpss ye hazrlanıorum kursa gdıorum ama sana bse dymi evin rahatına da cok alıstım yaf..çalısan kadınları görünc gözüm korkuyor vallahi
benm koca çalısıo köle gibi bana gerek kalmıo
yarenim.... asssskım meri'm.... Ve diğer güzel hatunlar...
Naber?

aasskkkııımm iimmm sana yazdım bi iki üç sayfa önce ama görmedn sanırsam...sen o ara çarsamba pazarı aseriodun..ayy ben kaçayım bi adapazarına da kankim beni de gezdirsin pazarda
senden nehaber bakalım?

evet ya mutfak eşyaları falan sevmekteym ne zmana geiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…