hımm evet güsel düşünmüşsün canım..eminim çok güsel olmustu..zevkli kankişim benim
Allah herseyi gönlüne göre versin canım..![]()
tatlım bilmiyom artık ama öle canlı bi ev değil yani nasıl diyim hep kahve krem senin nasıl gönlıune göremi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm evet güsel düşünmüşsün canım..eminim çok güsel olmustu..zevkli kankişim benim
Allah herseyi gönlüne göre versin canım..![]()
sana da ii geceler ayfercim....tatlı rüyalar..evet canim coooook var, bi 30 sene calismasi laziim benimkinin, neyse kocis yatalim diyo.
size iyi geceler.. tatli rüyalar..
nesrin eşinle eşinin arkadaşına gitti gezmelerde yani
sana da ii geceler ayfercim....tatlı rüyalar..
ayh benm kocişin emekliligine 15 sene var..yaren kankim size peki?
gerci sizde belli bir yas sınırı yoktur sanırım:44::44::44:
hımmm gezginci hamişşşş
gelincede yatmıstır yavrum hemen,yorulmustur...
tatlım bilmiyom artık ama öle canlı bi ev değil yani nasıl diyim hep kahve krem senin nasıl gönlıune göremi
kankitoşum ben renkli bir insanım...renk kullanmaktan cok hoşlanıyorum..
vee sanırım tek anlaşamadıgımız konu bu olur seninle..en sevmedigim renk kahverengidir benim..
evimde bir tane cok eskıden alınmıs bir yatak örtüsü var kahveli kremli parlak kabarık bişe annem almış
ben mutfagımı kendm yaptırdm yani seçtim..üst dolaplar beyaz..alt dolaplar mürdüm..granitim siyah
taslarımda girili..halım mmor beyaz grili..
mutfak masa ve sandalyelerim beyaz...
banyo fayanslarım yarıya kadar siyah..gerisi beyaz.. o da benm seçimim her aksesuarla rahat kullanırım dedm. hem de ben klozet takımı hastasıyım nedense 7 takımım var suan..hepsini siyahla kullanabiliyorum..
salon takımım gri ama gümüş gibi parlak kadifeli bir kumaş aksesuarlarım halım falan hep kırmızılı...
perde fonlarımda öle..
aslında mutfakta 2 süs rafım var üzerinde sarı yeşil biblolar falan var..
yani gayet renkliyim![]()
Gökhan Tepe - Söz Orjinal Video Klip 2012 - YouTube
kankişim bu sarkı benden sizlere gelsin...ve altta uyuyan elifcim ve nilüfercime![]()
bana gelmesin miGökhan Tepe - Söz Orjinal Video Klip 2012 - YouTube
kankişim bu sarkı benden sizlere gelsin...ve altta uyuyan elifcim ve nilüfercime![]()
guzelmiş tatlım anlattıların gule gule kulan bide ikiz
hoşgeldinnn kusum...gözlerim seni aradı bugün hep...bennn geldimmmm![]()
ya neden uyuyorsun ki..gelmişin buraya konussana bizimle..küscem sanauyuyom valla yalan deil :))) amma şimdi çıpı çıpıya gıdıyommm anlarsınn yaaa.)))))![]()
gelsin bebegm...sen yoktunki ben yazdıgımdaabana gelmesin mi![]()
slm kızlar yarenim profil resmine takıldım bebek mi var???
aranızaaa yeniii katıldımmm :))) bendee bebeimi kaybettim 1 haftaa oluorahmim çift rahimmiş perde varmış
( anlayamadım bu durumuuu düşük tehlikem ve erken doğum yapma riiskim varmışş
( lütfen yardımcı olrmusnz
slm kızlar yarenim profil resmine takıldım bebek mi var???
ayhhhhhh neee ikkkiiiizzzz dednnnn... canım kankişim sana allah söletiordur insallah
bu arada yarım sayfa yazmısım..bir cümleyle bitirmişsin sen işini![]()
ben de özledim bu akşam misafirlerim vardı yeni eve hayırlı olsuna geldiler bi güzel içti herkes daha yeni gittiler benim kafa da ohh bi dünya yani ev darmaduman ama ben herşeyi bıraktım bakimm dedim kim var yoksa çıkarım dedim amaohh çok güzel sevdiklrim burda