Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet canim coooook var, bi 30 sene calismasi laziim benimkinin, neyse kocis yatalim diyo.
size iyi geceler.. tatli rüyalar..
sana da ii geceler ayfercim....tatlı rüyalar..
ayh benm kocişin emekliligine 15 sene var..yaren kankim size peki?
gerci sizde belli bir yas sınırı yoktur sanırım:44::44::44:
nesrin eşinle eşinin arkadaşına gitti gezmelerde yani

hımmm gezginci hamişşşş:52::52::52:
gelincede yatmıstır yavrum hemen,yorulmustur...

sana da ii geceler ayfercim....tatlı rüyalar..
ayh benm kocişin emekliligine 15 sene var..yaren kankim size peki?
gerci sizde belli bir yas sınırı yoktur sanırım:44::44::44:

hımmm gezginci hamişşşş:52::52::52:
gelincede yatmıstır yavrum hemen,yorulmustur...

bizimde öle 15 faalan vardı

tatlım bilmiyom artık ama öle canlı bi ev değil yani nasıl diyim hep kahve krem senin nasıl gönlıune göremi

kankitoşum ben renkli bir insanım...renk kullanmaktan cok hoşlanıyorum..
vee sanırım tek anlaşamadıgımız konu bu olur seninle..en sevmedigim renk kahverengidir benim..

evimde bir tane cok eskıden alınmıs bir yatak örtüsü var kahveli kremli parlak kabarık bişe annem almış:37:

ben mutfagımı kendm yaptırdm yani seçtim..üst dolaplar beyaz..alt dolaplar mürdüm..granitim siyah:52:
taslarımda girili..halım mmor beyaz grili..

mutfak masa ve sandalyelerim beyaz...

banyo fayanslarım yarıya kadar siyah..gerisi beyaz.. o da benm seçimim her aksesuarla rahat kullanırım dedm. hem de ben klozet takımı hastasıyım nedense 7 takımım var suan..hepsini siyahla kullanabiliyorum..

salon takımım gri ama gümüş gibi parlak kadifeli bir kumaş aksesuarlarım halım falan hep kırmızılı...
perde fonlarımda öle..

aslında mutfakta 2 süs rafım var üzerinde sarı yeşil biblolar falan var..
yani gayet renkliyim:52::52::52:

kankitoşum ben renkli bir insanım...renk kullanmaktan cok hoşlanıyorum..
vee sanırım tek anlaşamadıgımız konu bu olur seninle..en sevmedigim renk kahverengidir benim..

evimde bir tane cok eskıden alınmıs bir yatak örtüsü var kahveli kremli parlak kabarık bişe annem almış:37:

ben mutfagımı kendm yaptırdm yani seçtim..üst dolaplar beyaz..alt dolaplar mürdüm..granitim siyah:52:
taslarımda girili..halım mmor beyaz grili..

mutfak masa ve sandalyelerim beyaz...

banyo fayanslarım yarıya kadar siyah..gerisi beyaz.. o da benm seçimim her aksesuarla rahat kullanırım dedm. hem de ben klozet takımı hastasıyım nedense 7 takımım var suan..hepsini siyahla kullanabiliyorum..

salon takımım gri ama gümüş gibi parlak kadifeli bir kumaş aksesuarlarım halım falan hep kırmızılı...
perde fonlarımda öle..

aslında mutfakta 2 süs rafım var üzerinde sarı yeşil biblolar falan var..
yani gayet renkliyim:52::52::52:

guzelmiş tatlım anlattıların gule gule kulan bide ikiz

aranızaaa yeniii katıldımmm :))) bendee bebeimi kaybettim 1 haftaa oluo:( rahmim çift rahimmiş perde varmış :(( anlayamadım bu durumuuu düşük tehlikem ve erken doğum yapma riiskim varmışş:(( lütfen yardımcı olrmusnz

hoşgeldinnn kusum...gözlerim seni aradı bugün hep...
uyuyom valla yalan deil :))) amma şimdi çıpı çıpıya gıdıyommm anlarsınn yaaa.))))):52::52:
ya neden uyuyorsun ki..gelmişin buraya konussana bizimle..küscem sana:19::19::19:
bana gelmesin mi:19:
gelsin bebegm...sen yoktunki ben yazdıgımdaa:50::50::50:
slm kızlar yarenim profil resmine takıldım bebek mi var???

hahahha yaren kankim yanlış bilgilendirme yapıosun tatlım:52::52::52:
halkı yanıltma hahah

ben de özledim bu akşam misafirlerim vardı yeni eve hayırlı olsuna geldiler bi güzel içti herkes daha yeni gittiler benim kafa da ohh bi dünya yani ev darmaduman ama ben herşeyi bıraktım bakimm dedim kim var yoksa çıkarım dedim ama :52::52:ohh çok güzel sevdiklrim burda

aranızaaa yeniii katıldımmm :))) bendee bebeimi kaybettim 1 haftaa oluo:( rahmim çift rahimmiş perde varmış :(( anlayamadım bu durumuuu düşük tehlikem ve erken doğum yapma riiskim varmışş:(( lütfen yardımcı olrmusnz

hoşgeldin tubacm...Allah bir daha ysatmasın sana insallah..

çift rahim durumunu ilk kes duydum canım...tedavisi falan olan bişemidir bari..
geçmiş olsun çok..

eeeee kızlar keyifler nasıl geçmişi okuyamadım güzel haberler var mı yaa şeyda nerelerde şu liste güncellensin artık dimi

bende blmıorm bebeğimii kaybtme üzüntsylee doktorma pek sormadım :( ama tekrar gtcm doktra bklm ..aallhmm tekrr saglıklıı bebekler nasp eder:(

ben de özledim bu akşam misafirlerim vardı yeni eve hayırlı olsuna geldiler bi güzel içti herkes daha yeni gittiler benim kafa da ohh bi dünya yani ev darmaduman ama ben herşeyi bıraktım bakimm dedim kim var yoksa çıkarım dedim ama :52::52:ohh çok güzel sevdiklrim burda

ohh senn demi yeni ev kız.. bizde kankimle ev kredilerimizden bahsettik evimizi anlattık..şimdide sen anlat bbakalım?
senin banyon mutfagın ne renk pampikim?

sende içtinmi kıs...ayy bende olsaydım 2 duple içerdim..rakıyı da çok severim...
şarabı da severim...
tekilaya da hayır demem...offf gece gece şeytan girdi içime:52::52::52::52:

Back
X