Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ablamla teldeydim kapasitem yetmedi yeniden okucamşimdi
ayyy tatlı kankişim benm güldürdün beni..hele öle de....telefondan demek..
bende blmıorm bebeğimii kaybtme üzüntsylee doktorma pek sormadım ama tekrar gtcm doktra bklm ..aallhmm tekrr saglıklıı bebekler nasp eder
canım sakın aksatma..git bir kaç dr.a görün önce senin tedavin önemli..
sonra bebekler tabiki olur..daha yasımız genç..anlıyosun beni dmi?
eeeee kızlar keyifler nasıl geçmişi okuyamadım güzel haberler var mı yaa şeyda nerelerde şu liste güncellensin artık dimi

canımmm elifi biliosundur nzenil diye bir arkadas vardı adı nilay bugün o da testinin fotosunu koymus 2.çizgiyi görmüş maş. hergün bir müjde alıyorus ne güsel

evettt seyda seyda seyda.. nerde acaba

oooo tatlım öncelikle çok şanslıymışın ki hepsini sende kendiin secmişşin ama mutfakta çok moda o renkler siyah granitler bende klozet takımı severim yani tek parca takım olmadan bendede 4 takım var benmim banyoda kahve kremn hatta msn de gösteririm bi ara salonda gri kırmızı uyumlu ama eşim nefret eder kırmızıdan biz sildik o rengi benim salonda kahve tonları bi duvara doğal taş ördurduk bide tv uniteb yine krem kahve öle

ohhh içmem mi ben şarapçıyım bebeğm 1şişe devirdim nerdeyse severim ben kırmızıyı(ama sadece şarapta) hadi yaa yareni biliyodum konuşmuştk hatta o yeni evinde hamile kalmıştı inşallah darısı başımıza yeni ew bebiş...hımm evimi anlatıyım ben bi mimarla çalıştım gerçi iş falan olunca zaman ayıramam diye benim onun da zevki var yani evimde mutfak oda açık bar ada mutfak tarzı yani yerler her yer beyaz duvarlarımda değişik renklerde duvar kağıdı var banyom siyah gri mor öyle işte bilmem anlatabildim mi benim ennnn sevdiğim renk mor mor

haha kankama bak içelim açılalım diosun he bende yoğurt yedim şimdik sevmem aslında pek ama kızım yarım bırakmıştı bitirim dedimhem saremnazda yumişlere ii demişti pampikte bizden miş bak sen ay cnm dolma içi, cekti daha ablam varken gece 2 de yapmıştım aslında

evet elifi biliyorum hatta fotosunu koysun diye çok baskı yapmıştık ertesi gün koymuştu hemen.hımm nilayı göremedim amaa çokk sevindimçoğalsın çoğalsın onlarda popişleriyle bize vursunlar biz de hamiş kalalım

ay mericim küsme yaw;işimiz var kızım anlasanaa:)) ayyyyyyyyy ev dedınde yarama tuz bastın;;en çok istedıgım şeyy kendımıze aıt bır evımızın olmasıı...kayınvalıdenın evinde oturuyoruz bız..yenı evlendıgımde kayınvalıdeyle oturuyodum( sonra ayrıldık o gitti bız onun evındeyız o gıdınce herşeyı istedıgım gıbı yaptım badana boyayı bıle degıştırdım ama yıkıp dökmek olmuyor tabı kendı evın olmayınca yoksa cok istıyorum banyo ve mutfagı yenıden yaptırmak ama kendı evın olmayınca olmuyor bu tür şeyler maalesef

tatlım beyazla ben kafayı yerim ya zor değilmi kullanması ben biraz kullanışa baktım kıl tuy kafayı yıyorum ya

ayyyy ben klırmızı çok severimmmm...çingenelik var ruhumda

aaa bende mutfak üstler bembeyaz altlar mor gibi bir mürdüm...granitim siyah duvar taslarım grii senn banyo renklerinden:)
banyomda siyah beyazzz benm de en sevdigim renk morrrrr
ohhh götür pampikk götürrrrr

merhaba kuzu saatler olsun napıyon kaçak ay eşin olsun gececi artık kavuşalım sana cnm naptın amacaya gittinmi gulum bak ne guzel kira vermiyosunuz enazından

tatlım beyazla ben kafayı yerim ya zor değilmi kullanması ben biraz kullanışa baktım kıl tuy kafayı yıyorum ya
aslında biraz zor halılar da siyah onların tüyleri falan çok belli oluyor ama çok da güzel napimm ama bi daha ev yaptırırsam sim siyah yaptırıcam hahaha tam kafayı yicem

merhaba kuzu saatler olsun napıyon kaçak ay eşin olsun gececi artık kavuşalım sana cnm naptın amacaya gittinmi gulum bak ne guzel kira vermiyosunuz enazından

yok canım gıtmedım amcaya zaten bu ayda bitmek üzere az kaldı adete..evet en azından kira derdımız yok ama çok çok çok çok istıyorum kendimize ait bir evimizin olmasınıı yaa inş. bir günn olurr çokkkkkkk istıyorum

ayy süper bak zevklerimiz aynı...ben mutfak dolabı arasına taş yerine duvar kağıdı yaptırdım onun üstüne de temperli cam konuldu müthiş oldu yani aklınızda olsun çok farklı ve temizliği çok kolay ben banyoma bile bir kısmını duvar kağıdı yapacaktım kocamı ikna edemedim

canım şu amca kim yaa merak ettim.inşallah canım sağlık olsun hepsi olur ya

inşalla tatlım ya asılında su ankredi çekip alsanız bide kiraya verseniz kendi kendini baya öder size cık diyende yok nasılsa bizde kredi ile aldık yoksa zor

kızlar yollar ayrıldı bak zevkler uymadı

hahahhah nasıl anlamış benm kankamm..
içelim açılalım:119::119::119:
saremnazın yumişi yokmus canım..o görünen kist olusmus..o şimdi dinlenmeye aldı kendini..
ayyy tamam küsmeyeym ama sende bizi ihmal etme tamam mı
geliyorsun okuyorsun gidiyorsun diyorum yakınımda nilüfere bir gidip bulayım sunu neden böle yapıyor
insallah bebegm en kısa zamanda gönlüne göre versin allah ım...
bir de bebekkk ohh misss
aslında biraz zor halılar da siyah onların tüyleri falan çok belli oluyor ama çok da güzel napimm ama bi daha ev yaptırırsam sim siyah yaptırıcam hahaha tam kafayı yicem

ayyyy bence siyahın temizliği beyazdan zor...benmde mutfak halım morlu siyahlı grili aman o siyahlar dedigin gibi tüy düşse kötü görünüyor..en çok ugrastıgım halım...beyazdan zor...
aman simsiyahta için kararır be pampikimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…