ayyy tatlı kankişim benm güldürdün beni..hele öle de....telefondan demek..ablamla teldeydim kapasitem yetmedi yeniden okucamşimdi
canım sakın aksatma..git bir kaç dr.a görün önce senin tedavin önemli..bende blmıorm bebeğimii kaybtme üzüntsylee doktorma pek sormadımama tekrar gtcm doktra bklm ..aallhmm tekrr saglıklıı bebekler nasp eder
eeeee kızlar keyifler nasıl geçmişi okuyamadım güzel haberler var mı yaa şeyda nerelerde şu liste güncellensin artık dimi
kankitoşum ben renkli bir insanım...renk kullanmaktan cok hoşlanıyorum..
vee sanırım tek anlaşamadıgımız konu bu olur seninle..en sevmedigim renk kahverengidir benim..
evimde bir tane cok eskıden alınmıs bir yatak örtüsü var kahveli kremli parlak kabarık bişe annem almış
ben mutfagımı kendm yaptırdm yani seçtim..üst dolaplar beyaz..alt dolaplar mürdüm..granitim siyah
taslarımda girili..halım mmor beyaz grili..
mutfak masa ve sandalyelerim beyaz...
banyo fayanslarım yarıya kadar siyah..gerisi beyaz.. o da benm seçimim her aksesuarla rahat kullanırım dedm. hem de ben klozet takımı hastasıyım nedense 7 takımım var suan..hepsini siyahla kullanabiliyorum..
salon takımım gri ama gümüş gibi parlak kadifeli bir kumaş aksesuarlarım halım falan hep kırmızılı...
perde fonlarımda öle..
aslında mutfakta 2 süs rafım var üzerinde sarı yeşil biblolar falan var..
yani gayet renkliyim
ohh senn demi yeni ev kız.. bizde kankimle ev kredilerimizden bahsettik evimizi anlattık..şimdide sen anlat bbakalım?
senin banyon mutfagın ne renk pampikim?
sende içtinmi kıs...ayy bende olsaydım 2 duple içerdim..rakıyı da çok severim...
şarabı da severim...
tekilaya da hayır demem...offf gece gece şeytan girdi içime
ohh senn demi yeni ev kız.. bizde kankimle ev kredilerimizden bahsettik evimizi anlattık..şimdide sen anlat bbakalım?
senin banyon mutfagın ne renk pampikim?
sende içtinmi kıs...ayy bende olsaydım 2 duple içerdim..rakıyı da çok severim...
şarabı da severim...
tekilaya da hayır demem...offf gece gece şeytan girdi içime
ayyy tatlı kankişim benm güldürdün beni..hele öle de....telefondan demek..
canım sakın aksatma..git bir kaç dr.a görün önce senin tedavin önemli..
sonra bebekler tabiki olur..daha yasımız genç..anlıyosun beni dmi?
canımmm elifi biliosundur nzenil diye bir arkadas vardı adı nilay bugün o da testinin fotosunu koymus 2.çizgiyi görmüş maş. hergün bir müjde alıyorus ne güsel
evettt seyda seyda seyda.. nerde acaba
ohhh içmem mi ben şarapçıyım bebeğm 1şişe devirdim nerdeyse severim ben kırmızıyı(ama sadece şarapta) hadi yaa yareni biliyodum konuşmuştk hatta o yeni evinde hamile kalmıştı inşallah darısı başımıza yeni ew bebiş...hımm evimi anlatıyım ben bi mimarla çalıştım gerçi iş falan olunca zaman ayıramam diye benim onun da zevki var yani evimde mutfak oda açık bar ada mutfak tarzı yani yerler her yer beyaz duvarlarımda değişik renklerde duvar kağıdı var banyom siyah gri mor öyle işte bilmem anlatabildim mi benim ennnn sevdiğim renk mor mor
ayyyy ben klırmızı çok severimmmm...çingenelik var ruhumdaoooo tatlım öncelikle çok şanslıymışın ki hepsini sende kendiin secmişşin ama mutfakta çok moda o renkler siyah granitler bende klozet takımı severim yani tek parca takım olmadan bendede 4 takım var benmim banyoda kahve kremn hatta msn de gösteririm bi ara salonda gri kırmızı uyumlu ama eşim nefret eder kırmızıdan biz sildik o rengi benim salonda kahve tonları bi duvara doğal taş ördurduk bide tv uniteb yine krem kahve öle
ohhh içmem mi ben şarapçıyım bebeğm 1şişe devirdim nerdeyse severim ben kırmızıyı(ama sadece şarapta) hadi yaa yareni biliyodum konuşmuştk hatta o yeni evinde hamile kalmıştı inşallah darısı başımıza yeni ew bebiş...hımm evimi anlatıyım ben bi mimarla çalıştım gerçi iş falan olunca zaman ayıramam diye benim onun da zevki var yani evimde mutfak oda açık bar ada mutfak tarzı yani yerler her yer beyaz duvarlarımda değişik renklerde duvar kağıdı var banyom siyah gri mor öyle işte bilmem anlatabildim mi benim ennnn sevdiğim renk mor mor
ay mericim küsme yaw;işimiz var kızım anlasanaa:)) ayyyyyyyyy ev dedınde yarama tuz bastın;;en çok istedıgım şeyy kendımıze aıt bır evımızın olmasıı...kayınvalıdenın evinde oturuyoruz bız..yenı evlendıgımde kayınvalıdeyle oturuyodum( sonra ayrıldık o gitti bız onun evındeyız o gıdınce herşeyı istedıgım gıbı yaptım badana boyayı bıle degıştırdım ama yıkıp dökmek olmuyor tabı kendı evın olmayınca yoksa cok istıyorum banyo ve mutfagı yenıden yaptırmak ama kendı evın olmayınca olmuyor bu tür şeyler maalesef
aslında biraz zor halılar da siyah onların tüyleri falan çok belli oluyor ama çok da güzel napimm ama bi daha ev yaptırırsam sim siyah yaptırıcam hahaha tam kafayı yicemtatlım beyazla ben kafayı yerim ya zor değilmi kullanması ben biraz kullanışa baktım kıl tuy kafayı yıyorum ya
aslında biraz zor halılar da siyah onların tüyleri falan çok belli oluyor ama çok da güzel napimm ama bi daha ev yaptırırsam sim siyah yaptırıcam hahaha tam kafayı yicem
merhaba kuzu saatler olsun napıyon kaçak ay eşin olsun gececi artık kavuşalım sana cnm naptın amacaya gittinmi gulum bak ne guzel kira vermiyosunuz enazından
ayyyy ben klırmızı çok severimmmm...çingenelik var ruhumda
aaa bende mutfak üstler bembeyaz altlar mor gibi bir mürdüm...granitim siyah duvar taslarım grii senn banyo renklerinden:)
banyomda siyah beyazzzbenm de en sevdigim renk morrrrr
ohhh götür pampikk götürrrrr
canım şu amca kim yaa merak ettim.inşallah canım sağlık olsun hepsi olur yayok canım gıtmedım amcaya zaten bu ayda bitmek üzere az kaldı adete..evet en azından kira derdımız yok ama çok çok çok çok istıyorum kendimize ait bir evimizin olmasınıı yaainş. bir günn olurr çokkkkkkk istıyorum
yok canım gıtmedım amcaya zaten bu ayda bitmek üzere az kaldı adete..evet en azından kira derdımız yok ama çok çok çok çok istıyorum kendimize ait bir evimizin olmasınıı yaainş. bir günn olurr çokkkkkkk istıyorum
ayy süper bak zevklerimiz aynı...ben mutfak dolabı arasına taş yerine duvar kağıdı yaptırdım onun üstüne de temperli cam konuldu müthiş oldu yani aklınızda olsun çok farklı ve temizliği çok kolay ben banyoma bile bir kısmını duvar kağıdı yapacaktım kocamı ikna edemedim
canım şu amca kim yaa merak ettim.inşallah canım sağlık olsun hepsi olur ya
valla koyuda zor açık renkte ha bide bebişin kusarsa ozaman gör
hahahhah nasıl anlamış benm kankamm..haha kankama bak içelim açılalım diosun he bende yoğurt yedim şimdik sevmem aslında pek ama kızım yarım bırakmıştı bitirim dedimhem saremnazda yumişlere ii demişti pampikte bizden miş bak sen ay cnm dolma içi, cekti daha ablam varken gece 2 de yapmıştım aslında
ayyy tamam küsmeyeym ama sende bizi ihmal etme tamam mıay mericim küsme yaw;işimiz var kızım anlasanaa:)) ayyyyyyyyy ev dedınde yarama tuz bastın;;en çok istedıgım şeyy kendımıze aıt bır evımızın olmasıı...kayınvalıdenın evinde oturuyoruz bız..yenı evlendıgımde kayınvalıdeyle oturuyodum( sonra ayrıldık o gitti bız onun evındeyız o gıdınce herşeyı istedıgım gıbı yaptım badana boyayı bıle degıştırdım ama yıkıp dökmek olmuyor tabı kendı evın olmayınca yoksa cok istıyorum banyo ve mutfagı yenıden yaptırmak ama kendı evın olmayınca olmuyor bu tür şeyler maalesef
aslında biraz zor halılar da siyah onların tüyleri falan çok belli oluyor ama çok da güzel napimm ama bi daha ev yaptırırsam sim siyah yaptırıcam hahaha tam kafayı yicem
haha doğru geçen gün eşimin kuzeni geldi ee güzelde bi çocuk olsun seni ozaman görcem diyo ben de amaannn dedim olmassa söktürürüm dedim eşimin surat bembeyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?