• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy calısınca öle olur sanırım ben şimdi kpss ye hazrlanıorum kursa gdıorum ama sana bse dymi evin rahatına da cok alıstım yaf..çalısan kadınları görünc gözüm korkuyor vallahi:52::52::52:
benm koca çalısıo köle gibi bana gerek kalmıo:27::27::27:

aasskkkııımm iimmm sana yazdım bi iki üç sayfa önce ama görmedn sanırsam...sen o ara çarsamba pazarı aseriodun..ayy ben kaçayım bi adapazarına da kankim beni de gezdirsin pazarda:52::52:
senden nehaber bakalım?

hayatim benim koca da köle gibi calisiyo, hatta kendini paraliyor ama bu avrupa da iki kisi calismadin mi ac kalirsin.. yetmiyo yani.. anlamadim gitti bu isin sonu nereye varacak??? ev ariyoruz kiralar cok pahali.. 1000 euro ben kira veremem. ama onda asagisida yok

ayy calısınca öle olur sanırım ben şimdi kpss ye hazrlanıorum kursa gdıorum ama sana bse dymi evin rahatına da cok alıstım yaf..çalısan kadınları görünc gözüm korkuyor vallahi:52::52::52:
benm koca çalısıo köle gibi bana gerek kalmıo:27::27::27:

aasskkkııımm iimmm sana yazdım bi iki üç sayfa önce ama görmedn sanırsam...sen o ara çarsamba pazarı aseriodun..ayy ben kaçayım bi adapazarına da kankim beni de gezdirsin pazarda:52::52:
senden nehaber bakalım?

haha gel gulum gezelimm

senden nehaber bakalım?

Hamdolsun iyilik...
Bugün kayınvalidedeydim..
Yemek, bulaşık... :45:

Kııız.. Yazın bir Adapazarı buluşması yapalım mı?
Bak, senle 5 oluruz..
Diğerleride çatlasın.......:47:

Ben bugünde erken kaçacağım..
Malum, gene haftasonu..
İyigeceler öpücüklerimi kondurmak için bir girdim, kaldım gene burada.. :54:
Off, bu muhabbette bırakılmıyo ki... :5:

hayatim benim koca da köle gibi calisiyo, hatta kendini paraliyor ama bu avrupa da iki kisi calismadin mi ac kalirsin.. yetmiyo yani.. anlamadim gitti bu isin sonu nereye varacak??? ev ariyoruz kiralar cok pahali.. 1000 euro ben kira veremem. ama onda asagisida yok

ah tatlım aslında turkiyede farklı sayılmaz askeri ucret 680 ama kiralar 500 den aşağı yok oda makul olanlar düşün yani çogu kişi mecbur sizin gibi çalışıyo

Hamdolsun iyilik...

Bak, senle 5 oluruz..

Malum, gene haftasonu..

hımmm tamamdır kızlarla buluşuruz öptum kuşum

ah tatlım aslında turkiyede farklı sayılmaz askeri ucret 680 ama kiralar 500 den aşağı yok oda makul olanlar düşün yani çogu kişi mecbur sizin gibi çalışıyo

iste bu yüzden esim cok kortu cocuk yapmaktan. ya paramiz yetmezse, ya gecinemezsek diye... ama Rabbim bi sekilde rizkini verir o bunu anlamadi. hayat cok zor.

off...1000eoro mu..ne cok... e siizin maaşınız ne kadar ki?
orda bi ev sahibi olmak ne zordur allah kolaylık versin..bizde 1 yıl oldu bu ay ev aldık..1000tl kredi ödüos ama zoruma gitmiyor..kira olsa koyar insana...
avrupa da yasamak düşündügümüzden de zor sanırım..
Hamdolsun iyilik...

Bak, senle 5 oluruz..

Malum, gene haftasonu..

yapalımm assskkkııımmm ama ya beni begenmessen:5::5::5: bana o zamanda askım dermisin acaba:5::5:
ayy saka bi yana düşündmde harika olur:16::16:

evet ya mutfak eşyaları falan sevmekteym ne zmana geiyosun

Ben yazın haziran dedimi burada duramıyorum..
Özlüyorum memleketimi.. Annemi..:14:
Babamı yeni kaybettim..:14:
O yaşıyorken çok sık geliyordum, son günleri diye..:14:

ay alsada cıvığı çıkar cunku has tereyağı dolaptan çıksada yumuşak oluyo belki elinde getirirsin he fıstık

Ayy, ne demek..
Belki nasip olur..

İnnnnşaAllah bu yaz bir HAMİŞLER BULUŞMASI yaparız... :31:
5 HAMİŞ... :49::49::49::49::49:

Ayy, ne demek..
Belki nasip olur..

inşalla tatlım ya babana uzuldum başın sağolsun annen nerede oturuyo

orda bi ev sahibi olmak ne zordur allah kolaylık versin..bizde 1 yıl oldu bu ay ev aldık..1000tl kredi ödüos ama zoruma gitmiyor..kira olsa koyar insana...

yapalımm assskkkııımmm ama ya beni begenmessen:5::5::5: bana o zamanda askım dermisin acaba:5::5:

valla talım bizde 850 öduyoz ama zevkle yani kira ödemek çok sinir şu an oturdumuz evin kirsı 700 den aşağı değil çunku çok dekore ettik nisanda 2 sene olcak ya sizin

Ayy, ne demek..
Belki nasip olur..
ayyy ne güsel bişe dedn kıss...Allah duysun sesini:16::16:
olur mu olur valla..o zaman göbişleri yarıstırırızzz:27::27::27:
Ya sen beni beğenmezsen?

Bizde aşk o kadar ucuz değil asssskım...:16:

:9::9::9::9:ayhhh çok güldüm ya..tam bir trabzonun bıçkın delikanlıları gibi konusmussun..

yaa sen yine yatcam mı dedin...hiç kocansız kalamıon askkım sende:23::23::23:

inşalla tatlım ya babana uzuldum başın sağolsun annen nerede oturuyo

Annemdeeee...
Nasıl tarif edeyim ki...
Hani senin evden YUNUS markete doğru gidiyorsun ya..
O yol üzerinde çeşmenin tam karşısındaki büyük apartman..

Anladın mı acaba?
ben bile bu tarifle kendi evimi bulamamda....:1:

evet canim 1000 euro kira, benim maas da okadar,sonra burda arabasiz olmuyor kücük yerdeyiz, ise arabayla gidiyorum, tabi onada taksit ödüyoruz. dügünüde krediyle yaptik onunda taksitleri bitmedi.... bi daire almak istedik ama bir kismini nakit olarak istiyor banka, yani oda olmadi
cok zor burda yasamak evet..
:nazar:

oh ne guzel tatlım bende lise mevzunuyum bak elin ekmek tutuyo maşlla arkadaşıma:nazar::nazar::nazar::nazar:

sagol canim, ne yapalim baska türlü olmuyor, insallah biseler yapabiliriz. daire satin almak istiyoruz cok ama olmuyor iste.

Son düzenleme:
Annemdeeee...
Nasıl tarif edeyim ki...
Hani senin evden YUNUS markete doğru gidiyorsun ya..
O yol üzerinde çeşmenin tam karşısındaki büyük apartman..

Anladın mı acaba?
ben bile bu tarifle kendi evimi bulamamda....:1:

haha evet bildim tatlım aykut evlerin orada

haha nil gidemiyo kocası almıcak onu yataga hahaha

yaa sen yine yatcam mı dedin...hiç kocansız kalamıon askkım sende:23::23::23:

Yaa... Gülmeyin yaa...

Yatmaya gitmiyorum..
Kocam TV: seyrederken bile beraber seyretmek istiyor..
Çocuk anca yattı..
Bizimkide ışığı kapatıp film seyredelim diyo..

Aman dur, dediğini yapmazsam acayip trip yapıyo..
Çekemem şimdi..

Ben kaçtım..
A ha da size kokulu öpücükler...... :54: :54: :54:

valla talım bizde 850 öduyoz ama zevkle yani kira ödemek çok sinir şu an oturdumuz evin kirsı 700 den aşağı değil çunku çok dekore ettik nisanda 2 sene olcak ya sizin
bebegm biz bu ay 14. taksiti yatırmısız eşime sordumda:1::1:
ben dıorumki 1 yıl oldu dimi aaaaa ne bi yılı 14 ay oldu dior 2 ay için verdigi tepkiye bak:1::1:

bizim evde öle 650 den asagı gitmes çünkü merkezi bi yerdeyiz..ama malum masrafardan eve henüs çivi bile çakamadık..gerci ev sıfır sadece 1 odama dolap,banyoya çamasır makinesii için dolap ve küçük bir odam var oraya duvardan duvara kitaplık yaptırmak istiyorum..insallah o da zamanla artık:16::16::16:

Back