ayy calısınca öle olur sanırım ben şimdi kpss ye hazrlanıorum kursa gdıorum ama sana bse dymi evin rahatına da cok alıstım yaf..çalısan kadınları görünc gözüm korkuyor vallahi
benm koca çalısıo köle gibi bana gerek kalmıo
aasskkkııımm iimmm sana yazdım bi iki üç sayfa önce ama görmedn sanırsam...sen o ara çarsamba pazarı aseriodun..ayy ben kaçayım bi adapazarına da kankim beni de gezdirsin pazarda
senden nehaber bakalım?
ayy calısınca öle olur sanırım ben şimdi kpss ye hazrlanıorum kursa gdıorum ama sana bse dymi evin rahatına da cok alıstım yaf..çalısan kadınları görünc gözüm korkuyor vallahi
benm koca çalısıo köle gibi bana gerek kalmıo
aasskkkııımm iimmm sana yazdım bi iki üç sayfa önce ama görmedn sanırsam...sen o ara çarsamba pazarı aseriodun..ayy ben kaçayım bi adapazarına da kankim beni de gezdirsin pazarda
senden nehaber bakalım?
senden nehaber bakalım?
hayatim benim koca da köle gibi calisiyo, hatta kendini paraliyor ama bu avrupa da iki kisi calismadin mi ac kalirsin.. yetmiyo yani.. anlamadim gitti bu isin sonu nereye varacak??? ev ariyoruz kiralar cok pahali.. 1000 euro ben kira veremem. ama onda asagisida yok
Hamdolsun iyilik...
Bugün kayınvalidedeydim..
Yemek, bulaşık...
Kııız.. Yazın bir Adapazarı buluşması yapalım mı?
Bak, senle 5 oluruz..
Diğerleride çatlasın.......
Ben bugünde erken kaçacağım..
Malum, gene haftasonu..
İyigeceler öpücüklerimi kondurmak için bir girdim, kaldım gene burada..
Off, bu muhabbette bırakılmıyo ki...
ah tatlım aslında turkiyede farklı sayılmaz askeri ucret 680 ama kiralar 500 den aşağı yok oda makul olanlar düşün yani çogu kişi mecbur sizin gibi çalışıyo
off...1000eoro mu..ne cok... e siizin maaşınız ne kadar ki?hayatim benim koca da köle gibi calisiyo, hatta kendini paraliyor ama bu avrupa da iki kisi calismadin mi ac kalirsin.. yetmiyo yani.. anlamadim gitti bu isin sonu nereye varacak??? ev ariyoruz kiralar cok pahali.. 1000 euro ben kira veremem. ama onda asagisida yok
Hamdolsun iyilik...
Bugün kayınvalidedeydim..
Yemek, bulaşık...
Kııız.. Yazın bir Adapazarı buluşması yapalım mı?
Bak, senle 5 oluruz..
Diğerleride çatlasın.......
Ben bugünde erken kaçacağım..
Malum, gene haftasonu..
İyigeceler öpücüklerimi kondurmak için bir girdim, kaldım gene burada..
Off, bu muhabbette bırakılmıyo ki...
evet ya mutfak eşyaları falan sevmekteym ne zmana geiyosun
ay alsada cıvığı çıkar cunku has tereyağı dolaptan çıksada yumuşak oluyo belki elinde getirirsin he fıstık
bi fabrikada calisiyorum, ortopedik terlik üretiyoruz... yani amele isi, okumadik tabi. lise mezunuyum
Ben yazın haziran dedimi burada duramıyorum..
Özlüyorum memleketimi.. Annemi..
Babamı yeni kaybettim..
O yaşıyorken çok sık geliyordum, son günleri diye..
Ayy, ne demek..
Belki nasip olur..
İnnnnşaAllah bu yaz bir HAMİŞLER BULUŞMASI yaparız...
5 HAMİŞ...
off...1000eoro mu..ne cok... e siizin maaşınız ne kadar ki?
orda bi ev sahibi olmak ne zordur allah kolaylık versin..bizde 1 yıl oldu bu ay ev aldık..1000tl kredi ödüos ama zoruma gitmiyor..kira olsa koyar insana...
avrupa da yasamak düşündügümüzden de zor sanırım..
yapalımm assskkkııımmm ama ya beni begenmessenbana o zamanda askım dermisin acaba
ayy saka bi yana düşündmde harika olur
ayyy ne güsel bişe dedn kıss...Allah duysun sesiniBen yazın haziran dedimi burada duramıyorum..
Özlüyorum memleketimi.. Annemi..
Babamı yeni kaybettim..
O yaşıyorken çok sık geliyordum, son günleri diye..
Ayy, ne demek..
Belki nasip olur..
İnnnnşaAllah bu yaz bir HAMİŞLER BULUŞMASI yaparız...
5 HAMİŞ...
Ya sen beni beğenmezsen?
Bizde aşk o kadar ucuz değil asssskım...
inşalla tatlım ya babana uzuldum başın sağolsun annen nerede oturuyo
evet canim 1000 euro kira, benim maas da okadar,sonra burda arabasiz olmuyor kücük yerdeyiz, ise arabayla gidiyorum, tabi onada taksit ödüyoruz. dügünüde krediyle yaptik onunda taksitleri bitmedi.... bi daire almak istedik ama bir kismini nakit olarak istiyor banka, yani oda olmadioff...1000eoro mu..ne cok... e siizin maaşınız ne kadar ki?
orda bi ev sahibi olmak ne zordur allah kolaylık versin..bizde 1 yıl oldu bu ay ev aldık..1000tl kredi ödüos ama zoruma gitmiyor..kira olsa koyar insana...
avrupa da yasamak düşündügümüzden de zor sanırım..
yapalımm assskkkııımmm ama ya beni begenmessenbana o zamanda askım dermisin acaba
ayy saka bi yana düşündmde harika olur
oh ne guzel tatlım bende lise mevzunuyum bak elin ekmek tutuyo maşlla arkadaşıma
Annemdeeee...
Nasıl tarif edeyim ki...
Hani senin evden YUNUS markete doğru gidiyorsun ya..
O yol üzerinde çeşmenin tam karşısındaki büyük apartman..
Anladın mı acaba?
ben bile bu tarifle kendi evimi bulamamda....
haha nil gidemiyo kocası almıcak onu yataga hahaha
yaa sen yine yatcam mı dedin...hiç kocansız kalamıon askkım sende
haha evet bildim tatlım aykut evlerin orada
bebegm biz bu ay 14. taksiti yatırmısız eşime sordumdavalla talım bizde 850 öduyoz ama zevkle yani kira ödemek çok sinir şu an oturdumuz evin kirsı 700 den aşağı değil çunku çok dekore ettik nisanda 2 sene olcak ya sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?