Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya kızlar yumurtlama dönemindeki kahverengi akıntıyla ilgili bilginiz var mı ya da böyle bişey yaşadınız mı

valla tatlım benim bi fikrim yok ama ben adete 10 gün kala kanama yaşadım kahve gibi kırmızı gibi bi garipti yani ilk kez başıma gelmişti yerleşme kanaması olabilir dediler ama bilmiyorum işte

ayyy kızlar yarın koyayım olmazmı eşime daha bişiy söylemedim şimdi gizli gizli nasıl çekeyimde atayım pc ye daha kan sonucunu almadan bişiy dememdim ona
ayyy canım ya kusura bakma anca aklım başıma geldi. dalgınlıktan ne yazdığını bile farketmedim. çok tebrik edrim canım yaaaaa

yok canım ben bilmiyorum öyle bişey... nasılsın bu arada ne var ne yok.. bu aralar giremiyorum pek,girdiğimde de kimseler olmuyor..
iyiyim tatlım bata az kaldı ben nedense çok ümitsizim bigün umutlanıyorum bi gün yok diyorum hatta bazen benim bebişim olmucak diyorum böyle gel gitler yaşıyorum... evet bu aralar denk gelemiyoruz gececi ve gündüzcü diye ayrıldıkbide haftasonu ondan durgunluk var ama bence yarın akşam çoğalırız

Yazılanları okuyordum tatlım benim ..
Siz okumuyor musunuz?
Ben merak ediyorum belki güzel haberler vardır diye..

naber, iyimisin..

Yazılanları okuyordum tatlım benim ..
Siz okumuyor musunuz?
Ben merak ediyorum belki güzel haberler vardır diye..

naber, iyimisin..
okumazmıyım tabi okuyorum ama ben sık girdiğim için kısa sürüyor evet güzel bi haberimiz daha var bugün inşallah bat'lar yaklaştıkça güzel haberler çoğalır.senin 2.bebek çalışması dimi ilk bebeşin şuan kaç yaşında kız mı erkek mi

evet canım, 2.
oğlum var 9 yaşında..
ama inan 1. oluktan sonra asla yeter denilmiyor..
bir müddet sonra 2.si aranıyor

Ay evet, batlar yaklaşıyor ve güzel haberler geliyor bir bir..
Hadi hayırlısı..

iyigeceler kızlar sıze bı sorum olcakda, 26 ocakta asılama yaptırdım su an adet gunlerımdeyım adet belırtılerı var ama daha olmadım bu persembede kan testı yaptırmam lazım. ama yumurtalığın asılandıgı sağ yumurtamda cok batma var hatta ara ara bacagıma vuruo batma.. bu neden olur bılen varsa yardımcı olabılırmı luutfen

kullanilmayannick, canım benimm
İnşaAllah hayırlısıyla hamilesindir..
Doktoruna sorma şansın yokmu canım?

evet canım, 2.
oğlum var 9 yaşında..
ama inan 1. oluktan sonra asla yeter denilmiyor..
bir müddet sonra 2.si aranıyor

Ay evet, batlar yaklaşıyor ve güzel haberler geliyor bir bir..
Hadi hayırlısı..
ayy demek 9yaşında maşallah şimdi de bi prenses gelir abi olur inşallah.bana mucize gibi geliyor valla herhalde hamile kaldığım zaman uzun süre inanamam gibi geliyor

Canım,, ilk hamileliğimde, hemde ilk 5 ay falan bulutların üstünde gibi hissetmiştim kendimi..
5-6 aydan sonra karnım ağırlaşınca, sıkıntılar başladı ya, dünyaya dönmüştüm tekrar..
Ama ilk aylar kesinlikle PRENSES oluyorsun...

canım hamıle olabılrısın bence test yaptır ya avatar fotonu degıstırsene yaa korktumm nıckın de cok garıpp

ayy kadını sora sora bıktırcam dıe sormuom artık saolsun burdakı arkadaslara danısıom ıste böle sızler gıbı napiiim:26:
olsun olsun yeter kı hamıs ol da srun yok

canım hamıle olabılrısın bence test yaptır ya avatar fotonu degıstırsene yaa korktumm nıckın de cok garıpp

olsun olsun yeter kı hamıs ol da srun yok

ınsallh öyledır canım persembeyı beklıyım erken test yaptırmıyım garantı olsun dıorum ama heycanda yaptım yani
bu arada joker hayranı oldugum ıcın bu resım var.. nickimin sebebı ıse sıteye uye oldugum zaman ne yazdıysam bu nıck kullanılıor yazısıyla karsılastım bende bunu uygun gordum sevıom nıckıme laf yok
ıyı dıleklern ıcınde tesekkurler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…