ya kızlar yumurtlama dönemindeki kahverengi akıntıyla ilgili bilginiz var mı ya da böyle bişey yaşadınız mı
ya kızlar yumurtlama dönemindeki kahverengi akıntıyla ilgili bilginiz var mı ya da böyle bişey yaşadınız mı
ayyy canım ya kusura bakma anca aklım başıma geldi. dalgınlıktan ne yazdığını bile farketmedim. çok tebrik edrim canım yaaaaaayyy kızlar yarın koyayım olmazmı eşime daha bişiy söylemedim şimdi gizli gizli nasıl çekeyimde atayım pc ye daha kan sonucunu almadan bişiy dememdim ona
ayyy canım ya kusura bakma anca aklım başıma geldi. dalgınlıktan ne yazdığını bile farketmedim. çok tebrik edrim canım yaaaaa
iyiyim tatlım bata az kaldı ben nedense çok ümitsizim bigün umutlanıyorum bi gün yok diyorum hatta bazen benim bebişim olmucak diyorumyok canım ben bilmiyorum öyle bişey... nasılsın bu arada ne var ne yok.. bu aralar giremiyorum pek,girdiğimde de kimseler olmuyor..
ayyy ne güzel listetatlım olsun zaten henüz tebrik edecek bişiy yok4 gün sonra kesin belli olur belki testte sorun var bilemiyorum açıkcası
tatlım olsun zaten henüz tebrik edecek bişiy yok4 gün sonra kesin belli olur belki testte sorun var bilemiyorum açıkcası
okumazmıyım tabi okuyorum ama ben sık girdiğim için kısa sürüyor evet güzel bi haberimiz daha var bugün inşallah bat'lar yaklaştıkça güzel haberler çoğalır.senin 2.bebek çalışması dimi ilk bebeşin şuan kaç yaşında kız mı erkek miYazılanları okuyordum tatlım benim ..
Siz okumuyor musunuz?
Ben merak ediyorum belki güzel haberler vardır diye..
naber, iyimisin..
kullanilmayannick, canım benimm
İnşaAllah hayırlısıyla hamilesindir..
Doktoruna sorma şansın yokmu canım?
ayy demek 9yaşında maşallah şimdi de bi prenses gelir abi olur inşallah.bana mucize gibi geliyor valla herhalde hamile kaldığım zaman uzun süre inanamam gibi geliyorevet canım, 2.
oğlum var 9 yaşında..
ama inan 1. oluktan sonra asla yeter denilmiyor..
bir müddet sonra 2.si aranıyor
Ay evet, batlar yaklaşıyor ve güzel haberler geliyor bir bir..
Hadi hayırlısı..
canım hamıle olabılrısın bence test yaptıriyigeceler kızlar sıze bı sorum olcakda, 26 ocakta asılama yaptırdım su an adet gunlerımdeyım adet belırtılerı var ama daha olmadım bu persembede kan testı yaptırmam lazım. ama yumurtalığın asılandıgı sağ yumurtamda cok batma var hatta ara ara bacagıma vuruo batma.. bu neden olur bılen varsa yardımcı olabılırmı luutfen
olsun olsun yeter kı hamıs ol da srun yokayy kadını sora sora bıktırcam dıe sormuom artık saolsun burdakı arkadaslara danısıom ıste böle sızler gıbı napiiim:26:
Canım, benim hiç bir bilgi yok aşılama konusunda...ayy kadını sora sora bıktırcam dıe sormuom artık saolsun burdakı arkadaslara danısıom ıste böle sızler gıbı napiiim:26:
canım hamıle olabılrısın bence test yaptırya avatar fotonu degıstırsene yaa korktumm nıckın de cok garıpp
olsun olsun yeter kı hamıs ol da srun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?