• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı dun:14::14::14::14:yarın yıne yapıcaktım ama bıraz once dedemı hastahaneye yatırmıslar canım dedecım yoğun bakımdaymıs:14::14::14:bı de kırmızılar geldı ustune:14::14::14: ama dedeme uzuldum ben asıl:14::14::14::14:

Canııım, Allah'ım şifasını versin inşaAllah..
Çok mu yaşlı?

samsun tıpfakuldesındeymıs ben ıstanbuldayım babamlar halamlar gıtmıs hep yarın da duzelmezse annemle gıdıcem yanına:14::14::14::14::14::14:

sagol canım psıkolojım coktu resmen 2-3 saatte:14::14::14:

canım, dur bakalım, hemen kendini niye bu kadar yıpratıyorsun..
Ne sebepten kaldırılmış hastaneye..
Önce de bakalım, ciddi birşey mi?
Hemen çıkarmayabilirler, tedavisi uzun sürebilir..
Hemen yarın çıkmasını bekleme..
Eğer acil ve ağır bir durum yoksa, sakin ol derim sana..

yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı dun:14::14::14::14:yarın yıne yapıcaktım ama bıraz once dedemı hastahaneye yatırmıslar canım dedecım yoğun bakımdaymıs:14::14::14:bı de kırmızılar geldı ustune:14::14::14: ama dedeme uzuldum ben asıl:14::14::14::14:

sagol canım 65 yasında ama dınc bırıydı bırden olmus hersey:14::14::14:

samsun tıpfakuldesındeymıs ben ıstanbuldayım babamlar halamlar gıtmıs hep yarın da duzelmezse annemle gıdıcem yanına:14::14::14::14::14::14:

Canm geçmiş olsun,allahşifa versin dedecigine..hep böylehaberlerden snra anlıyorum sağlık en önemlisi biz nelere üzüyoruz kendimizi ...

canım, dur bakalım, hemen kendini niye bu kadar yıpratıyorsun..
Ne sebepten kaldırılmış hastaneye..
Önce de bakalım, ciddi birşey mi?
Hemen çıkarmayabilirler, tedavisi uzun sürebilir..
Hemen yarın çıkmasını bekleme..
Eğer acil ve ağır bir durum yoksa, sakin ol derim sana..

yuksek tansıyondan kaldırılmıs bı de sol tarafı felc olmus:14::14::14::14:soylrken bıle fena oluyorum:14::14::14:uyutuyolarmıs uzman doktor sabah gelecekmıs onu beklıyolarmıs nobetcı doktorlar:14::14:kesın gıdıcem zaten duramam ben burda :14::14::14::14:

Back