nilcim bknz sayfa 325ee nil biz senle konuşuyoduk zaten hamileliğinde falan sonra sen gittin bana başka bişey yazmadın valla döndüm diğer sayfalara ama yok en son ben sana msj atmışım sen karıştırdın sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilcim bknz sayfa 325ee nil biz senle konuşuyoduk zaten hamileliğinde falan sonra sen gittin bana başka bişey yazmadın valla döndüm diğer sayfalara ama yok en son ben sana msj atmışım sen karıştırdın sanırım
yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı dunyarın yıne yapıcaktım ama bıraz once dedemı hastahaneye yatırmıslar canım dedecım yoğun bakımdaymısbı de kırmızılar geldı ustune ama dedeme uzuldum ben asıl
valla bebek düşünene kadar hiç bu kadar zor bişey olacağını düşünmemiştim 2 sene deli gibi korundum hatta bi ara ertesi gün hapı bile içmiştimhamile kalırım diyeişte anneliğin güzel yanı çok demek ki o kadar zorluğa rağmen 2.3.4....çocuklar isteniyornilcim bknz sayfa 325
Canııım, Allah'ım şifasını versin inşaAllah..
Çok mu yaşlı?
nilcim bknz sayfa 325
canım geçmiş olsun üzme kendini Allah acil şifa versinsamsun tıpfakuldesındeymıs ben ıstanbuldayım babamlar halamlar gıtmıs hep yarın da duzelmezse annemle gıdıcem yanına
sagol canım 65 yasında ama dınc bırıydı bırden olmus hersey
hahaha küs bebeğim sen rahatlıcaksan küssHayır, bugün acayip birine küsesim var..
gece gece kimi bulayım..
Piyango sana vurdu..
Pambik, yarına kadar küsebilir miyim sana?
canım geçmiş olsun üzme kendini Allah acil şifa versin
Yaşlı da değilmiş..
Rabb'im şifasını versin canım benim yaa..
Bende daha yeni sayılır, babamı kaybettim..
Böyle haberleri duyunca kötü oluyorum hala..
hem ben senle küsüm ki neden msj atıyosunpambik sana küsmezsem çatlarım...
nooolur nooolur küsüşelim senle...
sagol canım psıkolojım coktu resmen 2-3 saatte
hem ben senle küsüm ki neden msj atıyosun
yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı dunyarın yıne yapıcaktım ama bıraz once dedemı hastahaneye yatırmıslar canım dedecım yoğun bakımdaymısbı de kırmızılar geldı ustune ama dedeme uzuldum ben asıl
sagol canım 65 yasında ama dınc bırıydı bırden olmus hersey
samsun tıpfakuldesındeymıs ben ıstanbuldayım babamlar halamlar gıtmıs hep yarın da duzelmezse annemle gıdıcem yanına
aaa canım dur hemen üzme kendini bakimm neyi varmış bi anlat bakimbasın sağolsun canım ben de cok kotu oluyorum duyunca ama yasamak cok baska bısey
merimmm anlat düğün nasıldı döktün mü kurtlarını bakimm
canım, dur bakalım, hemen kendini niye bu kadar yıpratıyorsun..
Ne sebepten kaldırılmış hastaneye..
Önce de bakalım, ciddi birşey mi?
Hemen çıkarmayabilirler, tedavisi uzun sürebilir..
Hemen yarın çıkmasını bekleme..
Eğer acil ve ağır bir durum yoksa, sakin ol derim sana..