Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yarın inşallah keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım dua edin olur mu??
herkese iyi geceler...

geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi

tatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemde ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap

tatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemde ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap
okadar meraksızım ki test bile almadım daha

sanki testi yaptıktan hemen sonra gelecek gibi zannediyorum kırmızıları

hadi bakalım bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz ççoook öpüyorum seni bebeğim allaha emanet ol
senın avatarını yıyım e miii

geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi
pampişimmm ınsallah hadı bakalım teyze olmak ıstıyorum yaaa

ya ben songüle kaç gündür bişey ssorucam soramıyorum msj yazıyorum songül çıkmış oluyor:26:
cok acılse ve ozel degılse bana da sorabılırsın

canım özelden mesaj at sende nasılsa okur bizim yardımcı olabileceğimiz bişiyse bende yardım etmek isterim
ya yok özel bişey değil de onun bi ara yumurtlama dönemi sanırım kahve akıntısı olmuş dr.da yumurtan çatlamış ondandır demiş o konuyla ilgili bişey sorucaktım canım

ya kızlar yumurtlama dönemindeki kahverengi akıntıyla ilgili bilginiz var mı ya da böyle bişey yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…