kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yarın inşallah keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım dua edin olur mu??
herkese iyi geceler...
geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testielifzade snrtn
kızlardan haber varmı batlar gelmişşşşşşşşş
yarın dr.a giidiyosun dimi gelince haberdar et bizi emi merak ederiz
geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi
ya ben songüle kaç gündür bişey ssorucam soramıyorum msj yazıyorum songül çıkmış oluyor:26:
okadar meraksızım ki test bile almadım dahatatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemdeikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap
senın avatarını yıyım e miiihadi bakalım bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz ççoook öpüyorum seni bebeğim allaha emanet ol
pampişimmm ınsallah hadı bakalım teyze olmak ıstıyorum yaaageldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi
cok acılse ve ozel degılse bana da sorabılırsınya ben songüle kaç gündür bişey ssorucam soramıyorum msj yazıyorum songül çıkmış oluyor:26:
senın avatarını yıyım e miii
tatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemdeikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap
kız saka mı yapıyosun yoksa gercek mı
ya yok özel bişey değil de onun bi ara yumurtlama dönemi sanırım kahve akıntısı olmuş dr.da yumurtan çatlamış ondandır demiş o konuyla ilgili bişey sorucaktım canımcanım özelden mesaj at sende nasılsa okurbizim yardımcı olabileceğimiz bişiyse bende yardım etmek isterim
ayy fotoğrafını çekip koysana
gerçekkk ama asıl sonuç 4 gün sonra belli olur ancak canım daha heveslenmiyorum yani kesin değil nasılsa çok silik bi çizgi
gerçekkk ama asıl sonuç 4 gün sonra belli olur ancak canım daha heveslenmiyorum yani kesin değil nasılsa çok silik bi çizgi
resım ıstıryorum resım resımm:)ayy fotoğrafını çekip koysana
ayy fotoğrafını çekip koysana
resım ıstıryorum resım resımm:)
hadi öyle olsun yarın bekliyoruz ozamanayyy kızlar yarın koyayım olmazmı eşime daha bişiy söylemedim şimdi gizli gizli nasıl çekeyimde atayım pc ye daha kan sonucunu almadan bişiy dememdim ona
hadi öyle olsun yarın bekliyoruz ozaman
meraba canım benimde bata 3 gün kala silik çizgiydi... doğru cıkıyor genelde... inş. öyledir ve sağlıkla gelişir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?