ay bebegım guldurdun benı . emınımkı bu nıckı sıte kabul etmıstırınsallh öyledır canım persembeyı beklıyım erken test yaptırmıyım garantı olsun dıorum ama heycanda yaptım yani
bu arada joker hayranı oldugum ıcın bu resım var.. nickimin sebebı ıse sıteye uye oldugum zaman ne yazdıysam bu nıck kullanılıor yazısıyla karsılastım bende bunu uygun gordum sevıom nıckıme laf yok
ıyı dıleklern ıcınde tesekkurler canım
valla bebek düşünene kadar hiç bu kadar zor bişey olacağını düşünmemiştim 2 sene deli gibi korundum hatta bi ara ertesi gün hapı bile içmiştim hamile kalırım diyeCanım,, ilk hamileliğimde, hemde ilk 5 ay falan bulutların üstünde gibi hissetmiştim kendimi..
5-6 aydan sonra karnım ağırlaşınca, sıkıntılar başladı ya, dünyaya dönmüştüm tekrar..
Ama ilk aylar kesinlikle PRENSES oluyorsun...
hahaha zeynep sorguya almışsınay bebegım guldurdun benı . emınımkı bu nıckı sıte kabul etmıstırmalum bayagı ilgıncte kımsın bakalım anlat bıze adın nerelısın kac yasındasın kac senelık evlısın hıc cocuk var mı bızım topıge gıren hıkayesını anlatır anlat da dınleyelım
kuzucum nasılsın bakalım pambik? cekerım tabı sorguya :) kımse yok ya muhabbet arıyorummmhahaha zeynep sorguya almışsın
ay bebegım guldurdun benı . emınımkı bu nıckı sıte kabul etmıstırmalum bayagı ilgıncte kımsın bakalım anlat bıze adın nerelısın kac yasındasın kac senelık evlısın hıc cocuk var mı bızım topıge gıren hıkayesını anlatır anlat da dınleyelım
nil kuşum nasılsın bakalım ?
super tamam anladımisim: söylenmeeeeez
memleket: cok karışık ama kars diyim kısaca
çocuk: 1 tane 10 bucuk yasında cınsıyeti,erkek
dipnot:2. cocuk ıcın 2 bucuk yıldır ugrasıo
napimm tatlım ben de çıkıcam muhabbet yok bu gece yarın kalabalık oluruz umarım öpüyorum canım sen de yat uykusuz kalmakuzucum nasılsın bakalım pambik? cekerım tabı sorguya :) kımse yok ya muhabbet arıyorummm
fıstıklarım naber...ben 2 gündür giremiyorum netime yine bi haller oldu...
1gidip 1 geliyor...10dk baglanıyorum snra gidiyor..sanırım apartmanın telefon hatlarıyla alakalı((
dün gece girebildim yazıları okuyordum pampikim ve böcügümün sitemlerini gördüm.fıstıklarım ben ii geceler demeden bırakıp gdermym szi..netim koptu 1 baya da bekledm gelmedi((
neyseki şimdi burdasınız eeee geçtimi kırgınlıgınız????
amaa seni çokkk özledimmmmm neden bilmiyorum ama özledimm iştemektubumu okudun mu
böceğim hayırdır nolldu test yaptıın mı
kuzum nen var
mektubumu okudun mu
amaa seni çokkk özledimmmmm neden bilmiyorum ama özledimm işte
ee nil biz senle konuşuyoduk zaten hamileliğinde falan sonra sen gittin bana başka bişey yazmadın valla döndüm diğer sayfalara ama yok en son ben sana msj atmışım sen karıştırdın sanırımbende şimdi pambiğe küstüm.
"ben çıkıyorum muhabbet yok bu gece " diyor.
kız nasılsın dedik, cevap bilem vermedin..
bizimki muhabbet değil mi?
böceğim hayırdır nolldu test yaptıın mı
bende şimdi pambiğe küstüm.
"ben çıkıyorum muhabbet yok bu gece " diyor.
kız nasılsın dedik, cevap bilem vermedin..
bizimki muhabbet değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?