ahh dün benım wınn bile dayanamadı konustuklarımıza :) ınternet kesıldı sabah 5 te de annemı havaalanına goturdum ... meryem ozledım seni...
canım napıyosun nasılsın bakalım * kımsecıkler yok artık benımle ıdare et ...
gel valla gel kuzum :) dun aksam sayfalar havada ucuyodueee gece yarılarına kadar muhabbet ederseniz kim dayansız kıskandım valla sizi
bugün vadi var nasılsa bende gelirim yanınıza kociş izlerken
yok bebegım gırmedı de topıgesnrtn haber varmı bugün 2 şubat batı 1 şubatmışşşşşş
he valla hele 3 benımle 4 arkadasın kafası bayagı ıyıydı :)napıyosun bakalımmm cnımmcanım benim sen nasılsın bakalımakşam topik fena dağıtmış anca toparlanıyor kızlar sanırım
gel valla gel kuzum :) dun aksam sayfalar havada ucuyoduozledım durum ne sende
yok bebegım gırmedı de topıgeacep noldu
he valla hele 3 benımle 4 arkadasın kafası bayagı ıyıydı :)napıyosun bakalımmm cnımm
belırtı var mı elıfımgelecem gelecem bekleyin beniiiibende durum şu bata 8 gün kaldı beklemedeyim bakalım
belırtı var mı elıfımhanı bısey hıssedıyor musun
gelmesın kırmızılar yaa gelmesın kışlayalım onlarıvalla belirtiye bakarsan evet var çok fazlaama sabırla bekliyorum ben nasılsa öğrenicem 8 gün sonra
kuzucum senın bat ne zaman . hamıs kalmaman ıcın bı sorun var mı .. ayy cok soru soruyorum ne bıleyımmm :) aksam kalabaşlık oluyor o zaman soramam sımdıden musaıtsen anlat bakalım kac senelık evlısıncanım iyiyim ne olsun :) kociş gece çalışıyor bu hafta; gündüz çalışmamız oluyorbakalım inşallah bu ay tutturabiliriz günlerim böyle geciyor canım gece kociş işe gidincede sizinle olurum ohhh
benim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...
hosgeldın kız ne yemek yaptın bakalım canım cekerse kopup gelırımmm:) tabı kızımla benı kabul buyurursamgeldim ben kızlaaarrrrrr
belırtı varmı yanı adet belırtısı. ayy ınsallah gusel bır haber alırız senden...benim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...
kızlaarrrr resmimi değiştirdim nasıl ama ayy bayıldım yaaaa çok hoşşşş
hosgeldın kız ne yemek yaptın bakalım canım cekerse kopup gelırımmm:) tabı kızımla benı kabul buyurursam
belırtı varmı yanı adet belırtısı. ayy ınsallah gusel bır haber alırız senden...
cokk gusel yaaa :) bende degıstırıyom sımdııı
kuzucum senın bat ne zaman . hamıs kalmaman ıcın bı sorun var mı .. ayy cok soru soruyorum ne bıleyımmm :) aksam kalabaşlık oluyor o zaman soramam sımdıden musaıtsen anlat bakalım kac senelık evlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?