Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

eee gece yarılarına kadar muhabbet ederseniz kim dayansız kıskandım valla sizi
bugün vadi var nasılsa bende gelirim yanınıza kociş izlerken

eee gece yarılarına kadar muhabbet ederseniz kim dayansız kıskandım valla sizi
bugün vadi var nasılsa bende gelirim yanınıza kociş izlerken
gel valla gel kuzum :) dun aksam sayfalar havada ucuyodu ozledım durum ne sende
snrtn haber varmı bugün 2 şubat batı 1 şubatmışşşşşş
yok bebegım gırmedı de topıge acep noldu

canım benim sen nasılsın bakalım akşam topik fena dağıtmışanca toparlanıyor kızlar sanırım
he valla hele 3 benımle 4 arkadasın kafası bayagı ıyıydı :)napıyosun bakalımmm cnımm

gelecem gelecem bekleyin beniiii bende durum şu bata 8 gün kaldı beklemedeyim bakalım

he valla hele 3 benımle 4 arkadasın kafası bayagı ıyıydı :)napıyosun bakalımmm cnımm[/QUOTE]

canım iyiyim ne olsun :) kociş gece çalışıyor bu hafta; gündüz çalışmamız oluyor bakalım inşallah bu ay tutturabiliriz günlerim böyle geciyor canım gece kociş işe gidincede sizinle olurum ohhh

kuzucum senın bat ne zaman . hamıs kalmaman ıcın bı sorun var mı .. ayy cok soru soruyorum ne bıleyımmm :) aksam kalabaşlık oluyor o zaman soramam sımdıden musaıtsen anlat bakalım kac senelık evlısın

benim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...

geldim ben kızlaaarrrrrr
hosgeldın kız ne yemek yaptın bakalım canım cekerse kopup gelırımmm:) tabı kızımla benı kabul buyurursam

benim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...
belırtı varmı yanı adet belırtısı. ayy ınsallah gusel bır haber alırız senden...

kıymalı makarna yaptım canım kocişimin canı istemiş bugün bu arada benim dışarıda 1 saatlik bir işim var onu halledip gelicem tamam mı bi yere kaybolmayın

canımcım, benim BAT 20 şubat :18: canım 8 aylık evliyim . İlk aydan buyana çalışıyoruz ama henuz beceremedik umutla çalışmalara devam ediyoruz bakalım:44: inşallah bu ay tutturmayı başarırız Allahımın izni ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…