• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahh kızlar o kılsız adamları görünce benim evdeki orangutanı epılasyona yada lazere gondercem:9: Adamların bakısı bıle azdırıyo valla . Eve nerdeyse 1 koli bıskolota aldım .. Bıskuvıyı yıyıp öle kocişle halvet yapcam hahahha

hahahahaha anam btün erkekler orangutansa bu reklamlardkiler hayal miiii:52::52::52:

:1::1:kız sen bu gidişle 4-5 yıla bi kaç bebiş daha yaparsın
anam bı dogurayım dunya borcum var odeyeyım de ancak o zaman

:60::60::60:kasları hosuma gıdıyo onların:1: benım kociş hafıf tuylu ben sevıyorum ama bekarken hep azcık tuylu bı kocam olsun ıstıyodum oldu :1::1::1:terleyınce hosuma gıtmıyo ama genel anlamda seksı gelıyo bana kocısım:1::1:
kızzzz kocan bu yazıları gorse valla halvete sokar senı zorla

ahhahahaaman allahhhh:27::27::27:h korumusss
heheh

hahahahaha anam btün erkekler orangutansa bu reklamlardkiler hayal miiii:52::52::52:

kız gulmekten artık yzamıyorummm ahh bıskolata ahhhh

evet ben de yatıcam ama zeynep ben şu akıntı olayını tam öğreniyim canım sen bana bi msj atsana valla merak ettim

arkadaşlar merhaba benm adetme 10 qün var karnım çok şış karın altım çok dolgun ve ağrıyor karnım memşlerm çok kaşınıyor adetm 10 qün sonra qebe olablrmym szce qazım var brde qeçen qün çok sevdğm lazanyandan tksndm :( akıntım çok qelyor yumurtlamadan sonra 2 qün pek qelmed dün ve bu ğün çok qelyor szce hamile olabilir miyim

hhaahaahhh gideri vr demek...kız sıkı tut gitmesn bi yere..
o daasana lazmmmmm:52::52::52:
ahh meryem sen bu aksam ıctın mı ee senın kocan nasıl övmedın enıstemızı

arkadaşlar merhaba benm adetme 10 qün var karnım çok şış karın altım çok dolgun ve ağrıyor karnım memşlerm çok kaşınıyor adetm 10 qün sonra qebe olablrmym szce qazım var brde qeçen qün çok sevdğm lazanyandan tksndm :( akıntım çok qelyor yumurtlamadan sonra 2 qün pek qelmed dün ve bu ğün çok qelyor szce hamile olabilir miyim

arkadasım bu belırtıler eger psıkolojık degılse sana bır test yap derımm :)

Back