adetme 10 qün vaR bell ı olurmukı
ve lazanyanyı çok sevrrım şmd ı olsa yıne tıksınırım :s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetme 10 qün vaR bell ı olurmukı
ahh meryem sen bu aksam ıctın mı ee senın kocan nasıl övmedın enıstemızı:)
bu arada içmeden sarhoş oldummmm
ama biraz daha içmessem yarın tüm gün sarhoş gesecegim....
kızlar babam 8de kalkıor yaaa ufff....
ben kaçayım yrın görüşürükkk..çok öpüyorum sizleri...
ii geceler alah rahtlık versin...
ayyyy yapma bak benim bi arkadaşım var hamile kalmadan önce 2 paket içiyodu hamile kalınca 5 taneye falan düşürdü ama zor zapt ediyodum onu yicem diyodu paketi yicem.neyse sonra doğum yaptı bebiş gayet sağlıklı ama kendisi şu an yürüyemiyr geçici diyor dr.ları ama 3 ay yürüyemicek sebebi ise hamilielik ve öncesi fazla sigara ve alkolmuşhamileyken alkol falan almadı ama öncesinde içiyodu yani ben de içiyorum ama max.10tanedir fazlası olmaz yani sakın bebeğim içme lütfen seni anlıyorm çok zor bişey ama az kaldı senin 3 ay daha sık dişininahhh tiksinirsin sekerım ben hamıleyım de noldu nerdeyse kutuyu yıyecemmm
hahaha aynen bırakırmıyım bazen küs olduğumzda bile diyorum bak sen bana lazımsın malesef ama ondan sonra yine küserim ama ben kocamı çoookk seviyorum yaaahhaahaahhh gideri vr demek...kız sıkı tut gitmesn bi yere..
o daasana lazmmmmm
canm tebrik ederm vallahi aklım sende idi..bugünde merklandm annemlern yanındaa ac pc haberini almak için..
ama degdi..
tebrik ederimmmm:118::118::118: allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin sana...
topiciizin ugurusunnn neler hissediyosun nasılsın anlatsana az bana..
Allah ım hepimize yasatır inş bu duyguyuuuu
Amin kuzummmm....Allah ım hepimize nasip etsinnn...Amin canım ne güzel yazmışsın öylee.... darısı en yakın zamanda tüm topictekilere ve tüm isteyenlere inşallah... inanamıyorum durup dururp şimdi bebeiş mi geliyo diye soruyorum kocama,inanılmaz bir mutluluk ama bir terslik çıkar diye korkum da cok... pkolu oluşum düşük riskini arttırıyo diye korkuyorum dua edin kızlar nolur...
sürekli aklımdasınız her gün dua ediyorum sizlere de... Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlarr versin hepimize inşallah.... daha hiç kimseye söylemedim kociş ve siz biliyosunuz kalp atışlarını falan duyunca inşallah paylaşıcam ailemle...
eline sağlık tatlım...eee erkenden yattın tabiki erken kalkan yapar temizliğiiiiTopikte kimse yok.. Kendi kendime dolaşıyorum buralarda..
Gece 3'lere kadar lak lak yaparsınız, şimdi uyuyorsunuz dimii..
Çok da dağıtmışsınız buraları, kirletmişsiniz haa..
Biraz süpürüp sildim buraları hazır topikte kimse yokken..
Kıymetimi bilin..
Haai birde..
Gece yazdıkalrınızı okudumda..
Türkçe'yi katletmişsiniz yaa..
Yapmayın kızlar, azıcık dikkat edelim..
Not vereceğim hepinize...
Kalanlar şimdiden belli..
Birde ağzına biber sürülecekler var...
Onlarla da bilahare ilgilenirim artık..
Hıııı !!!
ayhhh halaa kimsecıkler gelmemiş daha...
gece kusları sizi
ahh dün benım wınn bile dayanamadı konustuklarımıza :) ınternet kesıldı sabah 5 te de annemı havaalanına goturdum ... meryem ozledım seni...ayhhh halaa kimsecıkler gelmemiş daha...
gece kusları sizi
Selam kızlar nasılsınız bugun ?
canım napıyosun nasılsın bakalım * kımsecıkler yok artık benımle ıdare et ...selam canım :) teker teker doluşmaya başlarız birazdan. Bugun İzmirde kar vardı çok özlemişiz haliyle , 40 yılda bir yağınca... kar izlemekten iş yapamadık bugun çok güzeldi amaa
ahh dün benım wınn bile dayanamadı konustuklarımıza :) ınternet kesıldı sabah 5 te de annemı havaalanına goturdum ... meryem ozledım seni...
canım napıyosun nasılsın bakalım * kımsecıkler yok artık benımle ıdare et ...