Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bu arada içmeden sarhoş oldummmm

ama biraz daha içmessem yarın tüm gün sarhoş gesecegim....
kızlar babam 8de kalkıor yaaa ufff....
ben kaçayım yrın görüşürükkk..çok öpüyorum sizleri...
ii geceler alah rahtlık versin...

iyi geceler canımmm. tatlı rüyalar

nahhh tiksinirsin sekerım ben hamıleyım de noldu nerdeyse kutuyu yıyecemmm
ayyyy yapma bak benim bi arkadaşım var hamile kalmadan önce 2 paket içiyodu hamile kalınca 5 taneye falan düşürdü ama zor zapt ediyodum onu yicem diyodu paketi yicem.neyse sonra doğum yaptı bebiş gayet sağlıklı ama kendisi şu an yürüyemiyr geçici diyor dr.ları ama 3 ay yürüyemicek sebebi ise hamilielik ve öncesi fazla sigara ve alkolmuşhamileyken alkol falan almadı ama öncesinde içiyodu yani ben de içiyorum ama max.10tanedir fazlası olmaz yani sakın bebeğim içme lütfen seni anlıyorm çok zor bişey ama az kaldı senin 3 ay daha sık dişini

Amin canım ne güzel yazmışsın öylee.... darısı en yakın zamanda tüm topictekilere ve tüm isteyenlere inşallah... inanamıyorum durup dururp şimdi bebeiş mi geliyo diye soruyorum kocama,inanılmaz bir mutluluk ama bir terslik çıkar diye korkum da cok... pkolu oluşum düşük riskini arttırıyo diye korkuyorum dua edin kızlar nolur...

sürekli aklımdasınız her gün dua ediyorum sizlere de... Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlarr versin hepimize inşallah.... daha hiç kimseye söylemedim kociş ve siz biliyosunuz kalp atışlarını falan duyunca inşallah paylaşıcam ailemle...

Topikte kimse yok.. Kendi kendime dolaşıyorum buralarda..
Gece 3'lere kadar lak lak yaparsınız, şimdi uyuyorsunuz dimii..

Çok da dağıtmışsınız buraları, kirletmişsiniz haa..
Biraz süpürüp sildim buraları hazır topikte kimse yokken..
Kıymetimi bilin..

Haai birde..

Gece yazdıkalrınızı okudumda..
Türkçe'yi katletmişsiniz yaa..

Yapmayın kızlar, azıcık dikkat edelim..
Not vereceğim hepinize...

Kalanlar şimdiden belli..

Birde ağzına biber sürülecekler var...
Onlarla da bilahare ilgilenirim artık..
Hıııı !!!

Amin kuzummmm....Allah ım hepimize nasip etsinnn...
Sakın korkma sakın...kötü bişe bile düşünme...
pozitifi çagır..pozitifi cagır...
bende pkoluyum off yaaa offff:2::2::2::2:

ayhh bizde kimseye sölemeyiz kuzum...ama ihmal etme bizleriiii
eline sağlık tatlım...eee erkenden yattın tabiki erken kalkan yapar temizliğiiii

aaaaaaaaaaaaaaaa suna bak kategorilere ayırmıs bizi
benm notum nee benm notum neee
benden basla bakalım

ayhhh halaa kimsecıkler gelmemiş daha...
gece kusları sizi

ahh dün benım wınn bile dayanamadı konustuklarımıza :) ınternet kesıldı sabah 5 te de annemı havaalanına goturdum ... meryem ozledım seni...

Selam kızlar nasılsınız bugun ?

selam canım :) teker teker doluşmaya başlarız birazdan. Bugun İzmirde kar vardı çok özlemişiz haliyle , 40 yılda bir yağınca... kar izlemekten iş yapamadık bugun çok güzeldi amaa
canım napıyosun nasılsın bakalım * kımsecıkler yok artık benımle ıdare et ...

canım benim sen nasılsın bakalım akşam topik fena dağıtmışanca toparlanıyor kızlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…