Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarr kimse var mıııı????
selam seker anne:) naber nasilsin canim?
iyiyim canım valla boyna tıkınıyom hee şimdiden başlıcam herhalde canım ya ben kilo almaya
Sen nasılsın??nasıl gidiyor çalışmalar??
oo beni yavru kuşu giriş tobul kuş moduna nbr
cnm ben burdayım sen nerdesin bakim yaa..evet tatlım ben çok yemeğe başladım ama midemde bulanıyo bugünlerde sen nasılsın kuzu???
iyiyim canım valla boyna tıkınıyom hee şimdiden başlıcam herhalde canım ya ben kilo almaya
sen nasılsın??nasıl gidiyor çalışmalar??
arkadaşlar siz nasılsınız bakım
ayy kıyamam yine mi ateşlendi tam iyileşemedi o zaman kuzum yaİYİ KUŞU NAPIYIM bugun izmitte yaren ateşlendi yine neguzel iyileşmişti aslında da yıkıldım yani
kızlar selam keyifler nasıl
İYİ KUŞU NAPIYIM bugun izmitte yaren ateşlendi yine neguzel iyileşmişti aslında da yıkıldım yani
ayy kıyamam yine mi ateşlendi tam iyileşemedi o zaman kuzum ya
selm kızlar ne var ne yok bakim ben ykken bişe oıldumuu..yeni gelen listeye yeni değişiklikler veya listeye eklencek arkadş vrmı
kızlar selam keyifler nasıl
ayy napimm saat 7 de yemek yedik sonra bi ağırlık çöktü yarım saat önce uyandım uyumuşum.ay gündüz niyetine diyim bi de rüya gördüm yeni pijama takımı almışım onu deneyiyodum öyle bir rüya işteiyi kuşum sen napıyosun bakım
yaa canım çok geçmiş olsun yaren soğuk almış tekrarladı herhalde...