• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar kuzum uyandı biraz nazlı durumda uygun ilk fırsatta geicem yeniden illginiz için teşekkürler öpuldunuz

slm tatlim benide artik marttan sonra eklersin listeye kocisime kavusunca :))) mart`a kadar kocasiz kaldim:)
ayy canım benimm napalım marta kadr böle takılcaz..benimki yanımda ama marta kadar takılıyom bende..neysem kocişin gelsin öle hem eklerimm hemde bu modla sağlam bebiş yaprsın kuzcum allh kavuştursun

slm canım benim nasılsın nasıl gidiyor hayat???

iiym cnm ne olsunn otyom öle örgü örmeye çalışıyorum işte..pek becerebildim söylenemz ama takılıyom işte

iyilik canım ye güzelim ye sen 2 kişisin artık güzel beslen dinlen naz yap :1:hepsi hakkın

ay ne nazı canım yaa bizimki şimdiden başladı sakın bulamayacağım bişey aşerme demeye...ama benim bu günlerde biraz canım sıkkın...doğru düşünemez hale geldim ya..korkuyorum pzrtesi keseyi görmeye gidecem yaa...çok korkuyorum.

ayy canım benimm napalım marta kadr böle takılcaz..benimki yanımda ama marta kadar takılıyom bende..neysem kocişin gelsin öle hem eklerimm hemde bu modla sağlam bebiş yaprsın kuzcum allh kavuştursun

iiym cnm ne olsunn otyom öle örgü örmeye çalışıyorum işte..pek becerebildim söylenemz ama takılıyom işte

kuzu bende fatmagül takılıyom:9::9:

ay ne nazı canım yaa bizimki şimdiden başladı sakın bulamayacağım bişey aşerme demeye...ama benim bu günlerde biraz canım sıkkın...doğru düşünemez hale geldim ya..korkuyorum pzrtesi keseyi görmeye gidecem yaa...çok korkuyorum.
hahah senin koca da şimdiden garantiye alıyr kendini ha öyle der der ama bulur onlara da günah ya bazen üzülüyorm:1:canını sıkma kuzum ya bence bu korkular herkeste yaşanan normal şeyler yani hamile kalana kadar işte noldu ne bitti problem var mı varsa düzelicek mi diye takarız sonra pozitif çıkar kanda çıkıcak mı falan sonra kese sonra kalp atışı sonra doğum falan yani bebek rahme düştüğü andan itibaren kuruntular başlıyor.ama sakın kötü düşünme herşey çok güzel gidicek Allah'ın izniyle pzartesi burdan bize heyanla anlatacaksın.seni böyle korkutan başka bişey mi oldu peki

hahah senin koca da şimdiden garantiye alıyr kendini ha öyle der der ama bulur onlara da günah ya bazen üzülüyorm:1:canını sıkma kuzum ya bence bu korkular herkeste yaşanan normal şeyler yani hamile kalana kadar işte noldu ne bitti problem var mı varsa düzelicek mi diye takarız sonra pozitif çıkar kanda çıkıcak mı falan sonra kese sonra kalp atışı sonra doğum falan yani bebek rahme düştüğü andan itibaren kuruntular başlıyor.ama sakın kötü düşünme herşey çok güzel gidicek Allah'ın izniyle pzartesi burdan bize heyanla anlatacaksın.seni böyle korkutan başka bişey mi oldu peki

hayır canım beni korkutan bişey olmadı ama yinede çok korkuyorum etrafta okadar çok şey görüyoz o kadar çok şey duyuyoruz ki...şimdi pazartesi gidecem ya kendi kendime diyorum ki ya kese gözükmezse yaa canlı değilse aklıma böyle şeyler geliyor durup dururken ağlıyorum ben kendimi pek iyi hissetmiyorum içim sıkılıyo sanki daralıyorum...karnıma dokunuyorum böyle sanki boş gibi şuan bişey hissetmiyorum ya ondan herhalde...ya ben niye böyle oldum bana yardım edin kızlar yaa...:14:

Back