selm kızlar ne var ne yok bakim ben ykken bişe oıldumuu..yeni gelen listeye yeni değişiklikler veya listeye eklencek arkadş vrmı
slm canım benim nasılsın nasıl gidiyor hayat???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selm kızlar ne var ne yok bakim ben ykken bişe oıldumuu..yeni gelen listeye yeni değişiklikler veya listeye eklencek arkadş vrmı
ayy napimm saat 7 de yemek yedik sonra bi ağırlık çöktü yarım saat önce uyandım uyumuşum.ay gündüz niyetine diyim bi de rüya gördüm yeni pijama takımı almışım onu deneyiyodum öyle bir rüya işte
iyiyim tatlim hazirlik yapiorum bende manisaya gidicem ablama(eltimde oluor) benim kirmizilar geldi artik ama rahatladim da ya:)) ye kuzum ye bebisimize yarasin hepsi:)))
iyilik canım ye güzelim ye sen 2 kişisin artık güzel beslen dinlen naz yap hepsi hakkınkeyifler güzel canım sen nasılsın???
sorma cnm ya 2 gundur ateşi yoktu hattta antibiyotigede devam iyi derken işte neoldu bilmiyoru yapıştı yakamıza
işte 1 hafta falan var beklenmeyen batahayır olsun cn hayır gelsin ne kadar kaldı bata
iyi kuşum sen napıyosun bakım
tatlım sen şimdi marta kadar kocişten uzak olacaksın ee çalışmalar?????
ayy annelik ne zor şey çocuk ne zor büyüyor dimi canım.ılık duş aldır canım sık sıksorma cnm ya 2 gundur ateşi yoktu hattta antibiyotigede devam iyi derken işte neoldu bilmiyoru yapıştı yakamıza
kızlar kuzum uyandı biraz nazlı durumda uygun ilk fırsatta geicem yeniden illginiz için teşekkürler öpuldunuz
ayy canım benimm napalım marta kadr böle takılcaz..benimki yanımda ama marta kadar takılıyom bende..neysem kocişin gelsin öle hem eklerimm hemde bu modla sağlam bebiş yaprsın kuzcum allh kavuştursunslm tatlim benide artik marttan sonra eklersin listeye kocisime kavusunca :))) mart`a kadar kocasiz kaldim:)
slm canım benim nasılsın nasıl gidiyor hayat???
iyilik canım ye güzelim ye sen 2 kişisin artık güzel beslen dinlen naz yap hepsi hakkın
ayy canım benimm napalım marta kadr böle takılcaz..benimki yanımda ama marta kadar takılıyom bende..neysem kocişin gelsin öle hem eklerimm hemde bu modla sağlam bebiş yaprsın kuzcum allh kavuştursun
iiym cnm ne olsunn otyom öle örgü örmeye çalışıyorum işte..pek becerebildim söylenemz ama takılıyom işte
canlar ya ben 296. sayfaya giremiorum neden?
selam canım ben eklenebilirim listeye
hahah senin koca da şimdiden garantiye alıyr kendini ha öyle der der ama bulur onlara da günah ya bazen üzülüyormcanını sıkma kuzum ya bence bu korkular herkeste yaşanan normal şeyler yani hamile kalana kadar işte noldu ne bitti problem var mı varsa düzelicek mi diye takarız sonra pozitif çıkar kanda çıkıcak mı falan sonra kese sonra kalp atışı sonra doğum falan yani bebek rahme düştüğü andan itibaren kuruntular başlıyor.ama sakın kötü düşünme herşey çok güzel gidicek Allah'ın izniyle pzartesi burdan bize heyanla anlatacaksın.seni böyle korkutan başka bişey mi oldu pekiay ne nazı canım yaa bizimki şimdiden başladı sakın bulamayacağım bişey aşerme demeye...ama benim bu günlerde biraz canım sıkkın...doğru düşünemez hale geldim ya..korkuyorum pzrtesi keseyi görmeye gidecem yaa...çok korkuyorum.
hahah senin koca da şimdiden garantiye alıyr kendini ha öyle der der ama bulur onlara da günah ya bazen üzülüyormcanını sıkma kuzum ya bence bu korkular herkeste yaşanan normal şeyler yani hamile kalana kadar işte noldu ne bitti problem var mı varsa düzelicek mi diye takarız sonra pozitif çıkar kanda çıkıcak mı falan sonra kese sonra kalp atışı sonra doğum falan yani bebek rahme düştüğü andan itibaren kuruntular başlıyor.ama sakın kötü düşünme herşey çok güzel gidicek Allah'ın izniyle pzartesi burdan bize heyanla anlatacaksın.seni böyle korkutan başka bişey mi oldu peki