ben ballı cerez aldım bı kavanoz . aktarlardan macunlar . bı ara korktum haa adam zehırlenecek dıye .. zaten hamıs kalmasaydım adam ya sekerden ya da zehırlenerek ölcektii.. dul kalvaktım vallaaa
ahh kızlar o kılsız adamları görünce benim evdeki orangutanı epılasyona yada lazere gondercemAdamların bakısı bıle azdırıyo valla . Eve nerdeyse 1 koli bıskolota aldım .. Bıskuvıyı yıyıp öle kocişle halvet yapcam hahahha
anam bı dogurayım dunya borcum var odeyeyım de ancak o zamankız sen bu gidişle 4-5 yıla bi kaç bebiş daha yaparsın
kızzzz kocan bu yazıları gorse valla halvete sokar senı zorlakasları hosuma gıdıyo onların benım kociş hafıf tuylu ben sevıyorum ama bekarken hep azcık tuylu bı kocam olsun ıstıyodum oldu terleyınce hosuma gıtmıyo ama genel anlamda seksı gelıyo bana kocısım
hehehahhahahaaman allahhhhh korumusss
hahahahaha anam btün erkekler orangutansa bu reklamlardkiler hayal miiii
ayy yok benim koçişte kaslı ve az kıllıdır birazda kaslı gerçi bu aralar biraz göbişlendi ama olsun gideri var yineehahahahaha anam btün erkekler orangutansa bu reklamlardkiler hayal miiii
anam bı dogurayım dunya borcum var odeyeyım de ancak o zaman
kızzzz kocan bu yazıları gorse valla halvete sokar senı zorla
heheh
kız gulmekten artık yzamıyorummm ahh bıskolata ahhhh
iyi geceler canımneysee kızlarr behlül kaçarrben yatımm artıkk opüyomm sızlerı
bende şimdi södürdümson bidaha içp yatıcam var mı sigara içen aramızda ben bırkamadım yaa uffff
ayy yok benim koçişte kaslı ve az kıllıdır birazda kaslı gerçi bu aralar biraz göbişlendi ama olsun gideri var yinee
bebegım yazdım gonderdım oku bakalım :)son bidaha içp yatıcam var mı sigara içen aramızda ben bırkamadım yaa uffff
offf aynen ya herşeyi bilioyr şu mereti bırakmayı bilmiyoruz inşallah hamile kaldığımız an Allah tiksindirsin bizi merettenbende şimdi södürdümhem bebek istiyoz hemde bırakmıyoz şu mereti.
ahh meryem sen bu aksam ıctın mı ee senın kocan nasıl övmedın enıstemızıhhaahaahhh gideri vr demek...kız sıkı tut gitmesn bi yere..
o daasana lazmmmmm
arkadaşlar merhaba benm adetme 10 qün var karnım çok şış karın altım çok dolgun ve ağrıyor karnım memşlerm çok kaşınıyor adetm 10 qün sonra qebe olablrmym szce qazım var brde qeçen qün çok sevdğm lazanyandan tksndmakıntım çok qelyor yumurtlamadan sonra 2 qün pek qelmed dün ve bu ğün çok qelyor szce hamile olabilir miyim
işallah vallaaofff aynen ya herşeyi bilioyr şu mereti bırakmayı bilmiyoruz inşallah hamile kaldığımız an Allah tiksindirsin bizi meretten
son bidaha içp yatıcam var mı sigara içen aramızda ben bırkamadım yaa uffff
nahhh tiksinirsin sekerım ben hamıleyım de noldu nerdeyse kutuyu yıyecemmmofff aynen ya herşeyi bilioyr şu mereti bırakmayı bilmiyoruz inşallah hamile kaldığımız an Allah tiksindirsin bizi meretten
ahh meryem sen bu aksam ıctın mı ee senın kocan nasıl övmedın enıstemızı
arkadasım bu belırtıler eger psıkolojık degılse sana bır test yap derımm :)
oyy canım benim yerim seni sağol okudum çok sağol.sen artık yat bakimm bebişte şimdidem topik takipçisi oldu uyu biraz dinlenbebegım yazdım gonderdım oku bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?