• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
böceğim senin kaçıncı ayın bebek isteyeli

benımkı uzun hıkaye bacımm ben 1 yıl 3 aylık evlıyım gecen mart ayında korunmayı bıraktık ve o ay hamıle kaldımm ama 9. haftasında kalbı durdu aldırmaak zorunda kaldımm doktor uc ay korun dedı ama o uc ay bana 3 yıl gıbı geldı bı an once kaybettımm bebegımı yerıne koymak ıstıyodum cok garıp bı duygu neysee bız eylulde korunmayı bıraktık bu 5.ayımızz:34::34:yaa senn:34:

sus sımdı bebısım ayıp ayıp .. :) doktor bana öle dıyınce kalıtelı zaman vs . kocam bunalıma gırmıstı ınternetten kalıtelı zaman gecırmenın yolları yazıyordu bende bılgısayardakı gecmısten okuyup okuyup gülüyrdum :9:

hahahah senn kocişte alem desne:52::52::52::52:

anam öle böle dionda adama becermiş bak çocuk yapmıs...benmkde anca horluyor yanımd:37::37::37:

:1::1:ayy canımm benn cookk sabırsızım daha 5 gunum var ondan yaptımm testı ama cıkmadı kanssızlık oldugu ıcın kan da veremıyomm streslerdeyımm:18::18::18:bu arada hamıs oldunu okudum tebrıklerr :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
mersi sekerım . productor all baska test almaaaaa
bak bakk şun ayaa kız benim herif işte..gececi...çalışmalırı gündüz yapoz biz napalım artıkk yaaa..
sende benım gıbı cocugu gunduz yaparsın hahaha

koy yavrum sen de ela koy...amann ikiz olusa ne yapcam ben...
sinemle didem m koysam...
ya da nil in yanına bişe bulsamm...

2isim olmaz evlennce kızlık soyadıda olucakya çok uzun olu...anam ben bunu düşüneyim:44::44:
bence de 2isim olmasın gerçi nil kısa ve tek heceli olduğu için ona olabilir diğer bebişe de nilüfer koy derrrmişimmm sen de benle bağlarını kopartırsın herhalde:51:

:1::1:ayy canımm benn cookk sabırsızım daha 5 gunum var ondan yaptımm testı ama cıkmadı kanssızlık oldugu ıcın kan da veremıyomm streslerdeyımm:18::18::18:bu arada hamıs oldunu okudum tebrıklerr :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gecmi kaldın cnm sende nerdeyse ilişki sabahı yapcakmışın dur hele bi bak moralinide bozuyosun tatlım benim en azından gecikmeni bekle

Back