inşallah canım ama üzülme bak en azından hamiş olabiliyosun bence senin ki psikolojik bak ilk ay bırakmışsın korunmayı daha ilk ay falan diye de takmamışsındır ve hamilesin benim de 1 yıl oldu bende de eşimde de bilinen bi problem yok ama olmadı işte eğer bu ay adet olursam(ki inşallah olmam)yeni bi dr.gidicem bu dr.bunalttı beni böyle yani canımbenımkı uzun hıkaye bacımm ben 1 yıl 3 aylık evlıyım gecen mart ayında korunmayı bıraktık ve o ay hamıle kaldımm ama 9. haftasında kalbı durdu aldırmaak zorunda kaldımm doktor uc ay korun dedı ama o uc ay bana 3 yıl gıbı geldı bı an once kaybettımm bebegımı yerıne koymak ıstıyodum cok garıp bı duygu neysee bız eylulde korunmayı bıraktık bu 5.ayımızzyaa senn
gecmi kaldın cnm sende nerdeyse ilişki sabahı yapcakmışın dur hele bi bak moralinide bozuyosun tatlım benim en azından gecikmeni bekle
zaten erken yapınca moralim bozuluyo daha da yapmam gecıkmeden
yavv onun yedıg kuvvet macunlarını ben yeseydım Hürrem gıbı 3 sehzade 1 prenses vermıstım :)konus anaam konusss..
saat 12i gcti 18den küçükte yok aramızdaa
evet cnm ama akşam yeni sayfa actık ya masal hayal geride kaldı bak nil idil
yavv onun yedıg kuvvet macunlarını ben yeseydım Hürrem gıbı 3 sehzade 1 prenses vermıstım :)
yavv onun yedıg kuvvet macunlarını ben yeseydım Hürrem gıbı 3 sehzade 1 prenses vermıstım :)
:81:ayyy yaşasın ozamanhahhahahhha our kuzuböle şeler gecegece...
be sennl hlatlarla baglamısm zor koparım senden
inşallah canım ama üzülme bak en azından hamiş olabiliyosun bence senin ki psikolojik bak ilk ay bırakmışsın korunmayı daha ilk ay falan diye de takmamışsındır ve hamilesin benim de 1 yıl oldu bende de eşimde de bilinen bi problem yok ama olmadı işte eğer bu ay adet olursam(ki inşallah olmam)yeni bi dr.gidicem bu dr.bunalttı beni böyle yani canım
Kızlar hepinize iyi geceleryarın görüşmek dileğiylee...
bebegım takıl bana hayatını yaşaya sennn alemsinn
hahahahaahha...kızzhangi macunlar onlar....bana da tüyo versene...
benmkine keçiboynuzu pekmezi aldım sabah aksam atıyor agzına bir kaşık
başka ne yapalım?????
izlemezmiyiz ağzımızın sularını silerek hem de.kız sen de hormonlar pik yapmışş haa sen bize biraz tiyo ver meryemin dediği gibi saat 12 yi geçti bi de amaç çocuğa kavuşmak dimi amabebegım takıl bana hayatını yaşaya şu biskolata reklamını ızledınız mı?
bebegım takıl bana hayatını yaşaya şu biskolata reklamını ızledınız mı?
hahahahaahha...kızzhangi macunlar onlar....bana da tüyo versene...
benmkine keçiboynuzu pekmezi aldım sabah aksam atıyor agzına bir kaşık
başka ne yapalım?????
izlemezmiyiz ağzımızın sularını silerek hem de.kız sen de hormonlar pik yapmışş haa sen bize biraz tiyo ver meryemin dediği gibi saat 12 yi geçti bi de amaç çocuğa kavuşmak dimi ama
ızlemem mıonlar nasıl bıse ole yaaa
ii gecele ayışıg...ihmaletme bizleri..[/QUOTEcanım artık hergün beraberiz inşallahyarın görüşmek üzere
ahh kızlar o kılsız adamları görünce benim evdeki orangutanı epılasyona yada lazere gondercemAdamların bakısı bıle azdırıyo valla . Eve nerdeyse 1 koli bıskolota aldım .. Bıskuvıyı yıyıp öle kocişle halvet yapcam hahahha
ahh kızlar o kılsız adamları görünce benim evdeki orangutanı epılasyona yada lazere gondercemAdamların bakısı bıle azdırıyo valla . Eve nerdeyse 1 koli bıskolota aldım .. Bıskuvıyı yıyıp öle kocişle halvet yapcam hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?