Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
inşallah canım ama üzülme bak en azından hamiş olabiliyosun bence senin ki psikolojik bak ilk ay bırakmışsın korunmayı daha ilk ay falan diye de takmamışsındır ve hamilesin benim de 1 yıl oldu bende de eşimde de bilinen bi problem yok ama olmadı işte eğer bu ay adet olursam(ki inşallah olmam)yeni bi dr.gidicem bu dr.bunalttı beni böyle yani canım

ınsaallah canımm hakkımızda hayırlısı olsun bence de cok dusundumuzden boyle oluyo ben hep dua edıyorum anne olayım dıyee ınsaallah dualarım dualaarımız kabul olur

hahahahaahha...kızzhangi macunlar onlar....bana da tüyo versene...

benmkine keçiboynuzu pekmezi aldım sabah aksam atıyor agzına bir kaşık

başka ne yapalım?????

ben ballı cerez aldım bı kavanoz . aktarlardan macunlar . bı ara korktum haa adam zehırlenecek dıye .. zaten hamıs kalmasaydım adam ya sekerden ya da zehırlenerek ölcektii.. dul kalvaktım vallaaa

izlemezmiyiz ağzımızın sularını silerek hem de.kız sen de hormonlar pik yapmışş haa sen bize biraz tiyo ver meryemin dediği gibi saat 12 yi geçti bi de amaç çocuğa kavuşmak dimi ama

ızlemem mıonlar nasıl bıse ole yaaa

ahh kızlar o kılsız adamları görünce benim evdeki orangutanı epılasyona yada lazere gondercem Adamların bakısı bıle azdırıyo valla . Eve nerdeyse 1 koli bıskolota aldım .. Bıskuvıyı yıyıp öle kocişle halvet yapcam hahahha

kız sen bu gidişle 4-5 yıla bi kaç bebiş daha yaparsın

kasları hosuma gıdıyo onların benım kociş hafıf tuylu ben sevıyorum ama bekarken hep azcık tuylu bı kocam olsun ıstıyodum oldu terleyınce hosuma gıtmıyo ama genel anlamda seksı gelıyo bana kocısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…