böceğim senin kaçıncı ayın bebek isteyeli
hhahhahha tabi annamassın her klimeden 1 harf yazmamısım...
çapsız yumoş diyoryaa..deme bricigine dicektim...
sus sımdı bebısım ayıp ayıp .. :) doktor bana öle dıyınce kalıtelı zaman vs . kocam bunalıma gırmıstı ınternetten kalıtelı zaman gecırmenın yolları yazıyordu bende bılgısayardakı gecmısten okuyup okuyup gülüyrdum
mersi sekerım . productor all baska test almaaaaaayy canımm benn cookk sabırsızım daha 5 gunum var ondan yaptımm testı ama cıkmadı kanssızlık oldugu ıcın kan da veremıyomm streslerdeyımm:18::18::18:bu arada hamıs oldunu okudum tebrıklerr
sende benım gıbı cocugu gunduz yaparsın hahahabak bakk şun ayaa kız benim herif işte..gececi...çalışmalırı gündüz yapoz biz napalım artıkk yaaa..
bence de 2isim olmasın gerçi nil kısa ve tek heceli olduğu için ona olabilir diğer bebişe de nilüfer koy derrrmişimmm sen de benle bağlarını kopartırsın herhaldekoy yavrum sen de ela koy...amann ikiz olusa ne yapcam ben...
sinemle didem m koysam...
ya da nil in yanına bişe bulsamm...
2isim olmaz evlennce kızlık soyadıda olucakya çok uzun olu...anam ben bunu düşüneyim:44::44:
hahahahiyiymiş canım yaaa Öyle bir doktor da bize lazım sanırım hayırlısı inşallah canım yaa İnşallah tez zamanda benimde göbişim büyür
ayy canımm benn cookk sabırsızım daha 5 gunum var ondan yaptımm testı ama cıkmadı kanssızlık oldugu ıcın kan da veremıyomm streslerdeyımm:18::18::18:bu arada hamıs oldunu okudum tebrıklerr
bence de 2isim olmasın gerçi nil kısa ve tek heceli olduğu için ona olabilir diğer bebişe de nilüfer koy derrrmişimmm sen de benle bağlarını kopartırsın herhalde
kız meryem kocamda mı beceri anam bırak konuscam sımdı ayıp olcak haa tobe tobeee :)hahahah senn kocişte alem desne
anam öle böle dionda adama becermiş bak çocuk yapmıs...benmkde anca horluyor yanımd
nil idil nasıl ama
amin kuzum amn. Rabbım ısteyen herkese versin tek dilegımmhahahahiyiymiş canım yaaa Öyle bir doktor da bize lazım sanırım hayırlısı inşallah canım yaa İnşallah tez zamanda benimde göbişim büyür
mersi sekerım . productor all baska test almaaaaa
sende benım gıbı cocugu gunduz yaparsın hahaha
çok güselmi kankimmmm ço begendim...
sen bana birde masal ve hayal derdin dimi?
ayhhh ikiz kızlarrrrrr
hayal bileedemedm bir an
bence de 2isim olmasın gerçi nil kısa ve tek heceli olduğu için ona olabilir diğer bebişe de nilüfer koy derrrmişimmm sen de benle bağlarını kopartırsın herhalde
hımm ben hep nova test alıyodumm :44::44::44:
kız meryem kocamda mı beceri anam bırak konuscam sımdı ayıp olcak haa tobe tobeee :)
yooook productor al hayatım alcaksan bak sıddetle tavsıye edıyorum kan testı kadar kesın gunun her saatınde kı ıdrarla yapabılıyrsun .. normalde sabah çişiyle yapılıyo ya . bunu her zaman yapabılıyon .hımm ben hep nova test alıyodumm :44::44::44:
:))))) yazdıklarınızı okuyodum bi yandan da tv izliyom. ama burdayımmmelifzade ne oldun sen orada bakım bak bugunde bitti
amin kuzum amn. Rabbım ısteyen herkese versin tek dilegımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?