ettim valla. bu gün öğlen namazındada ettim. işallah canım yaa sıkma kendini. bak hamile kalabiliyorsun. ben kendimi onunla teselli ediyorum valla. ayy şansa bak ikimizde korunmayı nıraktığımız ay hamile kalmışız. demekki çok fazla büyütülcek bi sorun yok
ELTİMEMİİİİİİİİİİİİİİİİİ hiçte bilem bebişine.yERİM ONU BEN.ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİ.ayyyhhhh zeynepppp sana bişe diyimi....bu saremmm varyaaa acayip örgü örüyor sapkalar..patikler...
bana söz verdi kızıma örecek
kıs sen ögrenene kadar...
o yapsın bizeezilli eltisine bile yapıyorr
sende bi degişiklikler var kankimmmm...
hadi hayırlısııı
hahahha gün aşırı yaren yani dimi????
kankişim yenilikçi tavrın çok hoşuma gittii
valla bu da güzel bi yöntem hemen çıkar sakıza bal tarçın tekrar ağza sonraana deme kız ağzımdada sakız var ay ben zaten bi gebe kalacam kaçız olcak belli değil
yapsın yapsın.. eltısıne yapıyosa bıze de yapar kesınayyyhhhh zeynepppp sana bişe diyimi....bu saremmm varyaaa acayip örgü örüyor sapkalar..patikler...
bana söz verdi kızıma örecek
kıs sen ögrenene kadar...
o yapsın bizeezilli eltisine bile yapıyorr
oZAMAN HEPİNİZ DUA EDİN BU YUMİŞ CUMARTESİYE KADAR BÜYÜSÜN :) SİZDE TEYZE OLUNNN :))) ZEYNEPTE ÇORAP ÖRCEK MOR
sayfalara yetişemiyorum yaaa...ne olozz bugnn ohh maşşlahh hee..ben sabhtan beri burdyım 3 kişi flndık şimdi maşşalhh ayy bi tuaff oldumm heee...okuyupta neye cvep verceme şeşırıyom ben yazana kadr 3 yayfa geço..
meleğim hoşgeldinn ay yumurtan var bir tane inşllh bu boyda çatlamaz birazda büyür inşllhh da öle çatlar kuzucumm
ben biraz anormalim sanırım. 5 aydır her ay kendimi hamile zannettim ama tık yoktu. bu ay ben çörekotu kürüne başladım eşimde keçiboynuzu. daha düzenli ilişki yaşadık ama ben daha adetim bitmeden ben bu ay hamile kalmıcam dedim. bakalım hayırlısı. 3 gün var ve benim aklıma test yapmak bile gelmiyo. allah sonumu hayretsin valla
kızlar değişik bi yöntem daha
ÇinJapon ve uzakdoğu ülkelerinde gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar
Gebe kalamıyan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çığnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır
Amerika Meryland’da evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdirBu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tesbit edilmiştir
hahaha valla yanıyorum kocam bırr hava çok soğuk dimi diyor ben yooooo okadar diyorum.ayyy benim de göğüsler fena ağrıyorkıslarrrr yananı görür allahhh hahhahahhaha
görür inşaallahh
ahahahahaaaaa çok güldüm valla. bencede unuttuk galiba. okadar özenmedim hemen hamile kalayım diye hatta ilk aydan olurmu diye sallamıştım hiç bişey yoktu. ne kürler. ne düzenli ilişki. valla eski düzene gerimi dönsem neah kuzum benimde yarende ilk ay oldu ama bak kızlar bence biz nasıl yaptımızı unuttuk
QUOTE=zeynep346161;22938169]
bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuukızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH
heheh ben hıc unutmadım ahh halen aklımda vallaah kuzum benimde yarende ilk ay oldu ama bak kızlar bence biz nasıl yaptımızı unuttuk
ayy canım arkadasım cok da merhametlidir ayy .. bılıyo musun derin seni cok sevıyor hatta anne demeden serran dıycek hıssedıyorum bı de sapka dıycek sanki ayy sapka as erıyorummmmELTİMEMİİİİİİİİİİİİİİİİİ hiçte bilem bebişine.yERİM ONU BEN.ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİ.
ben biraz anormalim sanırım. 5 aydır her ay kendimi hamile zannettim ama tık yoktu. bu ay ben çörekotu kürüne başladım eşimde keçiboynuzu. daha düzenli ilişki yaşadık ama ben daha adetim bitmeden ben bu ay hamile kalmıcam dedim. bakalım hayırlısı. 3 gün var ve benim aklıma test yapmak bile gelmiyo. allah sonumu hayretsin valla
hhahaha bende onu düşünüodum...gecen gün gördükya 8 doguran kadın..ana deme kız ağzımdada sakız var ay ben zaten bi gebe kalacam kaçız olcak belli değil
yapsın yapsın.. eltısıne yapıyosa bıze de yapar kesınayy merym ben gordum neler yaptıgını sen bıde elıfzadenın marıfetlerını gor . anam ben düz örgüyü bilmiyorummm ya ama sız hamıs kalın ogrenırım vallah
kız sen yumiyi büyüt hamıs kal sana corap dukkanı alsın arkadasın ( tabıkı abarttım o kadar zengın degılım ) sana neler örerim bennn
ayy cok sa ol takma kafana hayatım hıc rahat ol . eger saglıksal olarak sorunun yoksa Rabbım verır . RABBIM SAGLIK SIHHAT VERSIN SANA . psıkolojı cok etkılıyo ınan hıc ummadıgım anda ben hamıs kaldımmm ..Canım yaa çok sevindim , dilerim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini . Allah analı babalı buyutsun güzel prensesi .İnşallah en kısa zamanda bende mutlu haberlerimi paylaşabilirim sizinle. Allahtan hayırlısı , ne zaman nasipse o zaman olacak elbette ama biz çok istiyoruz eşimle ikimizde ondan çok takıyorum sanırım Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah umutla bekliyoruz bakalım ... Seni tekrar tebrik ederim canım
valla bu yöntem tutarsa herkeze tavsiye edicem.kuzum bende öle hissettim gecen ay hamileydim olmucak diodum dur bu ayda öle kurayım kendimi motive edeyim
hahaha valla yanıyorum kocam bırr hava çok soğuk dimi diyor ben yooooo okadar diyorum.ayyy benim de göğüsler fena ağrıyor
hadee hayırlısı az kaldııgercı ben dun ıdrar testı aldım negatıff cıktı ama bı umut beklıyorumm:18::18::18:
sen hamıs kal da corap sapka kopegın olsunnn..hhahaha bende onu düşünüodum...gecen gün gördükya 8 doguran kadın..
senin kürler bi işe yaramaya baslayacak hepsi birden tutacak kankim
yaaaaa elifzadeninkileride görürüm insallh....
anammmmm kızzz eltisine degil bebişe yapmıomus...belkim bizimkine de yapar
bana da kırmızı işlesene kıs..sen küçüksün çabuk kavrarsın
ondan galibaanaaa kızz ben de 5 aydır adetıme yaklastıkca kendımı hamıle zannedıyorummcoookkk ıstıyozz ondaan bacıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?