Herkese iyi geceleer..
Bu gece bu topiğe doyum olmayacak belli..
Ama sizin yüzünüzden çok geç yatıyorum, sonra sabah kalkamıyorum..
Tatlı rüyalar hepinize..
iyi geceler tatlımmm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese iyi geceleer..
Tatlı rüyalar hepinize..
fıstıgımm napıyorsun nerelerdesin?????pişt kızlar
ollleeyyysss tatlı kankişim benimhadi bak senin hatrına azıcık daha kalimm
SEVGILI KIZIMIN SEVGILI TEYZELERI .. MAGLUM BEN 19.5 YASINDA DAHA LISE SIRALARINDAN KALKMIS GENCECIK BIR ANNEYIM COCUGUMA CORAP YELEK VS HER TURLU ÖRGU YAPABILIRSINIZ .. HIC MUTEVAZI OLAMAM KABUL EDERIM . EE TEYZE OLMAK KOLAY DEGIL MESAJINI BUTUN ARKADASLARIMA YOLLADIM .. YANLISLIKLA BABAMA DA YOLLAMISIM . babam bana yüzsüz dedi
sana da tatlı rüyalar valla benim bu gece hiç uykum yokHerkese iyi geceleer..
Tatlı rüyalar hepinize..
kankam benim işte ya bak cok doğru yazdı bak birden sevmen geldi yine gel kankana şevkat versin sana kanka şevkati
fıstıgımm napıyorsun nerelerdesin?????
kısss sen dger bulustugumuz yerde de yoksun vallah unuttun beniii
ateşli bombammm gittinmi yumusların için?
ollleeyyysss tatlı kankişim benim
ama sen de beni öp
hahahhhaha tam bombasın zeynep sen
hosgeldın canıkommmahh kuzum ınsallah hayalin gercek olur ..
facebook guselı naber napıyosun bakalımmm
Teşekkür ederim Meryemciğim
ayy bacım ben trabzondan ıstanbula geldım kafayı yedım bı de almanya olursa koparırım bagları .. kocısın ne zaman gelcek ? bebek var mı sende .. hıc cocuk varmı ? anlat bakalım off ben senı tanımıyom haaa
ama haksızmıyım arkadasım yavv 44 cvp geldı mesajıma .. hele en son babamın yolladıgı benı kopardıhahahhahaha ay güldürdün kızz beni
AYYrabbım hayırlısını versın hayatımm benım ..evet canım okudum bizde ondan aldırmadık.cuma günü tekrar cağırdılar başka doktor bakalım hayırlısıyla ne diycek
yok bu ne yüzsüzluk kızım . işin ne ör dedi. yüzsüz dedı bı deay cok guldum tatlim yaaa:))) babam bana derdi oturda kendin or isin ne derdi heralde:)))
bak zilli serran vallahi ucarım sana ha BEN BASIMA ÖREBILECEGIM EN BUYUK CORABI ÖRDÜM . KICIM DA RAHAT OHHH .. KAZIK MISALİİ. çitoz serran .. zilli teyze ..Şuna bak çitoz çerez.Sende bilion lise sıraları arasında kaldığını oturaydın kıçını kırıp evinde kocamı kaçıyodu zilli.Sen otur ör şimdi çoraplar bakam her işi bilion onuda yaparsın sen mazalllah
arada uğruyom kuzi denk düşmedik ... Napim kar kış kıyamet kardan adam yapıyom kar topu oynuyom başka bişi yok pek girmiyorum nete.Girsemde face bakıp çıkıyom.Napıyosun bebişimiz nasıl bakem kuzu
fıstıgımm napıyorsun nerelerdesin?????
kısss sen dger bulustugumuz yerde de yoksun vallah unuttun beniii
ateşli bombammm gittinmi yumusların için?
ollleeyyysss tatlı kankişim benim
ama sen de beni öp
hahahhhaha tam bombasın zeynep sen
Selam kızlar benide aranıza alırmısınıızzzz:) 2012 benimde umudum insallah
Selam kızlar benide aranıza alırmısınıızzzz:) 2012 benimde umudum insallah
ama haksızmıyım arkadasım yavv 44 cvp geldı mesajıma .. hele en son babamın yolladıgı benı kopardı
AYYrabbım hayırlısını versın hayatımm benım ..
yok bu ne yüzsüzluk kızım . işin ne ör dedi. yüzsüz dedı bı de
bak zilli serran vallahi ucarım sana ha BEN BASIMA ÖREBILECEGIM EN BUYUK CORABI ÖRDÜM . KICIM DA RAHAT OHHH .. KAZIK MISALİİ. çitoz serran .. zilli teyze ..
hıhhh ama benm facem yok((arada uğruyom kuzi denk düşmedik ... Napim kar kış kıyamet kardan adam yapıyom kar topu oynuyom başka bişi yok pek girmiyorum nete.Girsemde face bakıp çıkıyom.Napıyosun bebişimiz nasıl bakem kuzu
hahahhahha...gecenin 2. bombası ayhhh sesli güldümŞuna bak çitoz çerez.Sende bilion lise sıraları arasında kaldığını oturaydın kıçını kırıp evinde kocamı kaçıyodu zilli.Sen otur ör şimdi çoraplar bakam her işi bilion onuda yaparsın sen mazalllah
gel aslıhan gel...sende aramızdasın bak buraların agası benmSelam kızlar benide aranıza alırmısınıızzzz:) 2012 benimde umudum insallah
ama haksızmıyım arkadasım yavv 44 cvp geldı mesajıma .. hele en son babamın yolladıgı benı kopardı
bak zilli serran vallahi ucarım sana ha BEN BASIMA ÖREBILECEGIM EN BUYUK CORABI ÖRDÜM . KICIM DA RAHAT OHHH .. KAZIK MISALİİ. çitoz serran .. zilli teyze ..
çok güzel olmuş bak aşk uyutmuyorGiderayak aşığıma da bir mektup yazayım bari..
SEVGİLİ AŞIĞIM, HAYRANIM, BENİM İÇİN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLEN,
ADIMI DUYDUĞUNDA BİLEM CIIZZZZ OLAN, MERİ..
BENDE SENİ SEFİYOM AMA ADINI DUYUNCA HİÇ ETKİLENMİYOM NEDENSE..
AYRICA SANA KAÇ KERE DEDİM, SAKIN AĞZINDAN KAÇIRMA, ÇENENİ SIKI TUT DİYE..
SAKIZ OLDUK ŞİMDİ MİLLETE..
DUA ETTE KOCALARIMIZIN KULAĞINA GİTMESİN..
......................................nil......................................
hoşgeldin cnm benim burada senden çok var ama bu topikte bişey var tam 5 gebe
saremnazzz seni bekliyodum ne oldu yumişler