• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
fıstıgımm napıyorsun nerelerdesin?????
kısss sen dger bulustugumuz yerde de yoksun vallah unuttun beniii:50::50::50:
ateşli bombammm gittinmi yumusların için?

hadi bak senin hatrına azıcık daha kalimm:9::9:
ollleeyyysss tatlı kankişim benim:54::54::54:
ama sen de beni öp:52::52::52:
SEVGILI KIZIMIN SEVGILI TEYZELERI .. MAGLUM BEN 19.5 YASINDA DAHA LISE SIRALARINDAN KALKMIS GENCECIK BIR ANNEYIM COCUGUMA CORAP YELEK VS HER TURLU ÖRGU YAPABILIRSINIZ .. HIC MUTEVAZI OLAMAM KABUL EDERIM . EE TEYZE OLMAK KOLAY DEGIL MESAJINI BUTUN ARKADASLARIMA YOLLADIM .. YANLISLIKLA BABAMA DA YOLLAMISIM . babam bana yüzsüz dedi:52:

hahahhhaha tam bombasın zeynep sen:52::52::52:

ahh kuzum ınsallah hayalin gercek olur ..:16:

facebook guselı naber napıyosun bakalımmm

Teşekkür ederim Meryemciğim :54:
hosgeldın canıkommm:16:

ayy bacım ben trabzondan ıstanbula geldım kafayı yedım bı de almanya olursa :52: koparırım bagları .. kocısın ne zaman gelcek ? bebek var mı sende .. hıc cocuk varmı ? anlat bakalım off ben senı tanımıyom haaa

kocisim gelemicek islerinden dolayi kendi isi ama yanindaki canavar duzgun calismiomus artik benim gitmemi beklior...kiz ben daha yeni evliyim 4 aylik daha bebisim yok kocam yanimda yokki olsun..aralikta geldi bi gitti iste bakicam hasta olmadim 3 gun gecikmeli suan test yaptim bu aksam ama negatif cikti birazda beklicem eger olursada ilk olucak allahim kismet ederse:)))

hahahhahaha ay güldürdün kızz beni :60::60::60::60::60::60::60::60:
ama haksızmıyım arkadasım yavv:1: 44 cvp geldı mesajıma .. hele en son babamın yolladıgı benı kopardı :1:

evet canım okudum bizde ondan aldırmadık.cuma günü tekrar cağırdılar başka doktor bakalım hayırlısıyla ne diycek
AYYrabbım hayırlısını versın hayatımm benım ..

ay cok guldum tatlim yaaa:))) babam bana derdi oturda kendin or isin ne derdi heralde:)))
yok bu ne yüzsüzluk kızım . işin ne ör dedi. yüzsüz dedı bı de:52:

Şuna bak çitoz çerez.Sende bilion lise sıraları arasında kaldığını oturaydın kıçını kırıp evinde kocamı kaçıyodu zilli.Sen otur ör şimdi çoraplar bakam her işi bilion onuda yaparsın sen mazalllah :1:
:52::60: bak zilli serran vallahi ucarım sana ha:9: BEN BASIMA ÖREBILECEGIM EN BUYUK CORABI ÖRDÜM . KICIM DA RAHAT OHHH .. KAZIK MISALİİ. çitoz serran .. zilli teyze ..

arada uğruyom kuzi denk düşmedik ... Napim kar kış kıyamet kardan adam yapıyom kar topu oynuyom başka bişi yok pek girmiyorum nete.Girsemde face bakıp çıkıyom.Napıyosun bebişimiz nasıl bakem kuzu

valla burda da kar kış kıyamet çok soğuk yaa tatlım..demek kocaelide öyle...gerçi bütün türkiye böyle neyse...iyiyim canım napim bebişte iyidir inşallah çünkü daha bişey hissetmiyorum pzrtesi keseyi görmeye gidecemm...

fıstıgımm napıyorsun nerelerdesin?????
kısss sen dger bulustugumuz yerde de yoksun vallah unuttun beniii:50::50::50:
ateşli bombammm gittinmi yumusların için?

ollleeyyysss tatlı kankişim benim:54::54::54:
ama sen de beni öp:52::52::52:

hahahhhaha tam bombasın zeynep sen:52::52::52:

Valla ben diğer yerde hep varımda sen yoksun ballı bademim.GİTTİM YUMİŞ MUMİŞ YOK BACIM O KADAR İLAÇ İÇ ÜSTÜNE MANDIRAYA DÖN .artık içimden gıd gıd gıdak möööö diye sesler geliii nerdeyse ama bir yumişcik oda 16.70 mm cumartesi yine gel dedi bakalım ya büyümüş olcek ya çatlamış olcek çatlarsa bu ölçüyle zati bebiş olmiiii böle işte

Giderayak aşığıma da bir mektup yazayım bari..

SEVGİLİ AŞIĞIM, HAYRANIM, BENİM İÇİN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLEN,
ADIMI DUYDUĞUNDA BİLEM CIIZZZZ OLAN, MERİ..

BENDE SENİ SEFİYOM AMA ADINI DUYUNCA HİÇ ETKİLENMİYOM NEDENSE..
AYRICA SANA KAÇ KERE DEDİM, SAKIN AĞZINDAN KAÇIRMA, ÇENENİ SIKI TUT DİYE..
SAKIZ OLDUK ŞİMDİ MİLLETE..

DUA ETTE KOCALARIMIZIN KULAĞINA GİTMESİN..

......................................nil...................................... :37:

Selam kızlar benide aranıza alırmısınıızzzz:) 2012 benimde umudum insallah :49:

gell tatlım gelll hoşgeldin aramıza aldık bilee....listeye girmek istersen bu topike devamlı girmen gerekli eğer girmek istersen hemen sat bat yaş evlilik tarihin yazarsan tatlım iyi olur bu arada tekrar hoşgeldinnnnn:71::71::71:

Son düzenleme:
ama haksızmıyım arkadasım yavv:1: 44 cvp geldı mesajıma .. hele en son babamın yolladıgı benı kopardı :1:

AYYrabbım hayırlısını versın hayatımm benım ..

yok bu ne yüzsüzluk kızım . işin ne ör dedi. yüzsüz dedı bı de:52:

:52::60: bak zilli serran vallahi ucarım sana ha:9: BEN BASIMA ÖREBILECEGIM EN BUYUK CORABI ÖRDÜM . KICIM DA RAHAT OHHH .. KAZIK MISALİİ. çitoz serran .. zilli teyze ..

:1: ne güzelde bilion bak çorap örmeyi aferin .Şimdi kafana geçir o çorabı çıkarma.Derinim napi keyfi nasıl bakem

arada uğruyom kuzi denk düşmedik ... Napim kar kış kıyamet kardan adam yapıyom kar topu oynuyom başka bişi yok pek girmiyorum nete.Girsemde face bakıp çıkıyom.Napıyosun bebişimiz nasıl bakem kuzu
hıhhh ama benm facem yok:(((
kardan adamın burnuna havuçta takıon mu bari?
Şuna bak çitoz çerez.Sende bilion lise sıraları arasında kaldığını oturaydın kıçını kırıp evinde kocamı kaçıyodu zilli.Sen otur ör şimdi çoraplar bakam her işi bilion onuda yaparsın sen mazalllah :1:
hahahhahha...gecenin 2. bombası ayhhh sesli güldüm:9::9::9::9:
:54::54::54::54::54::54:
Selam kızlar benide aranıza alırmısınıızzzz:) 2012 benimde umudum insallah :49:
gel aslıhan gel...sende aramızdasın bak buraların agası benm:52::52::52::52:
bende aldım gitti kimse karısamaz sana:9::9::9:
ama az biraz kendini tanıt.ben 26yas 1.5yıllık evli pko hastası bir kadınım.peki sen?

hahahaahaha siz ne güzel anlaşıyorsunuz böleee zeynep-serran ikilisi..
öpüorum sizi:54::54::54:

Giderayak aşığıma da bir mektup yazayım bari..

SEVGİLİ AŞIĞIM, HAYRANIM, BENİM İÇİN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLEN,
ADIMI DUYDUĞUNDA BİLEM CIIZZZZ OLAN, MERİ..

BENDE SENİ SEFİYOM AMA ADINI DUYUNCA HİÇ ETKİLENMİYOM NEDENSE..
AYRICA SANA KAÇ KERE DEDİM, SAKIN AĞZINDAN KAÇIRMA, ÇENENİ SIKI TUT DİYE..
SAKIZ OLDUK ŞİMDİ MİLLETE..

DUA ETTE KOCALARIMIZIN KULAĞINA GİTMESİN..

......................................nil...................................... :37:
:9::9:çok güzel olmuş bak aşk uyutmuyor:9:

kızlarrr ben kaçıyorum herkese ii gecelerrr allah rahatlık versinnn öptüm sizleriii...ayy ben her gece aynı şeyi yazıyom dimi:9::9::9::9:
iyi gecelerrr......

saremnazzz seni bekliyodum ne oldu yumişler

sorma bebem sorma :9:bak meriye yazdım kuşum oku :)
GİTTİM YUMİŞ MUMİŞ YOK BACIM O KADAR İLAÇ İÇ ÜSTÜNE MANDIRAYA DÖN .artık içimden gıd gıd gıdak möööö diye sesler geliii nerdeyse ama bir yumişcik oda 16.70 mm cumartesi yine gel dedi bakalım ya büyümüş olcek ya çatlamış olcek çatlarsa bu ölçüyle zati bebiş olmiiii böle işte

Back