Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sinemcimmm asagıda durma öle sessiz sedasız...nasılsın tatlım*
keyfin nasıl anlat bana?

ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem

kankam bana doğumgununu bile lütfetmedi 2 sayfadır bide alkış istıyo benden

Aaaa.. Benden mi istedin sen canım benim.. Hiç görmedim yav..
İŞte sürpriizz..

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜÜM..

Doğum günümde, doğum günün nedir, diye soran ilk ve tek kişi de sen olacan herhalde...

sinemcimmm asagıda durma öle sessiz sedasız...nasılsın tatlım*
keyfin nasıl anlat bana?

ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem

iyiyim tatlim napim kocisimle konustum birazcik ara verdik geldim hemen buraya:))) sen nasilsin hayatim??

kızlar yaa naponuz bakimmm ne edonuz benm net düştü hemen düzeltip geldimm zeynepcim bi 176. syfayı okurmusun güzelimm

iyiym hb doktorlarla uyrasıyom .yegenım hamilede onunla ugrasıyoz daha 5haftalık doktor canlanmadı dedi canlanmaz diyo kürtas dedı ama biz yapmadık bi bilginiz varmı acaba bebek kac haftada canlanır

kuzum benim yengemde 10 gun önce yaşadı bu olayı malesef kürtajla alındı ama bizim 7haftalıktı 5 hafta daha cok erken sakın yaptırmayın önce 6.haftayab kadar kese en gec 8 9 a kadar da kalp atışı gec döllenme olmuştur başka dr a gidin ben bu olaylkarda hep yanındaydım dediklerime guvem

Yok yaa, bizi alkışlayan yok..
all sana alkıs

aayyy pzartesi mi görcen keseyi ayyyy ne güzel ya canım ismin nesrin miş ben de isminle hitab etsem olur mu nick in biraz uzun yaa
o bişe demez et sen

insallah canım bol bol calısın kalıtelı zaman gecırın benım doktor oyle dıyordu kocamda bız kalıtesız mı zaman gecırıyoruz dıyıp trıp atardım meryem

hhhaha valla bende gülüyom halimee
kuzu 24.04.1986 bu ay hamile kaldım canım..bak bakalım ne çıkacak..

HEHEHYYTTT ERKEK

iyiym hb doktorlarla uyrasıyom .yegenım hamilede onunla ugrasıyoz daha 5haftalık doktor canlanmadı dedi canlanmaz diyo kürtas dedı ama biz yapmadık bi bilginiz varmı acaba bebek kac haftada canlanır

canım çok geçmiş olsun benim bi bilgim yok tatlım yaa ama belki yaren biliyodur ona sor sanki benzeri yengesine olmuştu rabbim meleklerimizi ve bizleri korusun

Yok yaa, bizi alkışlayan yok..
sana bütün alkıslar kurban olsun yavrumm...nasılsın bakalım?
Kız bu nasıl bir cümledir..
Allah iyiliğini versin e mi?
hhahahha demek tek fesat ben deilmisimmm
selam hanimlarrrrr nasilsiniz bakalim:)))) ay ne guzel kalabalik burasi...
ahhh sinemcim sayfalar ucusuyorrr görmemişim...ayyy evet ne güzeliz bu geceeee
hahhaha sesli güldüm kocamda diyorr nooldu yaff...ayhh benmkide meraklı birasss

ben bakmıştım 3 sayfa önce erkek bile demiştim ama benim ve ablamın tamtersi çıktı demiştim ama nerede kanka görcek

kuzu sayfalar uçuyo yani görmedim kusura bakma bi kardeşime bi eşime bide buraya laf yetiştiriyorum acıyın bana
sen bana alkış yolladın mı sanki bana kızdığını göedüm bi kaç sayfa önce hıı söyle bakim niye kızıyonn

doğum günün kutlu olsun tatlımmmm

ay cnm durust olayımmı o msj şekercinin mkızınaydı yanlış şeyetmişim

ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem[/QUOT

Teşekkür ederim Meryemciğim :)çok memnun oldum tanıştığımıza. Aranıza bende dahil olmuş oldum Nur ben bu arada ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…