mrb demetcimm hoşgeldinnnasılsın???nasıl gidiyor niye uğramıyon buralara
hahaha ben de okuyunca çok güldüm siteye girdim seni gördüm diceğime direkt meri ye girdimKız bu nasıl bir cümledir..
Allah iyiliğini versin e mi?
hhhaha valla bende gülüyom halimee
kuzu 24.04.1986 bu ay hamile kaldım canım..bak bakalım ne çıkacak..
aayyy pzartesi mi görcen keseyi ayyyy ne güzel ya canım ismin nesrin miş ben de isminle hitab etsem olur mu nick in biraz uzun yaa
kankam bana doğumgununu bile lütfetmedi 2 sayfadır bide alkış istıyo benden
sinemcimmm asagıda durma öle sessiz sedasız...nasılsın tatlım*
keyfin nasıl anlat bana?
ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem
iyiym hb doktorlarla uyrasıyom .yegenım hamilede onunla ugrasıyoz daha 5haftalık doktor canlanmadı dedi canlanmaz diyo kürtas dedı ama biz yapmadık bi bilginiz varmı acaba bebek kac haftada canlanır
all sana alkısYok yaa, bizi alkışlayan yok..
o bişe demez et senaayyy pzartesi mi görcen keseyi ayyyy ne güzel ya canım ismin nesrin miş ben de isminle hitab etsem olur mu nick in biraz uzun yaa
insallah canım bol bol calısın kalıtelı zaman gecırın benım doktor oyle dıyordu
nasıl girdin yavru kusummm anlaadım kiii:44::44::44:
bir de fesatlık yaptı gülesim geldi
seni görmes oluruydum girseydinnn
ii gidiyor canm..annemlerden dolayı calısmalar durdu:26::26::26: napalım kısmet..
8 subat bat..ama insallah hiç gelmesler yani bir 9 10 ay gelmesler
hhhaha valla bende gülüyom halimee
kuzu 24.04.1986 bu ay hamile kaldım canım..bak bakalım ne çıkacak..
iyiym hb doktorlarla uyrasıyom .yegenım hamilede onunla ugrasıyoz daha 5haftalık doktor canlanmadı dedi canlanmaz diyo kürtas dedı ama biz yapmadık bi bilginiz varmı acaba bebek kac haftada canlanır
sana bütün alkıslar kurban olsun yavrumm...nasılsın bakalım?Yok yaa, bizi alkışlayan yok..
hhahahha demek tek fesat ben deilmisimmmKız bu nasıl bir cümledir..
Allah iyiliğini versin e mi?
ahhh sinemcim sayfalar ucusuyorrr görmemişim...ayyy evet ne güzeliz bu geceeeeselam hanimlarrrrr nasilsiniz bakalim:)))) ay ne guzel kalabalik burasi...
hahhaha sesli güldüm kocamda diyorr nooldu yaff...ayhh benmkide meraklı birasssAYY sen bılıyosun dımı ben bundan 15 ---20 gun once gece dua edıyorum .Allahım beyaz gala sekercınınkzı işte vs..vs.. aklıma gelen butun ısımlerı saydım . nolur hamiş kalsınlar sana yalvarıyorum yazdım .. kocam bana ne dedı bılıyor musun . kadın sen kafayı mı yedın ? bende dedım yuru gıtt sen ne anlarsın .. kadınların adını sanını bılmıyon gece yarısı dua edıyonnbazen gelıp soruyor kı hamıle var mı hamıle ? kıskancc .*
ben bakmıştım 3 sayfa önce erkek bile demiştim ama benim ve ablamın tamtersi çıktı demiştim ama nerede kanka görcek
oy oy oy alıngan hamiş olurmu hiçç çok şekersin sen ama biraz uzun geliyor yazarkennickim kötü mü yanii...yoksa siz beni beğenmiyormusunuzz
Aaaa.. Benden mi istedin sen canım benim.. Hiç görmedim yav..
İŞte sürpriizz..
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜÜM..
Doğum günümde, doğum günün nedir, diye soran ilk ve tek kişi de sen olacan herhalde...
doğum günün kutlu olsun tatlımmmm
kuzu sayfalar uçuyo yani görmedim kusura bakma bi kardeşime bi eşime bide buraya laf yetiştiriyorum acıyın bana
sen bana alkış yolladın mı sanki bana kızdığını göedüm bi kaç sayfa önce hıı söyle bakim niye kızıyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?