hoşgeldin aramıza nurcumm
Hoşbuldum canım :) iyi ki gelmişim ne güzelmiş burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin aramıza nurcumm
Sen ne yedin, ne içtin komşum..
İyi etki yapmış haa..
ayy hıcbırseye de dayanamazzz ... hamiştir benım ablammm ayy nıckıne kurban onun baldır ooo:18::18::18::18::18::18::18:yaa kankim küsmeee bak gidecem birazdan ararsın beni sonra ama
meryem ayıp olmazsa neden kı nil dıyınce cızlıyonnilcim doğum günün kutlu olsun canmmm...mutlu,huzurlu,saglıklı,bebişlerinle uzun ömürler dilerim sana...
her nickini söledigimde içim cızz edıyor
ayy evet bak senın sayende kızın dgununu kutladık vallaben katil zanlısı ama bak iyiki yanlış yazmısın pek çok kişi guzel dileklerini sundu sayemde hahahah fenamıyım komşu ben bu akşam
nerde enıste merak ettımseninki yine yaninda benimki kilometrelerce uzakta bebegim ya valla cok zor ama insallah martta kavusucam kocisime:)))
hahaha kafa yaptı bu gece burası ben de pilot oldum yaaa maşallah herkes çok hızlı
hahahhaha alemsin pampikkkk..çok gülüyorum sana
bende memnun oldum nurcum...tabiki aramıza dahilsin...sende topicimizin güllerinden birisin
meryem ayıp olmazsa neden kı nil dıyınce cızlıyon
ayy hıcbırseye de dayanamazzz ... hamiştir benım ablammm ayy nıckıne kurban onun baldır ooo
meryem ayıp olmazsa neden kı nil dıyınce cızlıyon
ayy evet bak senın sayende kızın dgununu kutladık valla
nerde enıste merak ettım
oy oy oy alıngan hamiş olurmu hiçç çok şekersin sen ama biraz uzun geliyor yazarken ondan yani canım benim
hahahaha meryemin cazibesi bu gece tavanBana aşıkta birazzz.....
ayy nur hosgeldın nasılsın bakalım hıkayenı anlat bakalım ? yaren2007 anlat demeden ben dıyeyımhoşgeldin aramıza nurcumm
hahahahah ahh zilliş dıycem ayıp olcak alınma haaaBana aşıkta birazzz.....
ayy annem kurban olurum ben sana .. benım herıfı de yollayak enıstenın yanına da azcık kafa dınlerım yawben trabzonluyumalmanyada bitanem ya(( gurbet ellerde bensiz duruo... buarada samsunlu olan varmi ?
şaka yaptım canım canım canımmmmm...ayy canım deyince sidd aklıma geldi buz devri serilerini izleyin kızlar gülmek isteyenler şiddetle tavsiye ederim...
canım yaren antalya ya bana kar yollucak yarınSEVGİLİ YAREN...
SAYENDE DOĞUUM GÜNÜM KUTLANDI, SANA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..
SENDE BANA BU ŞÜKRANLARIN KARŞILIĞINDA KAR YOLLA..
ÖPTÜM.... nil
eee bu kadar mutlu olucaksak hepimiz yaşımız yerine gün ay yıl olarak verelim d.tarihlerimizi başkanım ne diyosun olur mu
canım yaren antalya ya bana kar yollucak yarın
sana yazdıgım cvabı okudun mu ?arkadaşlar herkeze hayırlı geceler ben yatıyorum kendinize iyi bakın allh emanet olun
valla da kopmus meri bu aksammm hahahahhahahaha meryemin cazibesi bu gece tavan
kız ıstanbuldan ben sana yollarım . baska bısey ısteeeSEVGİLİ YAREN...
ÖPTÜM.... nil
doğru cnm yaren hasta buz devrine çok seviyo kuzu çine göre erkek bebek
SEVGİLİ YAREN...
ÖPTÜM.... nil
hımmmm oki anladımkuzu diğer topikte var oo şimdi taklit falan derler boşver yaa tatlım...
arkadaşlar herkeze hayırlı geceler ben yatıyorum kendinize iyi bakın allh emanet olun