• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:18::18::18::18::18::18::18:yaa kankim küsmeee bak gidecem birazdan ararsın beni sonra ama:30:
ayy hıcbırseye de dayanamazzz ... hamiştir benım ablammm ayy nıckıne kurban onun baldır ooo

nilcim doğum günün kutlu olsun canmmm...mutlu,huzurlu,saglıklı,bebişlerinle uzun ömürler dilerim sana...
her nickini söledigimde içim cızz edıyor:17::17:
meryem ayıp olmazsa neden kı nil dıyınce cızlıyon :17:
ben katil zanlısı ama bak iyiki yanlış yazmısın pek çok kişi guzel dileklerini sundu sayemde hahahah fenamıyım komşu ben bu akşam
ayy evet bak senın sayende kızın dgununu kutladık valla :1:

seninki yine yaninda benimki kilometrelerce uzakta bebegim ya valla cok zor ama insallah martta kavusucam kocisime:)))
nerde enıste :1: merak ettım

ayy hıcbırseye de dayanamazzz ... hamiştir benım ablammm ayy nıckıne kurban onun baldır ooo

meryem ayıp olmazsa neden kı nil dıyınce cızlıyon :17:
ayy evet bak senın sayende kızın dgununu kutladık valla :1:

nerde enıste :1: merak ettım

almanyada bitanem ya:((( gurbet ellerde bensiz duruo... buarada samsunlu olan varmi ?

eee bu kadar mutlu olucaksak hepimiz yaşımız yerine gün ay yıl olarak verelim d.tarihlerimizi başkanım ne diyosun olur mu:34:

SEVGİLİ YAREN...

SAYENDE DOĞUUM GÜNÜM KUTLANDI, SANA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..

SENDE BANA BU ŞÜKRANLARIN KARŞILIĞINDA KAR YOLLA..

ÖPTÜM.... nil

hoşgeldin aramıza nurcumm

Hoşbuldum canım :) iyi ki gelmişim :9: ne güzelmiş burası :21:
ayy nur hosgeldın nasılsın bakalım hıkayenı anlat bakalım ? yaren2007 anlat demeden ben dıyeyım :9::9:

Bana aşıkta birazzz.....:52:
hahahahah:52: ahh zilliş dıycem ayıp olcak alınma haaa

almanyada bitanem ya:((( gurbet ellerde bensiz duruo... buarada samsunlu olan varmi ?
ayy annem kurban olurum ben sana .. benım herıfı de yollayak enıstenın yanına da azcık kafa dınlerım yaw:52:ben trabzonluyum

arkadaşlar herkeze hayırlı geceler ben yatıyorum kendinize iyi bakın allh emanet olun
sana yazdıgım cvabı okudun mu ?

hahahaha meryemin cazibesi bu gece tavan :9:
valla da :9: kopmus meri bu aksammm hahahah
SEVGİLİ YAREN...

SAYENDE DOĞUUM GÜNÜM KUTLANDI, SANA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..

SENDE BANA BU ŞÜKRANLARIN KARŞILIĞINDA KAR YOLLA..

ÖPTÜM.... nil
kız ıstanbuldan ben sana yollarım . baska bısey ısteee

doğru cnm yaren hasta buz devrine çok seviyo kuzu çine göre erkek bebek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

4 defa erkek cıkıyor yazdım nesrinin umrunda değil....:52:

Back