CANIM BEN BEBEGIMIN KALP ATISLARINI 9 HAFTALIKKEN DUYDUM SAKIN ALDIRMAYIN . ordudakı medıcalpark hastanesındekı doktor bana alalım dedı asla kabul etmedım sakın bak sımdı sapasaglam Rabbıme kurban olayımm ..iyiym hb doktorlarla uyrasıyom .yegenım hamilede onunla ugrasıyoz daha 5haftalık doktor canlanmadı dedi canlanmaz diyo kürtas dedı ama biz yapmadık bi bilginiz varmı acaba bebek kac haftada canlanır
dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce..... Rabbım aılene bagıslasınnnAaaa.. Benden mi istedin sen canım benim.. Hiç görmedim yav..
İŞte sürpriizz..
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜÜM..
Doğum günümde, doğum günün nedir, diye soran ilk ve tek kişi de sen olacan herhalde...
okudum canım ozelden msj yazcam sana ...kızlar yaa naponuz bakimmm ne edonuz benm net düştü hemen düzeltip geldimmzeynepcim bi 176. syfayı okurmusun güzelimm
ayy bebısım sen bıde benımkını sorrrsana bütün alkıslar kurban olsun yavrumm...nasılsın bakalım?
hhahahha demek tek fesat ben deilmisimmm
ahhh sinemcim sayfalar ucusuyorrr görmemişim...ayyy evet ne güzeliz bu geceeee
hahhaha sesli güldüm kocamda diyorr nooldu yaff...ayhh benmkide meraklı birasss
Aaaa.. Benden mi istedin sen canım benim.. Hiç görmedim yav..
İŞte sürpriizz..
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜÜM..
Doğum günümde, doğum günün nedir, diye soran ilk ve tek kişi de sen olacan herhalde...
hahahah bence hatlar karıştı doğum günü çocuğu öne çık bakemmyaa kimin doğum günü ben anlamadım nilin mi
hahhahah bende güldüm sekerim..allah iiliğini versin...hahaha ben de okuyunca çok güldüm siteye girdim seni gördüm diceğime direkt meri ye girdim
heeeee bizim kankaaa görmüyor..bide alkıs istiyor hıhhhben bakmıştım 3 sayfa önce erkek bile demiştim ama benim ve ablamın tamtersi çıktı demiştim ama nerede kanka görcek
hahahhaha hemde tripli bir kanka olduuunickim kötü mü yanii...yoksa siz beni beğenmiyormusunuzz
ii yapmıssın kusucum..kociş kociş nereye kadar...iyiyim tatlim napim kocisimle konustum birazcik ara verdik geldim hemen buraya:))) sen nasilsin hayatim??
fena kustum ..........................
ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem[/QUOT
Teşekkür ederim Meryemciğim :)çok memnun oldum tanıştığımıza. Aranıza bende dahil olmuş oldumNur ben bu arada ...
Kızlar çoook teşekkür ederim..
Çok Sağolun..
Keşke baştan deseydim, bir mum falan üflerdik..
Yaren, tüüüü sana.. Bende doğum günümde doğum günün nedir diye soran ilk kişi ilan etmiştim seni..
Hayallerimi yıktın..
ii yapmıssın kusucum..kociş kociş nereye kadar...
bende iyiyim... pek 1 degişikilik yok halimde..kocişle yataktayız 1 pc onda 1 pc bende..
teknolojik ayrılık yasıoss
nilcim doğum günün kutlu olsun canmmm...mutlu,huzurlu,saglıklı,bebişlerinle uzun ömürler dilerim sana...
her nickini söledigimde içim cızz edıyor
aaa siz telefonlada mı görüşüyosunuz wawww:18::18::18::18::18::18::18:yaa kankim küsmeee bak gidecem birazdan ararsın beni sonra ama
hahhahah bende güldüm sekerim..allah iiliğini versin...
ben 1 girdim anam dedm kmse yok 2 sayfa okudum 5 olduk snra sohbete geldim 7 8olduk
anammmm benimi beklıodunus dedmmm
heeeee bizim kankaaa görmüyor..bide alkıs istiyor hıhhh
hahahhaha hemde tripli bir kanka olduuu
ii yapmıssın kusucum..kociş kociş nereye kadar...
bende iyiyim... pek 1 degişikilik yok halimde..kocişle yataktayız 1 pc onda 1 pc bende..
teknolojik ayrılık yasıoss
:18::18::18::18::18::18::18:yaa kankim küsmeee bak gidecem birazdan ararsın beni sonra ama
ben katil zanlısı ama bak iyiki yanlış yazmısın pek çok kişi guzel dileklerini sundu sayemde hahahah fenamıyım komşu ben bu akşam
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
yaren2007, derugur, ayisigiiii, seyda77+, pambik25+, ...nil+, sekercininkizi+, demetdombayci, sinemkilic+, zeynep346161+, kbrbrhn, meri1+
hahahah bence hatlar karıştı doğum günü çocuğu öne çık bakemm
hahahhaha alemsin pampikkkk..çok gülüyorum sanayaa kimin doğum günü ben anlamadım nilin mi
ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem[/QUOT
Teşekkür ederim Meryemciğim :)çok memnun oldum tanıştığımıza. Aranıza bende dahil olmuş oldumNur ben bu arada ...
aaa siz telefonlada mı görüşüyosunuz wawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?