• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
5. hamişimiz bu değil mi?:49:
Tebrik ederim.. Rabb'im herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin..

Bu topiğin sihrine her geçen gün inanıyorum ben..
İnşaAllah hep birlikte yeni bir topik açacağız bu gidişle.. :21:

hatta yeni topiğede ihtiyac kalmıcak kendi bunyesinde gebe katogerisine erişcek inşalla

ohh canım benim bi güzel sefasını sürseydinizz:21::21:

Sürdük valla.. Ben kar delisiyim.. Daha doğrusu doğa delisiyim..
Bir örümceği bile saatlerce izlerim.. Hiç sıkılmam..
Acayip keyif alırım..
Bugünde yetmedi bana ama, kocacık yarın erken işe gidecek,
acıdım adamcağıza..
yaen sağol yaa.. Mümkünse, bir paket daha yolla daa yarında devam etsin bu kar...:34:

evet hepimiz hamiş olacağız vee yeni yılın hamişleri diye topik açacağızz inşallahh..:52::52:

Hatunlar, selaamm..

Flash flash.. Trabzon'a ilk kar yağdı.. Nihayet kar gördük burada..
Çatlayacaktım yaa.. Bütün memleket kar altında, biz kar göremedik diye..

Eşimle çıktık, dolaştık biraz.. Kartopu oynadık.. :8: Oğlumu içeri zor soktum..
Çocuk deli gibi oynadı karda.. :8:
ahhh bacım trabzonumun tasına topragına kurban .. annem 8 gun önce trabzondan istanbula geldı bu aksam ucagı vardı ucak seferlerı ıptal olmus .. sabah 5 te trabzon yolcusu Allah nasıp edersee .. oglun kac yASINDAA:)

çok şükür cnm hastaydı ama şimdi iyi çok şükür zeyneop hanımlar nasıl bakım
ben ıyıyım canım derin de ıyı tekme atıyor napsınn .. karnım şişti gıcık oluyorum ya baksanızaaaaaaa
$SAM_1697.jpg
çin takvimi ne mi göre ee nasıl oluyo ki oo???gerçek miki canım??
tabı kız gercek .. annem benı cın tak gore yapmıs . bende baktım doru cıktı .. dr ma sordum dogru zeynepcım dedii..

meri kanka ordamısın nbr
burdayımm kankammm...seni yalnz bırakırmıyımmm:1::1::1:

ahhh nilcimmm...evet 5 oldu dimi..
insallah sihrini bizede gösterir topicimiz:16::16::16:

ahhh bacım trabzonumun tasına topragına kurban .. annem 8 gun önce trabzondan istanbula geldı bu aksam ucagı vardı ucak seferlerı ıptal olmus .. sabah 5 te trabzon yolcusu Allah nasıp edersee .. oglun kac yASINDAA:)

ben ıyıyım canım derin de ıyı tekme atıyor napsınn .. karnım şişti gıcık oluyorum ya baksanızaaaaaaa
Eki Görüntüle 337928
tabı kız gercek .. annem benı cın tak gore yapmıs . bende baktım doru cıktı .. dr ma sordum dogru zeynepcım dedii..

senin göbüşünü yerim kız benim şuan senin kadar göbüşüm var bende hamilelik şişkinlik yaptı gazım varr:9::9:

Eki Görüntüle 337928

Canım oğlum 9 yaşında..
Karnının şişmesine niye gıcık oluyonki anlamadım..
Dur bakalım daha..
O karın neler görecek...:10:

Eki Görüntüle 337928

bende tam senin resimlerine bakıyodum yenilerini koymussun sayfaya bi döndum buradada maşalla baya guzel ilerliyosun baya belirgin derinck bu gidişle benim gibi 30 kg alcan heralde ee naptınız sorunları duzelttinizmiş cnm eşin bebişe alıştımı

Eki Görüntüle 337928

banada yap bakalım çine göre ne çıkacak ben bilmiyom ki:50::50:

ınsallahhhh hadı bakalım çın takvımıne baktın mı ne cıkıyor cınsıyetiiii:)tekme ustune tekme anneyı dövuyoruz...

canımmmm meryemcimmm Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp eder ınsallah:1: dayak yıyorum bennnn
aminn zeynepcim...sen hamişsin duaların kabul olurmus..esirgeme dualarını benden:54::54:
heyooo kankim nasılsın??:21::21::21::21::21:

iim tatlımmmmm sen nasılsınnn?özledimmmm seni de göremıyom pek:50::50::50:

haha sen sefasını suremiyon dimi

haha kız hamilemisin yoksam:1::1::1::1::1::1:

ha ha hamilemiyim acaba bilmem ki:9:
evet kuzu ya ben karın sefasını süremedim:50:

Sürdük valla.. Ben kar delisiyim.. Daha doğrusu doğa delisiyim..
Bir örümceği bile saatlerce izlerim.. Hiç sıkılmam..
Acayip keyif alırım..
Bugünde yetmedi bana ama, kocacık yarın erken işe gidecek,
acıdım adamcağıza..
yaen sağol yaa.. Mümkünse, bir paket daha yolla daa yarında devam etsin bu kar...:34:

ben süremedim sefasını sen sür bari canım yaa miss temiz hava bembeyaz örtüüü ohh değmeyin keyfinize...

Back