ayhhh dogruu kız bu çin takvimi...anammm ne güsel...banada yap bakalım çine göre ne çıkacak ben bilmiyom ki
kızlar selam ohh ne güzel bu gece bayağ kalabalık oh be özlenen hareketler bunlar
ok ıyı yaptın valla .. ee nasıl gıdıyorr . bat ne zaman ?iim pampikim senden nehaber???
görüşemiyoruz vallahi özledim
slam kankammm
girme zeynpcimm bak ne kalabalıgız..bende geldimmm
ahh mıllet dalga gecıyor valla cok sıstım cok . hamıslıkten bu yana 7 kılo aldım .. napcam ben habıre yıyom .. annem geldı memleketten 1 haftadır bendeydı annem dıyor kı böle hamıle gormedımbende tam senin resimlerine bakıyodum yenilerini koymussun sayfaya bi döndum buradada maşalla baya guzel ilerliyosun baya belirgin derinck bu gidişle benim gibi 30 kg alcan heralde ee naptınız sorunları duzelttinizmiş cnm eşin bebişe alıştımı
bana dogum tarıhını gun ay yıl olarak yolla . hangı ay hamıle kaldın onu da yazbanada yap bakalım çine göre ne çıkacak ben bilmiyom ki
heheh guldurdun benısenin göbüşünü yerim kız benim şuan senin kadar göbüşüm var bende hamilelik şişkinlik yaptı gazım varr
vallahi bılmıyorum kımısı karnının buyudugune sevınır bnde tam tersi.. ahh ne yemek yıyorum trabzon tereyagına kırdın mı yumurtayı off bandır bandır yeee :)Canım oğlum 9 yaşında..
Karnının şişmesine niye gıcık oluyonki anlamadım..
Dur bakalım daha..
O karın neler görecek...
ewett bir saat önce falan girdim sanaiim pampikim senden nehaber???
görüşemiyoruz vallahi özledim
slam kankammm
girme zeynpcimm bak ne kalabalıgız..bende geldimmm
ayhhh dogruu kız bu çin takvimi...anammm ne güsel...
evet pampikimmm sevdiklerimin cogu burda insallah gerisi de gelirr..annemlere yatcam dedim pc yi aldım yataga kaçtım..bu gece sohbetten eksık kalmak yok
alkış kankama
aminn zeynepcim...sen hamişsin duaların kabul olurmus..esirgeme dualarını benden
iim tatlımmmmm sen nasılsınnn?özledimmmm seni de göremıyom pek
mrb arkadaslar nasılsınız
benim kankama da alkışşşş
diger kankam nelerle mesgul acabaaaa:44::44::44:
AYY sen bılıyosun dımı ben bundan 15 ---20 gun once gece dua edıyorum .Allahım beyaz gala sekercınınkzı işte vs..vs.. aklıma gelen butun ısımlerı saydım . nolur hamiş kalsınlar sana yalvarıyorum yazdım .. kocam bana ne dedı bılıyor musun . kadın sen kafayı mı yedın ? bende dedım yuru gıtt sen ne anlarsın .. kadınların adını sanını bılmıyon gece yarısı dua edıyonnaminn zeynepcim...sen hamişsin duaların kabul olurmus..esirgeme dualarını benden
iim tatlımmmmm sen nasılsınnn?özledimmmm seni de göremıyom pek
heyyyy bende burdayımmm bana alkış yok mu kankalarım benim
aayyy pzartesi mi görcen keseyi ayyyy ne güzel ya canım ismin nesrin miş ben de isminle hitab etsem olur mu nick in biraz uzun yaaiyiyim canım benim yaa nasıl olsunn bende özlüyom yaa sizii
iyiyim canım benim yaa nasıl olsunn bende özlüyom yaa sizii
nasıl girdin yavru kusummm anlaadım kiii:44::44::44:ewett bir saat önce falan girdim sanaama sen beni görmedin çok efkarlandım
ok ıyı yaptın valla .. ee nasıl gıdıyorr . bat ne zaman ?
vallahi bılmıyorum kımısı karnının buyudugune sevınır bnde tam tersi.. ahh ne yemek yıyorum trabzon tereyagına kırdın mı yumurtayı off bandır bandır yeee :)
tamam şehrimi söylüyorum canım ANTALYAsabah şehrinizde bilin efendmEki Görüntüle 337930
ewett bir saat önce falan girdim sana
Yok yaa, bizi alkışlayan yok..
ok ıyı yaptın valla .. ee nasıl gıdıyorr . bat ne zaman ?
ahh mıllet dalga gecıyor valla cok sıstım cok . hamıslıkten bu yana 7 kılo aldım .. napcam ben habıre yıyom .. annem geldı memleketten 1 haftadır bendeydı annem dıyor kı böle hamıle gormedımevet hallettık sukurler olsun .
bana dogum tarıhını gun ay yıl olarak yolla . hangı ay hamıle kaldın onu da yaz
heheh guldurdun benıdeliiiii
vallahi bılmıyorum kımısı karnının buyudugune sevınır bnde tam tersi.. ahh ne yemek yıyorum trabzon tereyagına kırdın mı yumurtayı off bandır bandır yeee :)
KIIZ aynen ben de yazdıktan sonra güldüm çok
nasıl girdin yavru kusummm anlaadım kiii:44::44::44:
bir de fesatlık yaptı gülesim geldi
seni görmes oluruydum girseydinnn
ii gidiyor canm..annemlerden dolayı calısmalar durdu:26::26::26: napalım kısmet..
8 subat bat..ama insallah hiç gelmesler yani bir 9 10 ay gelmesler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?