Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
banada yap bakalım çine göre ne çıkacak ben bilmiyom ki
ayhhh dogruu kız bu çin takvimi...anammm ne güsel...
kızlar selam ohh ne güzel bu gece bayağ kalabalık oh be özlenen hareketler bunlar

evet pampikimmm sevdiklerimin cogu burda insallah gerisi de gelirr..annemlere yatcam dedim pc yi aldım yataga kaçtım..bu gece sohbetten eksık kalmak yok

iim pampikim senden nehaber???
görüşemiyoruz vallahi özledim

slam kankammm

girme zeynpcimm bak ne kalabalıgız..bende geldimmm
ok ıyı yaptın valla .. ee nasıl gıdıyorr . bat ne zaman ?

ahh mıllet dalga gecıyor valla cok sıstım cok . hamıslıkten bu yana 7 kılo aldım .. napcam ben habıre yıyom .. annem geldı memleketten 1 haftadır bendeydı annem dıyor kı böle hamıle gormedım evet hallettık sukurler olsun .

banada yap bakalım çine göre ne çıkacak ben bilmiyom ki
bana dogum tarıhını gun ay yıl olarak yolla . hangı ay hamıle kaldın onu da yaz

senin göbüşünü yerim kız benim şuan senin kadar göbüşüm var bende hamilelik şişkinlik yaptı gazım varr
heheh guldurdun benı deliiiii

Canım oğlum 9 yaşında..
Karnının şişmesine niye gıcık oluyonki anlamadım..
Dur bakalım daha..
O karın neler görecek...
vallahi bılmıyorum kımısı karnının buyudugune sevınır bnde tam tersi.. ahh ne yemek yıyorum trabzon tereyagına kırdın mı yumurtayı off bandır bandır yeee :)

aminn zeynepcim...sen hamişsin duaların kabul olurmus..esirgeme dualarını benden

iim tatlımmmmm sen nasılsınnn?özledimmmm seni de göremıyom pek
AYY sen bılıyosun dımı ben bundan 15 ---20 gun once gece dua edıyorum .Allahım beyaz gala sekercınınkzı işte vs..vs.. aklıma gelen butun ısımlerı saydım . nolur hamiş kalsınlar sana yalvarıyorum yazdım .. kocam bana ne dedı bılıyor musun . kadın sen kafayı mı yedın ? bende dedım yuru gıtt sen ne anlarsın .. kadınların adını sanını bılmıyon gece yarısı dua edıyonn bazen gelıp soruyor kı hamıle var mı hamıle ? kıskancc

mrb arkadaslar nasılsınız

ıyıyız sen nasılsın hosgeldın bakalım .*

iyiyim canım benim yaa nasıl olsunn bende özlüyom yaa sizii

ewett bir saat önce falan girdim sana ama sen beni görmedinçok efkarlandım
nasıl girdin yavru kusummm anlaadım kiii:44::44::44:
bir de fesatlık yaptı gülesim geldi
seni görmes oluruydum girseydinnn

ii gidiyor canm..annemlerden dolayı calısmalar durdu:26::26::26: napalım kısmet..
8 subat bat..ama insallah hiç gelmesler yani bir 9 10 ay gelmesler

hhhaha valla bende gülüyom halimee
kuzu 24.04.1986 bu ay hamile kaldım canım..bak bakalım ne çıkacak..

KIIZ aynen ben de yazdıktan sonra güldüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…