• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyiym hb doktorlarla uyrasıyom .yegenım hamilede onunla ugrasıyoz daha 5haftalık doktor canlanmadı dedi canlanmaz diyo kürtas dedı ama biz yapmadık bi bilginiz varmı acaba bebek kac haftada canlanır
CANIM BEN BEBEGIMIN KALP ATISLARINI 9 HAFTALIKKEN DUYDUM SAKIN ALDIRMAYIN . ordudakı medıcalpark hastanesındekı doktor bana alalım dedı asla kabul etmedım sakın bak sımdı sapasaglam Rabbıme kurban olayımm ..

Aaaa.. Benden mi istedin sen canım benim.. Hiç görmedim yav..
İŞte sürpriizz..

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜÜM..

Doğum günümde, doğum günün nedir, diye soran ilk ve tek kişi de sen olacan herhalde... :54:
dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce..... Rabbım aılene bagıslasınnn

kızlar yaa naponuz bakimmm ne edonuz benm net düştü hemen düzeltip geldimm :1:zeynepcim bi 176. syfayı okurmusun güzelimm
okudum canım ozelden msj yazcam sana ...

sana bütün alkıslar kurban olsun yavrumm...nasılsın bakalım?

hhahahha demek tek fesat ben deilmisimmm:7:

ahhh sinemcim sayfalar ucusuyorrr görmemişim...ayyy evet ne güzeliz bu geceeee

hahhaha sesli güldüm kocamda diyorr nooldu yaff...ayhh benmkide meraklı birasss:27::27::27:
ayy bebısım sen bıde benımkını sorrr

Aaaa.. Benden mi istedin sen canım benim.. Hiç görmedim yav..
İŞte sürpriizz..

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜÜM..

Doğum günümde, doğum günün nedir, diye soran ilk ve tek kişi de sen olacan herhalde... :54:
heyoooooooooooooooooo doğum günün kutlu ve mutlu olsun tatlımmmmmm bide tabiki bebişli olsun inşallah gelecek seneki doğum gününde bebişinizle beraber olursunuz
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
hahaha ben de okuyunca çok güldüm siteye girdim seni gördüm diceğime direkt meri ye girdim:9::9:
hahhahah bende güldüm sekerim..allah iiliğini versin...
ben 1 girdim anam dedm kmse yok 2 sayfa okudum 5 olduk snra sohbete geldim 7 8olduk
anammmm benimi beklıodunus dedmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:
ben bakmıştım 3 sayfa önce erkek bile demiştim ama benim ve ablamın tamtersi çıktı demiştim ama nerede kanka görcek
heeeee bizim kankaaa görmüyor..bide alkıs istiyor hıhhh:36::36::36:
nickim kötü mü yanii...yoksa siz beni beğenmiyormusunuzz:19::19::19::19:
hahahhaha hemde tripli bir kanka olduuu:24::24::24:
iyiyim tatlim napim kocisimle konustum birazcik ara verdik geldim hemen buraya:))) sen nasilsin hayatim??
ii yapmıssın kusucum..kociş kociş nereye kadar...
bende iyiyim... pek 1 degişikilik yok halimde..kocişle yataktayız 1 pc onda 1 pc bende..
teknolojik ayrılık yasıoss:1::1::1:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)

yaren2007, derugur, ayisigiiii, seyda77+, pambik25+, ...nil+, sekercininkizi+, demetdombayci, sinemkilic+, zeynep346161+, kbrbrhn, meri1+

Kızlar çoook teşekkür ederim..
Çok Sağolun..
Keşke baştan deseydim, bir mum falan üflerdik..

Yaren, tüüüü sana.. Bende doğum günümde doğum günün nedir diye soran ilk kişi ilan etmiştim seni..
Hayallerimi yıktın.. :33:

nilcim doğum günün kutlu olsun canmmm...mutlu,huzurlu,saglıklı,bebişlerinle uzun ömürler dilerim sana...
her nickini söledigimde içim cızz edıyor:17::17:

ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem[/QUOT

Teşekkür ederim Meryemciğim :)çok memnun oldum tanıştığımıza. Aranıza bende dahil olmuş oldum :1: Nur ben bu arada ...:42:

hoşgeldin aramıza nurcumm

ayy kızlar sayfalar uçuyo nedir bu maşşlhh nazar değmesinn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::32::32:

Kızlar çoook teşekkür ederim..
Çok Sağolun..
Keşke baştan deseydim, bir mum falan üflerdik..

Yaren, tüüüü sana.. Bende doğum günümde doğum günün nedir diye soran ilk kişi ilan etmiştim seni..
Hayallerimi yıktın.. :33:

ben katil zanlısı ama bak iyiki yanlış yazmısın pek çok kişi guzel dileklerini sundu sayemde hahahah fenamıyım komşu ben bu akşam

bende iyiyim... pek 1 degişikilik yok halimde..kocişle yataktayız 1 pc onda 1 pc bende..

seninki yine yaninda benimki kilometrelerce uzakta bebegim ya valla cok zor ama insallah martta kavusucam kocisime:)))

nilcim doğum günün kutlu olsun canmmm...mutlu,huzurlu,saglıklı,bebişlerinle uzun ömürler dilerim sana...
her nickini söledigimde içim cızz edıyor:17::17:

Etmesin gülüm benim..
İnşaAllah, her nickimi söylediğinde gülümsediğin günler de gelir..
Yakındır inşaAllah..:49:

hahhahah bende güldüm sekerim..allah iiliğini versin...
ben 1 girdim anam dedm kmse yok 2 sayfa okudum 5 olduk snra sohbete geldim 7 8olduk
anammmm benimi beklıodunus dedmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

heeeee bizim kankaaa görmüyor..bide alkıs istiyor hıhhh:36::36::36:

hahahhaha hemde tripli bir kanka olduuu:24::24::24:

vayy be kankalara bak biri tripli der biri küser oh ne ala mualla kızzz ben naptım sizee bak gidiyom şimdi bak şimdi gidiyom:10:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)

yaren2007, derugur, ayisigiiii, seyda77+, pambik25+, ...nil+, sekercininkizi+, demetdombayci, sinemkilic+, zeynep346161+, kbrbrhn, meri1+
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hahahah bence hatlar karıştı doğum günü çocuğu öne çık bakemm:46:

yaa kimin doğum günü ben anlamadım nilin mi
hahahhaha alemsin pampikkkk..çok gülüyorum sana:1::1::1::1:
ayışıgı hoşgeldin sende topicimize..hadi tanısalım ben meryem[/QUOT

Teşekkür ederim Meryemciğim :)çok memnun oldum tanıştığımıza. Aranıza bende dahil olmuş oldum :1: Nur ben bu arada ...:42:

bende memnun oldum nurcum...tabiki aramıza dahilsin...sende topicimizin güllerinden birisin:54::54::54:

Back