Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tatlım idrara herzamn çıkck dye bişe yok kanda çıkar belki dur hemn ümitsizliğe kapılma kuzucm çokta düşünme ne olursun

cnm öncelikle dr un cuma gunu kan demiş ki eminim sana en erken gunu vermiştir idrarda zaten cok daha gec çıkıyo mesela ben gectimiz ay düşük yaptım idrarda negatif ti ve kanda pozitif çıktı sakın umutsuzluğa kapılma pakal kaç gun oldu cnm aşılama yapılalı

tatlım pekal şu an bi tedavi omuyomusun sende bi su amcaya gitsen hem ne olmazlar oluyo tatlım

tatlım idrara herzamn çıkck dye bişe yok kanda çıkar belki dur hemn ümitsizliğe kapılma kuzucm çokta düşünme ne olursun
ins. canim yaaa ilk asilamm tutmustu dusuk oldu..onun tutacagindan hic umidim yoktu..bu ikinciyede cok umitlendim ilki tuttu buda tutar hetalde die bide esimin benim ustume dusmesini kedi uzuldugu halde beni teselli etmesini gordukce daha cok uzulup takiyorummm.. Rabbim bu yolda cabalayan kullarini eksik birakmasin ins.

ins. canim benim ne kadar dusunmuyorum kafama takmiyorum desem yalan olur esimin kendi uzuldugu halde beni teselli etmesi beni daha cok uzuyor..hakkimizda hayirlisi ahseni neyse o olsun ne diim..Rabbim bu yolda cabalayanlari eksik birakmasin ins.

tatlım pekal şu an bi tedavi omuyomusun sende bi su amcaya gitsen hem ne olmazlar oluyo tatlım

valla ben şu anki doktorumdn çok memnunum onun üstünede doktor tanımam ben...o ban aöle dyo olursa olur gerisi allhın taktiri..düşünme fsh hormonunu rahat bırak kilo ver rahtla diyo o ara hamile kalcaksın diyo..şimdi bana vücudun kendini toprlasın dedi bana...marta kadar gelme dedi..ben ağlarım o bana sarılır ağlama yetr artık der ii doktor ya...mesela en basitini anlatayım be...bigün yanndan bi ölü kadın geço bako hamile.kadın öldümü diyo evet diyolar morga götüyolr kadını.bi bako bebk yaşo hemn onu doğurtuyo sezeryanla bebği alo..benim annemin dayısınn kızı 12 senn üzerine bu doktora ggti hamile kaldı şiödi 2 tane bebeği vr..diğerid öle iki bebği vr ..oldumu olo iştee..bende çok doktor gezdim bi tek onda hamile kaldım işte..nasip dğeilmiş ..iyiki rahimö filmi çekmmişim valla..şimdi içi rahat en azından olmuş tüplerde sorun yok diyomm

18 ocakta oldum canim...doktorum 15 gun sonra dedi esim cuma giderz dedi baklim bekliyorz..

ahhh hadi insallah sinemcim...insallah vardır içinde birseyler..
heyecanla beklıyorum sonucunu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç ümidim yoktu hoşgeldin

hoşbulduk kankitommmm..bu saate kadar annemle kaynattık.yataga girdim bir topicime bakayım dedm..
babamda en gec 8de kalkıor offf sabah kalkmak lüm gibi alısık degilimya(
sen nasıl oldun?

çok sevindim cnm ya dr çok önemli gercekten guven duygusu bizim meriyide yönlendir o pek memnun değil aa bebişe inanamıyorum ya dr kurtarmış onu gözgöre göre ölumden rabbiminde izniyle

kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz öptüm hepinizi ....yatim artık 7 de kalcm..azcık uyum bugn ztn uykusuzdumm öptmm bybyy...snrtn sende eşine sarıl hiç ümidini yitirme inşllh cuma günü hayırlı haberlerini alıcazz..ozamn bu üzldüklerine hepicimizzz dalga geççcczz senle inşllh...kılar birbirimize hep dua edeli..kendimize ettimiz dualrdan daha hayırlı...ben her gece ytken sizi bu topiktekileir hiç unutmuyorumm

18 ocakta oldum canim...doktorum 15 gun sonra dedi esim cuma giderz dedi baklim bekliyorz..

tatlım idrar da bile zaten beklenen adet gunu gelmesini bekleyin en azından diolar cok acele etmişsin o testi sil kafandan bencee iyi düşün iyi olsun ne kaldı cumaya

iyi geceler cnm dualarım seninle

hayirli geceler sana canim benim icimi rahatlattin inanin bende anne olmak isteyen herkez icin dua ediyorum..ins.hepimiz guzel haberlerle geliriz. ..

şukur cnm kızımla ikimizi iyileştirdim attım bu gecce kendimi topiğe sen napıyon bakım

kizlar bende kacar... kalbinizden gecen iyi dileklerin en ahsen sekilde olmasi dilegiyle...dualarim sizinle..sizde beni unutmayin dualarinizda...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…