• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sorma komsu ya istiyorum herkezden guzel hbr alalım cnm sakarya kar dolu sizin ev 3 katlılardamı 2 katlılardamı bakım annenlerdemi burada oturuyo

Canım 2 katlılarda.. Arkada bir park var ya, onun tam karşısında işte.. Evet annemde az ilerde oturuyo..

Ooof of, ben orada yokum ne çare.. Çok seviyorum ben adapazarını.. Çocukluğum, gençliğim hep orada geçti.. :14:

Türkiyenin tek kar yağmayan memleketi burası herhalde.. Ne yağmur ne kar.. Hasret kaldık yaa..

yok tatlım onu düşük yapmaman için veriyo belkide dr un kese etrafında bi kanama faretti ondan verdi hiç öle şüphen olmasın cnm cok yakın bi arkadasım hatta kanamalı olan gebelini düşük riskini o ilacı tam 3 ay alarak gecirdi o bi hormon muş cnm sende o hormonun eksikliği tedavisinde kuullanılmıştır dolayısıyla hamileliğindede aynı şekilde cnm benim düşmese 3 aylık olcaktı atlattım amam böle bebek için çırpınırkende aklıma geliyo keske düşmeseydi diyorum ama kader

ayyy tatlım şu düşük olayı ztn kaç gündür aklımda bugn dindi allhtan kaçç gündür ağlama krizlerim vardı benimkide düşmesydi 17 haftalık 5 günkük olcktı ...napalım kısmet işte...rabbimin bi bildi vr ...benim göörümcemin kızı var geçen aşadydık..görümcemin kızının oğlu var aynı yaştayız oğlu 2.5 yaşında öptüm kokladım onu da döndü bana maşşlh de nazar değer dedi..çok gücüme gtmişti.ama şimdi toprlandım alhhtan

adetlerim hep duzenli canim sadece bi ekim ayi icinde 2 defa adet gordum sonra duzeldi hep ya 29 yada 30unda olurdum..kocisim yanima geldiginde aralik 21inde progestanda kullaniodum,,kocis 28de gitti 30 aralikta kirmizilar geldi..hic adetim sasmazdi gelecek gibi ama gelen giden yok sol kasikda batmam da var bakalim bir umut iste,,,

hım cnm yap yine sen testini çunku erken dönemde kan testi yaptırmısın en kötu çıkmaz adet olmazsan bi kaç gune tetrarlarsın

ayyy tatlım şu düşük olayı ztn kaç gündür aklımda bugn dindi allhtan kaçç gündür ağlama krizlerim vardı benimkide düşmesydi 17 haftalık 5 günkük olcktı ...napalım kısmet işte...rabbimin bi bildi vr ...benim göörümcemin kızı var geçen aşadydık..görümcemin kızının oğlu var aynı yaştayız oğlu 2.5 yaşında öptüm kokladım onu da döndü bana maşşlh de nazar değer dedi..çok gücüme gtmişti.ama şimdi toprlandım alhhtan

Canım, vücut, yapısal eksikliği olan, sakat olan embriyoları atarmış dışarı.. Hiç üzülme.. Benimde ilk hamileliğimin 3 ayı kanamalı geçmişti.. Dr. "eşer düşerse hiç üzülme, demek hasarlı ki vücut onu atıyor" demişti.. Tabii şükür ki düşmedi.. Ama olumlu yönünden bak.. Belkide senin için çok iyi olmuştur..

tatlım aslında kötu niyetli bi şey değildir ama hassaa zamanına geldi belki de sakın öle yaptı die uzak durma bu seferde daha farklı yorumlar yaparlar ee sen ne kadar surede hamile kalmıştın cnm

öleleri çok oluyooo her yerde takma kuzu allaha havale et

Canım 2 katlılarda.. Arkada bir park var ya, onun tam karşısında işte.. Evet annemde az ilerde oturuyo..

Ooof of, ben orada yokum ne çare.. Çok seviyorum ben adapazarını.. Çocukluğum, gençliğim hep orada geçti.. :14:

Türkiyenin tek kar yağmayan memleketi burası herhalde.. Ne yağmur ne kar.. Hasret kaldık yaa..

cnm o zaman benim balkondan senin ev gözukuyo bende pazarın kurulduğu yerin ilk başındaki apartmandayım en baştaki köşe daire eylulde taşındık hatta nerden nereye be cnm resmen evlerimiz bile dip dipe varmı ileride bu tararflara dönme niyeti bende seviyorum buralları ya yapamam başka yerlerde

adetin 5. günü ile 9. günü dahil 5 gün günde 3 kere içtim. adetin 11. günü dr a gitmiş olcam bakcek ölçcek 17 mm ve üstüyse çatlatma iğnesi yaptırıcam değilse git yarın gel der olmadı öbürgün bakalım artık ama çok korkuyom ya hiç gelişmemişsse yumişler

tatlım iyi düşün iyi olsun onlarda etkileniyo biliyosun bak tum takviyeler var dualarım seninle cnm

Canım, vücut, yapısal eksikliği olan, sakat olan embriyoları atarmış dışarı.. Hiç üzülme.. Benimde ilk hamileliğimin 3 ayı kanamalı geçmişti.. Dr. "eşer düşerse hiç üzülme, demek hasarlı ki vücut onu atıyor" demişti.. Tabii şükür ki düşmedi.. Ama olumlu yönünden bak.. Belkide senin için çok iyi olmuştur..
evet tek avuntum o tatlım ztnn..sağolsun eşimde kendimi toprlamam konusunda çok yardım etti
tatlım aslında kötu niyetli bi şey değildir ama hassaa zamanına geldi belki de sakın öle yaptı die uzak durma bu seferde daha farklı yorumlar yaparlar ee sen ne kadar surede hamile kalmıştın cnm
ahh tatlım o öyle cadıki anlatmm sana sen sen tonunu bi duysan anlatmm yaaa ağlammk içi kendimi zor tuttum..o cadı var yaa...benim arkamdan aslında o hamile değil yalan ato bile dedi.böle düşükmü olur rengi değişmedi bile.yok serum takılmadı..sen şimdi böyle birinden nasıl iyi niyet beklersinn
öleleri çok oluyooo her yerde takma kuzu allaha havale et

meleğim var ya bir gün katil olsam alyına seriye bağlıcam..seninkileride ardan çıkarıırm ...

evet tek avuntum o tatlım ztnn..sağolsun eşimde kendimi toprlamam konusunda çok yardım etti

ahh tatlım o öyle cadıki anlatmm sana sen sen tonunu bi duysan anlatmm yaaa ağlammk içi kendimi zor tuttum..o cadı var yaa...benim arkamdan aslında o hamile değil yalan ato bile dedi.böle düşükmü olur rengi değişmedi bile.yok serum takılmadı..sen şimdi böyle birinden nasıl iyi niyet beklersinn

meleğim var ya bir gün katil olsam alyına seriye bağlıcam..seninkileride ardan çıkarıırm ...

elini kana bulamaya değmez böleleri direk allaha havale bebemmm

Bir bebeğimiz olmalı seninle..
Erkek olursa çok iyi laf yapmalı ağzı, babası gibi. Kız olursa; ağzı değil gözleri konuşmalı annesi gibi.
Kavgalarımız olmalı seninle, "hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi." Erkek olursa; annesini daha çok sevmeli herkes gibi. Kız olursa sen olmalısın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi...
Küçücük elleri ile sarmalı tüm benliğimizi. İsmini ben vermeliyim, soyadını senin verdiğin gibi...

aaa ozaman o çok kötu biri slm bile vermeye deymez nasıl böle bişey der ya inanmıyorum pekala sen ve eşin ne tepki ve3rdiniz

elini kana bulamaya değmez böleleri direk allaha havale bebemmm
tabiki allha havale edeom benn ama olurda bi gün cinnet geçirip kenimi kaybedersem seriye bağlıcm çookkk kişi var :1:
aaa ozaman o çok kötu biri slm bile vermeye deymez nasıl böle bişey der ya inanmıyorum pekala sen ve eşin ne tepki ve3rdiniz

ttlım amşşlh kelimesini yüzme söledi ama ötekileri başkasından duydum..benim eltimin kzıda benimle aynı yaşta.onla görümcemin kzı işte hala dayı çocukları oluyorlar. eltimin kzı söyledi...ağzından kaçırdı iştee..napim şimdi bişe diyemiyomki..eşim dumuyooki bunları görmüyoda. ama bende bi çene var düşman başına...yeri geldiği gbi tam gedine sokrım lafımı...oda anlıyo da bişey diyemiyo...allh kalplerine göre versin onunda oğlu var diyo..kendiside el kapsında bırak diyo...şimdi eşiyle boşanma evresnde..barıştılar şu an ama işin içine dayak grince savcılık peşin bırkmıyo işte..allh eşimin dedi gbi kalplarine göre versin...

bu aradda yukardaki kız bebek erkk bebek olyı bitrdi benii..benim kzıım olursa tusem vuslat..oğlum olursa da umut sancar olcak

Bir bebeğimiz olmalı seninle..
Erkek olursa çok iyi laf yapmalı ağzı, babası gibi. Kız olursa; ağzı değil gözleri konuşmalı annesi gibi.
Kavgalarımız olmalı seninle, "hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi." Erkek olursa; annesini daha çok sevmeli herkes gibi. Kız olursa sen olmalısın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi...
Küçücük elleri ile sarmalı tüm benliğimizi. İsmini ben vermeliyim, soyadını senin verdiğin gibi...

Bu ne yaa..
Vurdun beni kalbimden haa..
Dur bunu yarın eşime mesajla yollayayım..
İzin var mı komşum?

Back