inşalla gerek kalma zbe cnm
hahahh canm benm ben öle bir ihtimali düşünmemiştim bile..
nedense inanasım gelmiyor..zaten hamile kalsamda dogurana kadar inanmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşalla gerek kalma zbe cnm
hahahh canm benm ben öle bir ihtimali düşünmemiştim bile..
nedense inanasım gelmiyor..zaten hamile kalsamda dogurana kadar inanmam
kizlar bende kacar... kalbinizden gecen iyi dileklerin en ahsen sekilde olmasi dilegiyle...dualarim sizinle..sizde beni unutmayin dualarinizda...:)
huu..huuuuu.. meri... kızzz... nerelerdesınn
günaydın topicimin hoş,alımlı hatunları
iyi günler diliyorum ve hepinizi öpüyorum
[sıze=3]kızlarrrrrrrr huhuuuuu nerdesiniz yaaaaa[/sıze]
merhaba kızlar sonunda kan testimi yaptırdım istanbul karlar altında arabalar garajlarda mahsur... ama gidip yaptırdım testimi sonuç.. 865.6
yarında kısmet olursa doktora gidicem... hayırlısıııı olsun hepimiz adına...
merhaba kızlar sonunda kan testimi yaptırdım istanbul karlar altında arabalar garajlarda mahsur... ama gidip yaptırdım testimi sonuç.. 865.6
yarında kısmet olursa doktora gidicem... hayırlısıııı olsun hepimiz adına...
ayyy cok guzel canım hayırlısıyla sorunsz bır hamılelık gecırırsin inş. canım herhangı bı tedavı oldunmu normalmı..
cnm inşalla cuma aynı sonucu zende alırsın
ayyy cok guzel canım hayırlısıyla sorunsz bır hamılelık gecırırsin inş. canım herhangı bı tedavı oldunmu normalmı..
inş canım benım bugun kırmızıların gunu ama henuz bişi yok inş gelmez...ama idrarda negatif cıktı
hamilelik için tedavi görmedim kızlar.. ama uzun süre bekarken yasmin kullanmıstım.. bıraktım 3. ay hamile kaldım bu ay çörek otu bal tarcın karısımı yapmıştım adetin 2. günüyle 12. gün arası sabah-aksam ac karnına 1 kaşık içtim yumurtlmayı kolaylaştırıyomuş diye duymustum ve hemen hemen nerdeyse hergün cinsel ilişki... Allahım hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu...
hamilelik için tedavi görmedim kızlar.. ama uzun süre bekarken yasmin kullanmıstım.. bıraktım 3. ay hamile kaldım bu ay çörek otu bal tarcın karısımı yapmıştım adetin 2. günüyle 12. gün arası sabah-aksam ac karnına 1 kaşık içtim yumurtlmayı kolaylaştırıyomuş diye duymustum ve hemen hemen nerdeyse hergün cinsel ilişki... Allahım hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu...