tabiki allha havale edeom benn ama olurda bi gün cinnet geçirip kenimi kaybedersem seriye bağlıcm çookkk kişi var
ttlım amşşlh kelimesini yüzme söledi ama ötekileri başkasından duydum..benim eltimin kzıda benimle aynı yaşta.onla görümcemin kzı işte hala dayı çocukları oluyorlar. eltimin kzı söyledi...ağzından kaçırdı iştee..napim şimdi bişe diyemiyomki..eşim dumuyooki bunları görmüyoda. ama bende bi çene var düşman başına...yeri geldiği gbi tam gedine sokrım lafımı...oda anlıyo da bişey diyemiyo...allh kalplerine göre versin onunda oğlu var diyo..kendiside el kapsında bırak diyo...şimdi eşiyle boşanma evresnde..barıştılar şu an ama işin içine dayak grince savcılık peşin bırkmıyo işte..allh eşimin dedi gbi kalplarine göre versin...
bu aradda yukardaki kız bebek erkk bebek olyı bitrdi benii..benim kzıım olursa tusem vuslat..oğlum olursa da umut sancar olcak
iyi kuzu sen napıon bakım az önce geldin gittin anlamadım eşin evde anlaşılan aniden gittine göre
Bu ne yaa..
Vurdun beni kalbimden haa..
Dur bunu yarın eşime mesajla yollayayım..
İzin var mı komşum?
ööle bi baktım çıktım hemen:) şimdide bakıp çıkıyoyodumda dedım bı slm vereyım.) ....bide bişey sorayım sna: dün benım akıntım geldı,,akıntı geldıkten sonra mıı yumurtlama oluyordu
evet cnm benim ilk akıntı ve sonraıda çalış sıkı sıkı
tek ilşkiyle bile hamile kalanlar oluyor ya;olucağı varsa olur her turlu;dün akıntı geldı çalışma oldu bugun olmaz artık;bu ayda ööle gün falan da tutmuyorum yanı ne zaman olursa...; senınde kırmızılar gelmiş galıba dimi
zaten belli onun derdi çokta sataşacak yer arıyo sende çok muhattap olma ama ben olsam jükesin sorardım sanırım yaaa isimler cok guzel cnm ya eşin gececi ise msjla gönder ben öle yaptım cnm
Saat 2 oldu.. Ben kaçıyorum hatunlar..
Haydi iyi geceleeeer..
ahsorma cnm bende bu ay öle yapcam ama akıntıyı gödummude kaçırmıcam ne zaman istersek yani bu ay kure başladım sıra onda
yolladım kzucum..bişe demedi benimki...kız ismi bana ait erkk olursa ona ait öyle sözleştik biz umut ismi onunda sancar ismini ben çok istom ama o kabul etmo benim kızlık soyadım dye tusemin anlamı cennete esen ılık rüzgar vuslat sevgiliye kavuşmak aşkın son durağı allaha yakın demek...
aynen akışına bırakmak lazım bırazda bu sefer stress oluyoruz; ben yatıyorum artık canım rahatsızım bıraz gece hiç uyuyamadım; çok da soğuk ısınamıyorum...iigeceler bebeğimmmm
yaren tatlım ne dicem hani benim 18 ocakta kanamm bitti ya 20 ocakta böle ssümükümsü akıntı aldı yapışkan sonra krem gbi gedli sonra yumurta kıvamı sonrada normal şefff akıntı nedir bu yafff..
ben isimlerin hepsini sevdim cnm ya ben erkek olursa poyraz istiyorum eşim 2.yide kız istiyo isminide hazır etti yağmur istiyo çok uzun zamandır
oyy yağmur benim dyımın kızınn ismii...bende erkek çocuk çok sevorum ama kızda pek bi nazlı oluyo...allh hayırlı evlat versin valla...bi tadimda o duyguyu hele du bakalaımheheyt ben eşime bugn 1. çocuk olsun hemen 3 tane daha da yapcam diyodum..gözleri faltaşı gbi açıldıı korktu garibim...valla eşim çok yaramazmış bende çok yaramazmışızz ne olck bizim velet bilmm..olsunda ayy oyy
tatlım o sumukumsu beklenen akıntı turu işte dmek kanama ardından yumurtlamışın cnm ay inşalla tutmuştur ayın 3 unde adet gunu ozaman inşalla olmazzsın ya
snrt cnm sonuç ne zman belli olcak bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?