Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyi geceler kızlarrrnaporsunuz bakemm ben bugun ıdrar testı yaptım cıkmadı sıkındı bastı uyyameyoomm:44::44::18::18:

merhaba kızlar sonunda kan testimi yaptırdım istanbul karlar altında arabalar garajlarda mahsur... ama gidip yaptırdım testimi sonuç.. 865.6
yarında kısmet olursa doktora gidicem... hayırlısıııı olsun hepimiz adına...

Son düzenleme:

ayyy cok guzel canım hayırlısıyla sorunsz bır hamılelık gecırırsin inş. canım herhangı bı tedavı oldunmu normalmı..

vnm çok guzel degerlerin maşalla ya çok sevindim tatlım bak kese yarın gözukmez sakın panik olma tatlım bende başladım senin kure bana biraz faydalarından bahsetsene benim adetlerde duzensiz onada fayda olur mu dersin

ayyy cok guzel canım hayırlısıyla sorunsz bır hamılelık gecırırsin inş. canım herhangı bı tedavı oldunmu normalmı..

hamilelik için tedavi görmedim kızlar.. ama uzun süre bekarken yasmin kullanmıstım.. bıraktım 3. ay hamile kaldım bu ay çörek otu bal tarcın karısımı yapmıştım adetin 2. günüyle 12. gün arası sabah-aksam ac karnına 1 kaşık içtim yumurtlmayı kolaylaştırıyomuş diye duymustum ve hemen hemen nerdeyse hergün cinsel ilişki... Allahım hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu...

vayy süperrr :) inş bizlerde güzel haberler ile geliriz.. bizim için dua et hamişlerin duası kabul olurmuş...:)

bende başladım cnm 2.gunu ama çörekotunu dişlerimle eziyorum ben cnm adetin düzenlimiydi pko oldunu hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…