tabiki allha havale edeom benn ama olurda bi gün cinnet geçirip kenimi kaybedersem seriye bağlıcm çookkk kişi var
ttlım amşşlh kelimesini yüzme söledi ama ötekileri başkasından duydum..benim eltimin kzıda benimle aynı yaşta.onla görümcemin kzı işte hala dayı çocukları oluyorlar. eltimin kzı söyledi...ağzından kaçırdı iştee..napim şimdi bişe diyemiyomki..eşim dumuyooki bunları görmüyoda. ama bende bi çene var düşman başına...yeri geldiği gbi tam gedine sokrım lafımı...oda anlıyo da bişey diyemiyo...allh kalplerine göre versin onunda oğlu var diyo..kendiside el kapsında bırak diyo...şimdi eşiyle boşanma evresnde..barıştılar şu an ama işin içine dayak grince savcılık peşin bırkmıyo işte..allh eşimin dedi gbi kalplarine göre versin...
bu aradda yukardaki kız bebek erkk bebek olyı bitrdi benii..benim kzıım olursa tusem vuslat..oğlum olursa da umut sancar olcak
zaten belli onun derdi çokta sataşacak yer arıyo sende çok muhattap olma ama ben olsam jükesin sorardım sanırım yaaa isimler cok guzel cnm ya eşin gececi ise msjla gönder ben öle yaptım cnm